כ קים / בת 35-40 [ תמונות אמיתיות ] - דף 3 - סקס אדיר

קים / בת 35-40 [ תמונות אמיתיות ]

21

לכל מאן דבעי

כחובב נשים בשלות חטובות וביצועיסטיות בתחום האוראלי ביקרתי הבוקר את קים בכתובתה החדשה בוולפסון 48א טלפון 03-6876-777

לאחר קריאה עליה כאן מזה זמן מה החלטתי לבדוק את ביצועיה היום.

האיזור:דרום העיר ממש לא לרמה אבל ניחא
הדירה: מרתף ולא אהבתי למרות שנקי ומסודר סביר

קים: מתאימה לתיאור החיצוני איזור גיל 40 אך לא נראית לגילה כלל חטובה ונאה בהחלט, רוסיה בלונדינית ורזה.

כשהגעתי אליה הדגשתי שאני אוהב מציצה טובה וזה מה שחשוב לי כשהבטיחה שיהיה בסדר קיבלה 200 ש"ח.

כשחזרה אחרי שהתקלחתי הנימפו פשוט התנפלה לי על הזין ושאבה שאבה פשוט מעולה.
גמרתי תוך 2 דקות.

בפעם השנייה בגלל איכות המציצה הוא התעורר אצלי די מהר ואף האקט המיני היה מושקע ומספק בהחלט.

מסקנותיי: רוסייה חביבה בעלת תודעת שירות נעימה.

מומלצת לחובבי הקטיגוריה הנ"ל אך הייתי מעדיף לשלם לה כפול לשעה אצלה בדירה לבד.
האם אחזור ? כנראה, כדי לפתח איתה קשר ואולי לסחוט טלפון פרטי.

המלצות על שואבות אנושיות איכותיות תמיד יתקבלו בברכה !

23

הנסיון שלי (יום רביעי בבוקר) מלמד שלפעמים גם אם מכינים את כל שיעורי הבית ומתכוננים למבחן אתה לא תמיד מוכן בסופו של דבר ... ץ

וואלה חרשתי כאן את הפורום בחודש האחרון ובלעתי כמעט הכל כאן לפעמים היה מצחיק לפעמים משעמם ולפעמים מעצבן אבל היה לי כיף לקרוא ואפשר גם להגיד שהתמכרתי קצת והייתה לי דודה של .... להגיע למחשב ולקרוא מה חדש

ידעתי שאני יהיה בתל אביב בבקר* ואני פנוי רק בבקר בשביל כאלה דברים

הפנטזיה שלי היתה על משהו שלא יצא לי לעשות ובא לי לנסות. התוכנית הייתה להגיע לולפסון 48 ולהיכנס לרימינג עם ארטל שגם מתנשקת או לגרון עמוק עם ג'ני שקראתי הכל עליהן בשרשורים

נושא חם ללא תגובות חדשות אורטל_בערך_39_זנותית_אנאלי_+_רימינג_+_GFE זיינמן 5 1168

נושא חם ללא תגובות חדשות אנאלי_וגרון_עמוק—ג’ני_השופעת_וולפסון_48_א אני מכור לזונות 37 7308

בקיצור אף אחת לא הייתה ומהחרמנות שלי נכנסתי עם קים שהפלוס שלה שמדברים עליו זה המציצה הטובה לפי מה שזכרתי.

האישה נראית טוב וחטובה לא כונפה אבל בטח בוגרת ולא בת 25. שילמתי לה 200 ש' ויצאנו לדרך תוך 5 דקות מהרגע שהיא התנפלה לי על הזין והתחילה לשאוב לי אותו גמרתי.

אני נשבע לכם כל היקר לי שזאת המציצה הכי טובה שמישהי נתנה לי בחיים כמו בסיפורים של הסדין שנכנס לתחת מהכח של המציצה.

לא היתה לה ברירה רק לחכות קת ולתת לי אקט שני דפקא היתה בסדר.

לפי מה שאני קורא בפורום על העליית מחירים אני מבין שיצאתי בעסק טוב בשביל 200 ש'.

רק מה התבאסתי שלא יצא לי לעשות משהו מיוחד יותר !!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!! אין דיסקרטיות גם בבקר יש שם תנועה

כבר אני מתכנן למשכורת שאחרי ה 10 לבדוק אולי את קרן או את אנגל או את ג'ני מי שתהיה שם בבקר אז אם מישהו יתרום עד אז עוד דיוחים עליהן זה יעזור לכמוני להחליט בשרשורים

נושא חם ללא תגובות חדשות קרן Guests

אנג’ל פצצה * מזדיינת 10 * ויש וידאו אמיתי HONDA_Civic

שטותניק ברצינות או ברצינות משטותניק

26
[QUOTE=מעדיף בשלות]

על מי הייתם ממליצים בתור בשלה מבחינת הגוף החטוב,
על קים כאן עם תמונות אמיתיות? או על מישל לורן בר"ג?

