כ נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול ! - דף 4 - סקס אדיר

נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול !

32

היום הלכתי סוף סוף לאנג'לינה !

קבעתי איתה סביבות ל 12:00, הגעתי בערך ב 12:20 היו קצת פקקים ועד שחניתי את האוטו למרות שהיה מקום .

צלצלתי בדלת ופתאום פותחת לי דלת בחורה 1.77 חטובה חזה שופע חבלז ,עור שחרחר מוקה מדהים. פנים יפיפיות ומתוקות עם חיוך מקסים שפשוט בא לאכול אותו.אנג'לינה נתנה לי נשיקה הושיבה אותי בסלון ומיד הציעה לי שתייה. אנחנו ישבנו בסלון ושוחחנו כ 30 דקות לפחות על כל מיני דברים על הלימודים שלה חיים בת"א וכו".

לאחר מכן הלכתי להתרענן מהנסיעה ולהתקלח , אחרי שיצאתי מהמקלחת היא כבר חיכתה לי במיטה והייתה כמו ביום הוולדותה. אני לא יכולתי להפסיק מלהתפאר מהיופי שלה. הנה מונחת לידי אישה שנראית כאילו הורידו אותה משייט של ערוץ אופנה לא פחות ולא יותר. היא שילוב של קלאודיה שיפר,נעומי קמפבל,האלי בארי ואנג'לינה ג'ולי יש בה מהכל ! יש לה עיניים חתוליות סקסיות בטירוף שרוצות לטרוף אותך ברגע שאתה לא ערני מספיק או אם אתה נראה מזמין.

התחלנו להתמזמז ואני מיד מגלה שניצבת מולי פרפורציה עכוזית מושלמת ישבן ברזילאי קלאסי אין דברים כאלה. אני ירדתי לה עד שהיא גמרה כי פשוט בחורה כזאת אי אפשר מלהשאיר לא מסופקת . היא לא נשארה חייבת ומיד החזירה לי באותו מטבע .

עברנו למספר תנוחות הבחורה פשוט אפרודיטה יודעת כל נקודת תורפה בגוף של גבר . היא כל הזמן סיפקה אותי ודאגה לתת מעצמה לא פחות מ 100%. כמה דקות אחרי שעברנו לדוגי גמרתי והגעתי לסיפוקי.

מה אני יכול להגיד לכם מעבר למה שכבר נאמר על הבחורה מדהימה . היא אכן מגמדת אותכם לידה ביופייה וזה אולי מפחיד חלק מהגברים . אנגלינה היא בחורה אמיתית נותנת יחס והרגשה חמה דבר שלא תתקלו אצל רוב בנות פרטיות אבל זה כלום לעומת המראה המדהים שלה , פשוט מלכה אמיתית.

כשרואים אותה ברחוב יש לה כזה סקס אפיל שזה פשוט נוטף ממנה בכמויות אדירות .

המיקום - 10

היחס - 10+

המראה - 10+++++++++++

סקס - 10

אנג'לינה - " You take my breath away "

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

35

[QUOTE=גורדון007]אולי ת'גלה לנו איך הצלחת להשיג אותה היא לא עונה כבר יומיים , וללא קשר היא אכן ניראת הכי טוב שיש באזור כבר הרבה זמן [/QUOTE]

היא אכן לא זמינה כבר כמה ימים , השארתי לה הודעה בטלפון והיא חזרה אליי ממספר חסום

38
[QUOTE=אבי 28] [QUOTE=yosi][QUOTE=vlad]

על פי התמונות, קשה לי לקבוע האם החזה של אנגלינה הוא
טבעי או מסולקן - האם למישהו יש INSIDE INFORAMTION?

<SPAN ="smText"></SPAN>[/QUOTE]

החזה 100% טבעי בדוק

[/QUOTE]

אז התמונה שהיא שמה היא לא אמיתית כי בתמונה רואים
סיליקון

[/QUOTE]
בוא נאמר שבמציאות היא הרבה יותר יפה ממה שראית בתמונה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”