כ מה היה השיא שלכם בגמירות / השפרצות בשעה? - דף 2 - סקס אדיר

מה היה השיא שלכם בגמירות / השפרצות בשעה?

11

כשהייתי בגילכם , בגיל 21

ראיתי עם חברים סרטים כחולים , ועשינו "תחרות אוננות רב-פעמית"

אין לי ספק שאף-אחד לא יצליח לעכל ולהאמין (גם הם שהיו איתי עד היום מזכירים את זה)

11 פעמים ,,,כמו 11 בספטמבר , , , וחכ' כחזרתי הביתה עם בן-דוד שלי "קינחתי" מהזיכרון של הסרטים...כך שזה 12 פעם......ד"א מה שהפחיד אותם כשבאותו יום לא הרגשתי טוב,,,ולמוחורת אצל הרופא היתבר שמה שהיה לי זה ל פחות ולא יותר ממחלת ילדות בשם................חזרת.

אין לי ספק שיש לכם ספקות , ובצדק

אבל לי זה לא איכפת כי זה מה שכבר "היו-היה"

היום בפעם השניה אני כבר מתמוטט מתששות

-המאונן- : 7? מה 7? (מה כמה?)

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

14

5 פעמים בערב - וזה אחרי שהפרטנרית שלי גמרה פי 2 ממני באותו הערב...

הפעמיים הראשונות היו הדדיות בזכות התנוחה 69. בפעם השלישית והרביעית היה ששכבתי על הגב והיא פשוט ישבה עליו. והפעם החמישית היה דוגי.

בניגוד לאחרים שגמרו כל כך הרבה ועוד בזמן כה קצר - אני והבת זוג היינו לילה שלם ביחד וזה כלל המון, אבל המון מין אוראלי הדדי (אני בעיקר ליקקתי אותה בכל המקומות) והרבה משחקי מין שונים.

היה כיף מאוד וכל השפרצה שיצאה הייתה באמת מעל ומעבר - חזקה, כמותית ומענגת מאוד.

אבי 69 Avi

להעניק אוראלי לאשה - זה אצלי בנשמה

20

למעשה פיטרוזיליה קצוצה,,,,וזו הסיבה שהדרוזים אסור להם לאכול פיטרוזיליה.

הסבר: הם מאמינים שכל הזמן הם אותו מספר אנשים (אחד נולד , אחד נפטר ) כך שככל שיוולדו להם ילדים ,כך ימותו להם אנשים.

עכשיו מאחר וקשה לספוג כל פעם מוות , הם לא מעוניינים בילודה ייחסית גבוהה.

מאחר וידוע להם שפיטרוזיליה גורמת לגירוי מין גבוהה,,,,,ההמשך ברור לכם

מה לי ולזה? : קטע מצחיק קצת שהיה לי :

ידידה צעירה (אז הייתה בת 18)

סיפרה לי שסבא שלה בכדי להעביר ריח מהפה היה אוכל אחרי ארוחת ערב פטרוזיליה .

הייתי בארוע חגיגי והזמנתי דג. בכדי להעביר את ריח הדג החלטתי להקשיב לאותה ידידה ולבקש מהמלצרית פיטרוזיליה .

היא חייכה והפנתה אליי את האחראית שלה , רוסיה שניתן להבחין על ההופעה שלה שיש לה ניסיון חיים חזק.

היא שאלה אותי אם אני בטוח שאני רוצה פיטרוזיליה , אני שלא הבנתי מה העיניין ,טענתי שבוודאי כי זה מעביר את הריח של אכילת בהדג , לא הבנתי למה היא חייכה חיוך ,,,"כן כן -ספר למשהו אחר" ושאלה אם אני מעוניין תשהיה "קצוצה או כגיבעולים" כשהיא ממליצה על כקצוצה.

שתבינו , לא הבנתי אז למה כל הביוקרטיה והחיוכים מצידה , אבל הלכתי על ההמלצה שלה.......

מה אני אגיד לכם , לא נירדמתי יותר מחצי לילה מרוב שהייתי חרמן, (נאלצתי לקום להירגע כ4 פעמים)

למוחורת סיפרתי את זה לאחיה (חבר שלי) והוא פשוט התפקע מולי מצחוק , והסביר לי את עיניין הפיטרוזיליה והדרוזים.

אני מהעצבים של אותו הלילה גיליתי לאותה ידידה ש"סבא שלה לא אכל פיטרוזיליה בכדי להעביר ריח - אלא

לקח פיטרוזיליה בכדי "להעביר" את סבתא שלה" .... ד"א עד היום היא לא מדברת איתי ............חחחח

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”