כ עוד מעט לא יהיה לאן ללכת - סקס אדיר

עוד מעט לא יהיה לאן ללכת

1

בפעילות בלשי מחלק המוסר בימ"ר ת"א נערכו השבוע פשיטות על מקומות המשמשים להימורים וכבתי בושת, נתפסו 82 מכונות הימורים, עשרות אלפי שקלים ודולרים, ציוד נלווה. שישה בתי בושת נסגרו עוכבו 11 חשודים ואחד נעצר. המשך חקירה במחלק מוסר ימ"ר ת"א.

אולי זה מגיע להן לפי השירות הגרוע שהן נותנות

עוד מעט לא יהיה לאן ללכת

3

אני מנסה לנחש מה כוונת המשטרה ונראה שאכן הם החליטו לסגור את כל התיקתוקיות, לא יודע אם אימת זהרבה גלאון ושלי יחימוביץ נפלה על דיכטר ועל המפכ"ל או שהם חושבים שמכוני הסקס הם קשורים לפשע מאורגן וזה חלק מהמאבק במשפחות הפשע, בכל אופן נראה שלאזרח שומר חוק זה לא נעים ללכת לתיקתוקיה, משטרה עלולה להכנס, הוא אומנם ישוחרר ללא חקירה או אחרי חקירה קצרה, אבל יתבקש להציג ת.ז. ומי יודע בשלב הבא אולי הם יעצרו את הלקוחות כדי שיתנו עדות שיש שם סקס. מי צריך את זה.

לפחות על הפרטיות בדירות הם לא מתלבשים.

עוד מעט לא יהיה לאן ללכת

4

אני בספק אם זו אכן המגמה. אם נכונים דבריך, משמעות הדבר כי המשטרה רואה לטווח קצר בלבד ולא צופה את הבעיות העתידיות ואבהיר את דבריי.

נניח שיש 10 מגה מכונים בת"א נניח שכל אחד מהם מעסיק במשמרות בממוצע 50 בנות ב-14 משמרות שבועיות.
מכאן נובע שאם יסגרו 10 תקתוקיות גדולות 500 בנות ימצאו את עצמן מחוסרות מקום עבודה.
תגדיל את המספר הזה בכמה שתרצה כדי לכלול את כל המוסדות הבינוניים והקטנים...

מכל אלו שימצאו את עצמן ללא מקום עבודה מסודר, יהיה הגיוני שיפתחו דירה של "פרטית אמיתית"

מגפה של לפחות 200 בנות שיתערבבו בבניני מגורים רגילים. מכאן חגיגת התלונות של הדיירים תהפוך למגיפה !!
לא נראה לי סביר בעליל שהבנות ילכו ברגרסיה לכיוון זנות רחוב.
מה גם שהדבר יפגע בצרכני מין קנוי ויאלץ אותם לכתת רגליים בין הרבה כתובות "דיסקרטיות".

צעד לא מחושב כזה יניב אולי את התוצאות הבאות:

1. מגפת תלונות של דיירים בבנייני מגורים
  2. עליית מחירים לא ביחס ישיר לרמת שירות שעלתה (אופי הזונות)
    *מענה ללא פקידה = חוסר זמינות משווע (חצי מהזמן אין מענה כי היא עסוקה)
    *מענה עם פקידה אישית=מייקר את המחיר יותר
  3. כיתות רגליים בין הרבה כתובות שצצות כפטריות אחרי הגשם (או אז הפורום אמור להיות שימושי יותר)
  4. חברות הסלולאר יתעשרו יותר ( אולי הם המובילים לצעד זה ?)

הערות והארות יתקבלו בברכה

6-88-9

עורך דין2008-8-29 13:0:35
פליליסט ובעייתי

עוד מעט לא יהיה לאן ללכת

5

איך הגעת למספר של 50 בנות בממוצע למגה מכון?

הייתי אומר ש20 בממוצע ואני לא חושב שיש בת"א כיום 10 כאלה.

[QUOTE=עורך דין]

אני בספק אם זו אכן המגמה. אם נכונים דבריך, משמעות הדבר כי המשטרה רואה לטווח קצר בלבד ולא צופה את הבעיות העתידיות ואבהיר את דבריי.

נניח שיש 10 מגה מכונים בת"א נניח שכל אחד מהם מעסיק במשמרות בממוצע 50 בנות ב-14 משמרות שבועיות.
מכאן נובע שאם יסגרו 10 תקתוקיות גדולות 500 בנות ימצאו את עצמן מחוסרות מקום עבודה.
תגדיל את המספר הזה בכמה שתרצה כדי לכלול את כל המוסדות הבינוניים והקטנים...

