כ עמית המנהל מדווח לורן/מישל 35+פרטית רג - דף 3 - סקס אדיר

עמית המנהל מדווח לורן/מישל 35+פרטית רג

26

שלום לכולם

היום בערב הייתי אצל מישל.

היא פותחת את הדלת והיא בחורה גדולה שזה כבר חיסרון בעיני (בעיני לא בעיני כולם) לא ממש שנמה אבל גדולה (עצמות גדולות) לא נורא הייתי עם גרועות ממנה.

בקיצור נכנסים לחדר האחורי. מיטה לא מסודרת ומגבות מפוזרות קצת אבל שוב לא התייחסתי. מקלחת והופ למיטה. שאלה עם אני רוצה לשפשף בתוסיק. מורחת אותי בקצת שמן ואני כמובן חרמן אש. אז גמרתי די מהר כשאני משפשף.

בקיצור היא מתחרפנת ואומרת למה גמרת עלי וזה אני לא נותנת לגמור שם. כאלו תכננתי את זה!

הצטערתי והכל אבל היא הייתה בשוק.

אה שכחתי לכתוב שסיכמתי איתה על שעה. וכל זה קורה בעשר דק, הראשונות. אז היא שואלת אותי אם אני מתכוון לגמור עןד פעם אמרתי שכן אז הא אומרת לי לא נראה לי שאתה תצליח!!! מי את.

קצת ליטופם בגב כשכל הזמן אומרת שמישהי אחרת הייתה זורקת אותי משם וכו. א אמרתי בסוף שבאמת עם הדיבורים האלה אני לא אצליח לגמור התלבשתי ויצאתי אחרי אולי 20 דקות.

לדעתי החריץ שלה באמת מדליק אבל השירות חרא כאילו שילמתי על שעה! בסדר אני מבן קרה משהו שלא תכננה (וגם אני לא תכננתי) אבל יאללה תתגברי ותעברי הלאה.

יצאתימהחדר האחורי ויש שם בחורה קצת מלאת שוכבת על הספה צופה בטלביזיה שלא הייתה שם בהתחלה. קצת מוזר היה לי הקטע אבל כבר היתי בדרך החוצה. (לדעתי למרות שהיא יותר שמנה ממישל היא הייתה הרבה יותר יפה ולא נראת כמו פרחה שנקלעה לעבודה הזאת.)

במקרים כאלה לדעתי אפילו עדיף תיקתוקיות מכיוון שלפחות שם הבחורות בד"כ יותר יפות (בעיני) ואתה יודע בדיוק מה הולך להיות ולמה לצפות. (איפה הימים של הירקון 98)

אה יש גם את הזוג המארח מפ"ת שלשמחתי הייתי אצלהם פעם והיה כל כך טוב שהיתי רגוע ולא בקריזת סקס במשך 3 שבועות. פעם הבאה אני חוזר אליהם...

ערב טוב וסוף שבוע נהדר

בקיצור לא ממליץ הגעתי הביתה ורצתי למקלחת כדי להוריד את הגועל נפש ממני!!!

אמנם לא ממש יקרה אבל במצב כזה עדיף את ה500 שקל מארש את השעה עם הדוחה הזאת

27

דיווח עדכני עם חידושים על מישל (לורן בדיווח של עמית)

השירות והמראה של מישל כבר תוארו ואני לא מוצא טעם לחזור על הדברים.

מה שהשתנה זה המחירים:

במקום 250 ש"ח המחיר ירד ל 200 ש"ח עבור חצי שעה או 300 ש"ח ל- 45 דק'.

אני הלכתי על החצי שעה אבל לא הצלחתי לגמור פעם שניה למרות שניסינו.

יתרונות: מחיר אטרקטיבי לקויקי בדירה דיסקרטית מאד אחד על אחת + שירות ללא זילזול.
חסרונות: בעיני המתבונן, מראה סביר ולא ילדונת + חזה סיליקון.

אחזור מתישהו

לא הגיל אלא התרגיל

28

בעקבות קריאה בפורום הספקתי להגיע אליה היום הסתמשתי בשיטת המחמאות של עמית והיא התלהבה ואפילו אמרה שרזתה אחרי דיאטת רצח.

בודי נחמד + סקס חזק מצידי מציצה טובה ואקט שני לפינאלה.

הצדיקה את 300 השקלים שקיבלה ותו לא.

שלח תגובה

חזור אל “מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר”