כ מוגבל - בחיפה - פרסומת ... / שווה לחכות - דף 2 - סקס אדיר

מוגבל - בחיפה - פרסומת ... / שווה לחכות

11
אז בוא תשמע משהו חתיכת 0 מושתן .... מגיל קטן אהבתי תמיד לסדר את השרמוטות לחברים שישאירו חותמת כמו שצריך .... כי הבחורות שהיו לך היום אתה מת לתת להם עוד הפעם ואתה כבר לא יכול ובמקומך נותנים להם או ערבים או אנשים אחרים ואתה אוכל את הלב .... אז תמיד אני יחשוב על חברים ואם אפשר לעשות גם כסף אז למה לא ... בגלל אנשים כמוך בחורות תופסות תחת .... אז שב בשקט ואני אם הצאט הזה גמרתייייייייייי תמחקו את האשכול הזה ונסגור עניינים ... באינטרנט לא עושים עסקים!!!
מי שלא מסתכן לא מרוויח

12

שלום לכל יפי הנפש

מה לעזזל אכפת לכם מי מסרסר ובמי ... אגב לא כל דבר נחשב סרסרות או שידול .

לפי התגובות שלכם אפשר לחשוב שכל פעם שאתם הולכים לזונה אתם מוודאים שהיא נמצאת שם מרצונה החופשי והכל בסדר איתה ?

צודק הזאב הבודד שכאן לא עושים עסקים, אבל מי שיקרא את הפוסט הזה יחשוב שהוא לקוח מפורום של צדיקים יראי שמיים , שומרי חוק ומצוות - נו באמת ...

14
[QUOTE=lonley wolf]

יש לי בחורה ניפומנית שאנחנו שוכבים כבר מעל שנתיים היא בת 25 בלונדינית 1.72 טוסיק עגול ברזילאי חזה גדול פיטמות שאי אפשר להפסיק ללקק רזהה פירסינג בלשון ובדגדגן שפתייםםם של מוצצת בלי סיליקון הבחורה מחשמלת אני אומר לכם מניסיון סיכמתי איתה שהיא תתחיל לעשות מסקס גם כסף שאין בזה פסול במקור היא מנצרת עלית והיא מוכנה להתחיל לעבוד בצפון אבל בשום פנים היא לא מוכנה לעבוד ליווי רק בדירה דיסקרטית ככה שבימים הקרובים אני ימצא לה דירה טובה שתוכל לעבודדד אני עובד על זה יום ולילה האמת שחייתי באילת ותמיד היו שם חידושים שמתי לב שהצפון דורש שינוי חד בכל מה שקשור לצעירות ולאיזו מישהי שהוא לא יצליח לשכוח גם שהוא שוכב אם החברה שלו ... אז ככה הבטחה שלי שכולכם תוכלו להיות איתה בימים הקרובים במחירים נורמאליים ומה שהכי חשוב בסקס לא נורמאלי של פינוק אדיר ומושלם מבחורה שנולדה כדי לעשות סקס הכי חשוב שהבחורה לא מזייפתתת ששורה תחתונה לפני הכסף היא נהנית מהסקססססס היא אסטתית ברמות והיא לא חשבה לעולם להתפרנס מזה אבל בשביל זה אני פה .... לשנות את ההשקפת עולם ... אז לשם שינוי יש לה קצת תנאים שהיא לא מוכנה להתפשר עליהם בעד שום מחיר"(הזמן כבר בטח יעשה את שלו")

גברים מעל גיל 45

שמנים (פלוס מינוס 100 קילו ) ולפי הראיית עין שלה

ערביםםםם ( שאני משוכנע שגם אם היא תעבוד המון זמן זה לא יקרה )

בואו נאמר שתישארו אם העניים טוב טוב על האשכול הזה כי בעוד כמה ימים זה ייצא אל הפועל זה הפירסום הראשון שיצא לאווירררר ... מילה של גברררר כל מי שיבוא אליה דרך האתר הזה ישלם מחיררר נמוך יותר מכל קליינט אחר

שיהיה לכולם אחלה שבוע שבעולםם !

[/QUOTE]

אני מברך אותך על היוזמה , הצפון במצב על הפנים , בחורות זולות וזקנות סוחטים כסף .
אני מציע שתתעלם מכל הנזירים ועורכי הדין הפלוסופים פה , ותגלגל את זה , אני מצטער שיש אנשים כאלה בפורום ....

15

[QUOTE=''מכור'']

טוב טוב זי ביסדר

ני יילך להיבדוק אותה איבל לא ניתן טיליפון וימיחיר

מה הכל היפרטים ??????י??י

[/QUOTE]

אח שלו, מה נסגר?

קיבלת שק שלם של יודים, ואתה לא יודע מה לעשות איתו?

תרום לנזקקים. לך תדע איזה שימוש נעלה אפשר לעשות ביוד יתרה.

דלת אחורית2008-7-15 15:20:50
Biv
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”