מעדיף חטובות(רזות) בתקציב של עד 300

[/QUOTE]

קשה לענות על זה

קים הרבה יותר חטובה והיא רוסייה בוגרת עם מנטליות שירותית חזה טבעי לעומת סיליקון אצל
מישל (לשעבר לורן) שגם טובה בשירות להיזהר מלורן החדשה שם ! ובטח לא להיכנס לבד עם הצעירה בר"ג.

27

בעקבות ההמלצות כאן על מציצותיה של קים לקחתי סיכון של 250 שח וקבעתי פגישה איתה,
מה גם שהגיל שלה נכנס היטב בתחום שאני מעדיף.

לא לקחתי סיכונים והסברתי שאני מעוניין בעיקר במציצה טובה יותר מאשר באקט מיני אבל גם.

האישה הזאת פשוט יודעת לעשות זאת ועיקר התגובה שלי כאן הוא לא לפרגן לה, אלא יותר להודות לממליצים.

תודה,
גיא.

28

לי דווקא היתה חוויה לא טובה עם קים. זה היה לפני חודשיים-שלושה. החלטתי שכשאצטרף לפורום, זה יהיה אחד מדיווחי הראשונים.

הגעתי אליה בעקבות המלצות הפורום. קיבלה 200 שח. בלי לשאול, ישר שמה שמן על החזה. ביקשתי ממנה להוריד. הכתיבה את המזמוז המקדים כאילו לפי תוכנית קבועה מראש, בלי שניסתה להיות קשובה אלי.

המציצה והזיון היו טובים, למרות שעשתה תנועות חירמון מלאכותיות תוך כדי. אחר כך פשוט נעלמה לעשר דקות (לי לקח דקה להתקלח). הרגשתי טיפש, התלבשתי, והלכתי לקבלה. כששאלתי איפה היא, פתאום הופיעה משומקום ואמרה שהיתה בטלפון. אמרתי, אין בעיה, רק שלי כבר אין חשק. אני משלם על 40 דקות לא בשביל להשתעמם בחדר בין אקט לאקט. דיברה באופן מאוד אגרסיבי. ביקשתי חזרה חצי מהכסף, כי היה אקט אחד מתוך שניים וכ-7 דקות מתוך 40. הערסית מהקבלה אמרה שאת זה אני צריך לבקש מקים, וקים התנגדה. אמרתי שאדווח בפורום, מה שעצבן אותה עוד יותר, ויצאתי.

לא נעים לתת דיווח שלילי על בחורה, אבל עוד יותר לא נעים להגיע על בסיס המלצות ולהתאכזב.

29
[QUOTE=Fixing_a_hole]

לי דווקא היתה חוויה לא טובה עם קים. זה היה לפני חודשיים-שלושה. החלטתי שכשאצטרף לפורום, זה יהיה אחד מדיווחי הראשונים.

הגעתי אליה בעקבות המלצות הפורום. קיבלה 200 שח. בלי לשאול, ישר שמה שמן על החזה. ביקשתי ממנה להוריד. הכתיבה את המזמוז המקדים כאילו לפי תוכנית קבועה מראש, בלי שניסתה להיות קשובה אלי.

המציצה והזיון היו טובים, למרות שעשתה תנועות חירמון מלאכותיות תוך כדי. אחר כך פשוט נעלמה לעשר דקות (לי לקח דקה להתקלח). הרגשתי טיפש, התלבשתי, והלכתי לקבלה. כששאלתי איפה היא, פתאום הופיעה משומקום ואמרה שהיתה בטלפון. אמרתי, אין בעיה, רק שלי כבר אין חשק. אני משלם על 40 דקות לא בשביל להשתעמם בחדר בין אקט לאקט. דיברה באופן מאוד אגרסיבי. ביקשתי חזרה חצי מהכסף, כי היה אקט אחד מתוך שניים וכ-7 דקות מתוך 40. הערסית מהקבלה אמרה שאת זה אני צריך לבקש מקים, וקים התנגדה. אמרתי שאדווח בפורום, מה שעצבן אותה עוד יותר, ויצאתי.

לא נעים לתת דיווח שלילי על בחורה, אבל עוד יותר לא נעים להגיע על בסיס המלצות ולהתאכזב.

[/QUOTE]

תודה! בהחלט לקחתי לתשומת ליבי!

30

שלום לכולם,

אני הייתי עם קים לפני חודש וחצי בערך ומאוד נהניתי ממנה.

היא בסביבות גיל 40- 35 אבל נראית מ ע ו ל ה לגילה, חזה גדול וטבעי ופיטמות יפות.

המציצות היו טובות (עם קונדום), היה גם זיון בדוגי שהיה מהנה מאוד וגם זיון של החזה שלה תוך כדי מציצה של הזין ובסוף גמירה על החזה שלה.

אני נהנתי מאוד ממנה, היא השאירה לי טעם טוב להגיע שוב ולבקר.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”