מכל אלו שימצאו את עצמן ללא מקום עבודה מסודר, יהיה הגיוני שיפתחו דירה של "פרטית אמיתית"

מגפה של לפחות 200 בנות שיתערבבו בבניני מגורים רגילים. מכאן חגיגת התלונות של הדיירים תהפוך למגיפה !!
לא נראה לי סביר בעליל שהבנות ילכו ברגרסיה לכיוון זנות רחוב.
מה גם שהדבר יפגע בצרכני מין קנוי ויאלץ אותם לכתת רגליים בין הרבה כתובות "דיסקרטיות".

צעד לא מחושב כזה יניב אולי את התוצאות הבאות:

1. מגפת תלונות של דיירים בבנייני מגורים
  2. עליית מחירים לא ביחס ישיר לרמת שירות שעלתה (אופי הזונות)
    *מענה ללא פקידה = חוסר זמינות משווע (חצי מהזמן אין מענה כי היא עסוקה)
    *מענה עם פקידה אישית=מייקר את המחיר יותר
  3. כיתות רגליים בין הרבה כתובות שצצות כפטריות אחרי הגשם (או אז הפורום אמור להיות שימושי יותר)
  4. חברות הסלולאר יתעשרו יותר ( אולי הם המובילים לצעד זה ?)

הערות והארות יתקבלו בברכה

6-88-9

[/QUOTE]

עוד מעט לא יהיה לאן ללכת

6

הטעות שלך היא שאתה חושב בהגיון מסוים ואילו המשטרה פועלת בהגיון אחר ולפיו הבעיה שהצגת לא אכפת להם ממנה.

אם מטרתם שדיכטר יוכל לבוא לזהבה גלאון ולהגיד לה שהמשטרה עשתה כל מה שהפמיניסטיות דורשות ואין יותר בתי זונות אז לא אכפת לו מה המחיר שיהיה לזה ואם הוא רוצה לפגוע בפשע המאורגן אז שוב לא אכפת למשטרה מה יעשו הזונות ומה יעשו הלקוחות, האינטרס הוא אחר.

עוד מעט לא יהיה לאן ללכת

7

פעם בעבר בתקופת משולש הזהב אכן הפשע המאורגן היה צמוד בתי זונות גדולים.

נכון להיום גם שוטרי החרש הבינו והפנימו שהקשר בין השניים הוא קלוש.
מה גם שחסרות ראיות לכאורה לביסוס טענה שכזו ואם היו ראיות לכאורה המשטרה לא הייתה עוצרת אלא נכנסת בהם ב"פול גז"...

מה שכן אמור להוות משקל בתכנון הטקטי הוא קריסת המערכת בפני גודש התלונות והמטרד העתידי. אין מה לעשות באמת, כי לפוליטיקאים "הנאורים/חכמים" / דפוקים - בעלי אינטרס להון פוליטי תמיד תהיה השפעה שהיא לא בהכרח רצויה ונכונה.

כבר הועלו מספיק טיעונים בעבר בעד ונגד מיסוד הזנות וכל צד מעלה טיעונים כבדי משקל שחלקם נכונים וחלקם תלושים מהמציאות (בשני צדי המתרס) כך שלא באמת בא לי לגעת כאן בסוגייה הנ"ל כי כל צד מוסיף טיעונים משוחדים לא רלוונטיים ולא באמת מבוססים לטובתו.

6-88-9

פליליסט ובעייתי

עוד מעט לא יהיה לאן ללכת

8

אולי הצעד יהיה כן חיובי כי כמות הסרסורים תרד, והבחורות יקבלו את הכסף ישירות לכיס שלהם. אני בטוח שרובנו לא אוהבים סרסורים וגם לא יח"צנים.

מצד שני לצרכנים נראה לי שאם הכיוון יהיה בחורות פרטיות והכמות של הבחורות ירד כי חלקן לא רוצות נראה לי להיות עצמאיות בשטח אז המחיר תמורת שירותי סקס יעלה.

כלומר בסופו של דבר נצטרך לשלם יותר כסף אבל יכול להיות שנקבל איכות גבוהה יותר כי זאת תהיה דירה פרטית ולא "תיקתוקיה".

אולי גם חלק מהבחורות יעברו לתחום של תמיכה ויהיה דרישה יותר גבוהה " לתומך נדיב ".

אני גם לא מסכים עם הקביעה/ הערכה של העורך דין שבאיזור המרכז יש כ- 500 בנות שעובדות במכונים, הערכה שלי היא נמוכה יותר. כמות של 150-200 בחורות שעובדות בתיקתוקיות נראית לי סבירה יותר.

עוד מעט לא יהיה לאן ללכת

9

אתם לא מכירים את זהבלה...
היא מקדמת חוק בכנסת שאם יתקבל יקבע מאסר ללקוחות שיתפסו עם זונות, בלי קשר לשאלה אם היא מועסקת בכפיה,נסחרת או סובלת התעללות. מבחינתה גם גבר שהלך לפרטית בלי סרסור צריך להכנס לכלא. לא אתפלא אם אחרי שיגמרו לסגור את התיקתוקיות המשטרה תתלבש על הפרטיות.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”