כ חשפנות / מועדון הבורסה - סקס אדיר

חשפנות / מועדון הבורסה

1

לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר. אז שיהיה כאן.

אמש, מסיבות אישיות - הייתה לי סיבה מעולה לחגוג, חברים לקחו אותי למועדון הבורסה [שכבר ביקרתי בו בעבר].

מי שניסה את הז'אנר הזה יודע שגם אם אין בו תמיד תמורה מלאה לממון מבחינת עלות-תועלת, יש לו את מקומו שלו, והוא עונה על סוג אחר של בילוי אם כי לא בלתי קשור לחלוטין.

ולענייננו - אני חש צורך לשתף אתכם באכזבתי. עבדו עליי.

לא כיף לא נעים, אבל פעם ראשונה שאשכרה זיינו אותי. הבחורה [שלא התקמצנתי עליה, וכחוגג הושבתי אותי לידי כמעט כל הערב [בתשלום נאה כמובן], הציעה "ריקוד פרטי" למעלה. האמת שלא ממש התחשק לי ולא בשביל זה באתי, אבל אחרי שידולים הפצרות חירמונים וכו' - עליתי, לא לפני שלקחה התשלום מראש למטה 200 ש"ח.

להשלמת התמונה לא מזמן הייתי איתה ב'ריקוד פרטי' ואף קיבלה ממני טיפ נאה.

כשעלינו, בקושי נתנה לגעת, כל דבר אמרה שזה לא ניתֵן ו/או בתוספת תשלום וכשהסתיים הזמן והיא לא עשתה כלום, שאלתי מה נהיה? היא אמרה - אה, השתנו ההוראות במועדון משלשום. עכשיו זה רק ריקוד ולא יותר. אמרתי לה אבל ריקוד היה לי גם למטה ושילמתי לא מעט עליו גם שם. אמרה זה מה יש.

העלמה לא אמרה דבר מראש, ידעה בדיוק למה ציפיתי - למה שקיבלתי לפני שבועיים, לקחה את כל הזמן - לא עשתה כלום וזרקה אותי החוצה.

מקומם. לידיעתכם.

Biv

חשפנות / מועדון הבורסה

5

אכן. לא נורא. אבל מעצבן

שיהיה ברור שפרקתי שם [עליה] הרבה יותר מ-200 ש"ח. ככה שזה לא אבדן הממון שעיצבן.

המרגיז הוא, שכשיצאתי משם, במקום להיות מבסוט ולחגוג את הסיבה שלשמה באתי, מצאתי את עצמי ממלמל כל הדרך הרבה מילים על הטיית "זונה".

וזה שכתבתי כאן היום במרחק של זמן - חסך הרבה מן ההטיות האלו בפוסט.

Biv
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”