כ אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול - דף 3 - סקס אדיר

אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול

24

אוקיי.

החלטתי לנסות והנה הסיפור.

ראשית אני חייב להגיד לשלא קל להשיג את הבחורה הזו אבל, אולי זה יתרון.

הגעתי אל אנג'לינה לדירתה הפרטית לגמרי. בדלת התגלתה בחורה פשוט מדהימה. צעירה, שחומה, חזה גדול פנים יפהיפיות. לפני שהלכתי הצצתי ע"פ המלצתו של דלת אחורית בתמונותיה של ליב טיילור. דלת שמע - יש לך דמיון אחלה - הן פשוט דומות פרט לצבע העור וגודל החזה.

קצת שיחות הפשרה בסלון ועוברים לחדר. בחדר - תשמעו - הבחורה אוהבת סקס. היא אכן לא רואה יותר מ-3 ביום ככה שהיא כנרה גם נהנית ממה שהיא עושה. המציצה מושקעת (אולי ראתה את הביקורות כאן והשתפרה), מתנשקת ומתחבקת GFE. אחלה סקס - היא מאוד צרה. כאן אני חייב לעצור ולומר שלמרות שהיא נערת ליווי גם כאן כנראה שיש עניין לכימיה עם הלקוח. אני מניח שכמו שאנחנו לא נרצה לזיין בחורה שלא לטעמנו ולא מריחה טוב (אני לפחות לא מסוגל לזיין מישהיא שהיא לא כוסית ועם פנות יפות) ככה גם נערת ליווי יכולה לא להתחבר ללקוח.

בכל מקרה - חוויה לא נורמאלית. לא הייתה לי שום בעיה לגמור פעמיים. הרגשתי כמו בימים הטובים בהם חזרתי הביתה עם איזה כוסית מהבר וזרמנו לנו לתוך הלילה.

נקודה חשובה - היא אכן לא לכל אחד. אני רגיל לרמת המחירים הזו (בחו"ל דרך אגב זה הרבה יותר) אבל אני מבין שלא כולם מוכנים להוציא סכומים כאלה.

אנג'לינה - את מקסימה, תשמרי על צורת העבודה הזו, אל תשכחי שאנחנו עושים סיבוב על הכלי השחור שמחרמן אותך ובבקשה אל תתקלקלי...

25

הייתי עם אנג'לינה אתמול לקראת ערב.

אין דברים כאלה. היא נראית מעולה. חזה גדול מאד ועסיסית (הרבה יותר קרובה לרזה מאשר אפילו למלאה). מעבר לזה היא פשוט זורמת אם אתה עושה לה טוב ואין קטע של זמן. פשוט סקס מוצלח.

אנג'לינה - מתי אני נפרד מחברה שלי ואנחנו טסים ביחד לחודשיים של סקס בתאילנד? או שבעצם אני אשכנע את חברה שלי להצטרף

26

אז ככה

הייתי איתה אתמול בצהריים:

נראית מדהים - גוף ממש מושלם חזה גדול + .

השותפה שלה נראית לא פחות טוב רק אני לא בטוח לגבי החזה כי היא הייתה לבושה.

השרות שלה מדהים - עושה רושם שהיא באמת נהנית מהסקס וכל מה שקשור לזה.

לסיכום:

אמנם קצת יקר אבל שווה בהחלט...

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”