כ עשרת הדיברות לנערה הפרטית - סקס אדיר

עשרת הדיברות לנערה הפרטית

1

אני שונא תקתוקיות. זה לא אינטימי, זה לא דיסקרטי, וזה די מרגיש כמו שוק הכרמל. אני לא רוצה לגעת בעגבניה שחמש עשרה פועלים מהשטחים מיששו ואחריהם חמישה עובדים זרים מסין והיו גם כמה פועלי בנין רומניים... ואותו דבר עם בחורה. קשה לי מאוד להימרח על מישהו שחמש דקות לפני שראתה אותי, מישהו גמר לה על הפנים, אפילו אם היא התקלחה באמצע...

כנראה מהסיבה הזאת, למרות פעילות רבה, אין לי הרבה מה לדווח לפורום, מהטעם הפשוט שאני מתמקד בנערות הפרטיות ממש, אלו מהצ'אטים של נענע ("זקוקה לכסף") ושל תפוז. הייתי גם עם נערות פרטיות למחצה (פרטיות כאילו, שמקבלות לבד בבית עשרה לקוחות ליום): לורן/מיטל, שרון מת"א, אבל אצלן אין ממש סינון, אתה סקסי כמו 500 ש"ח... אני סבור שאין כמו הנערות הפרטיות.

מתוך הניסיון שצברתי בשנים האחרונות,ומתוך רצון לשתף קצת בידע שנצבר בהרבה שעות השקעה (וגם אלפי ש") הנה עשרת הדיברות:

1. פרטיות. לא מומלץ להיכנס לצ'אט עם השם המלא והמדויק שלך. אתה לא יודע איזה צרות יכולות לבוא לך. גם "חרמן אש מגיל שש" הוא לא כינוי טוב לתפוס סיבוב עם מישהי, זה מלמד על זה שאתה ילדותי ואינפנטיל.. כינוי תיאורי יבהיר מי אתה וש you mean business ... "אשדודי גבוה 32" יעביר אותך את המסננת הראשונה. גם כשאתה מגיע ונפגש איתה, אתה לא צריך להגיע עם קורות חיים. שם פרטי יספיק.

2. הטלפון. לא נותנים את הטלפון היומיומי שלך בצ'אט. כל בחורה עם איי קיו מינימלי (או קיי, לא כל אחת...) יכולה להיכנס ולהקיש את המספר שלך בגוגל, ולדעת עליך הכל - גם גם לא יצא כלום, וגם אם במקרה אתה אחיה הקטן של "תימנית חמה אש 25". מה עושים? קונים סים-קארד טוקמן ב 50 ש"ח (אתה גם כך מוציא אלפי שקלים על זונות בשנה, עוד 50 ש"ח לא יהרגו אותך), ויורים את המספר לכל הכיוונים. זה מוכיח רצינות ואמינות, המספר לא ידוע לא מוכר וללא מנוי שמקבל חשבון... אפשר להחליק את הסים-קארד לתוך המכשיר, ושלום על ישראל. אתה לא צריך להתקשר מחסוי (זה מרתיע אותן), ומשחרר ישר מספר...

3. התמדה. מי שרגיל ללכת לזונות, לא צריך להשקיע/להתמיד. הוא מגיע, שם את הכסף מראש על השידה שליד המיטה, היא כבר מתחילה להוריד את הבגדים. הצ'אט הולך הפוך, הזונות מסננות את הלקוחות, טורקות בפנים, סוגרות חלונות וכו'. לא מקבלים הכל בקלות, אבל זה הופך, אחרי כמה זמן, לחלק מהכיף. לא להתייאש, בסוף נותנים בראש...

4. מראה. הבנות בצ'אט, לא ברחו מקטלוג של הלבשה תחתונה. הן לא תמיד יפות, ולא תמיד מטופחות, חלק אפילו ממש מבולבלות. הגעתי פעם לאחת פרטית, שגרה לבד, והיא היתה לבושה בבגדים תחתונים של אמא שלה. אמרה שישנה אצל אמה, ובאה לדירה מהר מהר, ולא הספיקה להחליף לבגדים שלה. היתה סקסית כמו קלקר, אבל זה קורה. מצד שני, יש לפעמים מציאות של ממש, בחורות שנראות ממש טוב, עם איזושהיא שריטה במוח, ואז אתה מרגיש שזכית בפיס. חשוב לציין שדווקא הביצועים הכי טובים, מגיעים בדרך כלל מ"בנות השכן", שמותירות לך פרצוף מופתע וצורך לחלץ את הסדין מהתחת שלך, אחרי מציצה עם קומפרסיה מטורפת, מסטודנטית ממושקפת לביולוגיה...

5. חרטה. מותר להתחרט, ואפילו רצוי. קרה לי מקרה שהגעתי לאחת פרטית, אחרי תקופת יובש, והיא היתה כל כך מכוערת, שממש הרגשתי שנתתי לה בראש בתור mercy fuck, היא כל כך מכוערתשמהרחמים אתה לא רוצה להעליב אותה... אפשר וכדאי להתחרט, יש מספיק נערות שאפשר לכייף איתן.

6. מיקום. רוב הבחורות בצ'אט, לא יתנו לך מיקום מדוייק. ככה זה עובד, לא ברור למה - הרי בסוף במילא תגיע אליהן, זה לא שהן שמו זקיף לבדוק בנ"צ 3 איך אתה נראה ואם אתה עומד בקריטריונים - בד"כ משחקי ה"חפש את המטמון" מיועדים לבדוק עד כמה אתה חרמן - ואם אתה ממשיך לקפוץ מכתובת לכתובת, אתה מגיע חרמן ואפשר למשוך ממך יותר כסף !! להתרחק מכאלו שמשחקות את המשחק "סימני דרך". דבר נוסף שקשור למיקום, הוא לא למצוא מיקום קרוב מדי לבית, אתה מסתבך וזה יכול להרתיע גם אותה.

7. מחיר. ראיתי הכל, מ- 200 ועד פי חמש מכך. בנות פרטיות, לא מקבלות כמה לקוחות ביום, אתה הקטע שלהן להיום. סביר להניח שהן קצת יותר יקרות, היות והן לא מרביצות חמש ברצף. מישהי שמדברת על הכסף בקלות (ע"ע שרון מת"א, מחירון בטלפון "פעמיים סקס, מסאז', קפה או תה, 300 ש"ח...") היא כבר מזמן לא פרטית, וזה לא קהל היעד שלך. זאת שאומרת את הקטע הזה בביישנות, היא עוד פרטית, מה שאומר שגם מנגנון הסינון שלה פעיל יותר, ולדעתי זה סימן חיובי. גם כך, עם פרטית אתה בדרך כלל יוצא במחיר יקר בהרבה מאשר בתקתוקיות. להבדיל מהמקצוענית, הפרטית בד"כ לוקחת את התשלום בסוף.

8. זמן. אין כזה דבר שמוציאים אותך מהחדר (כמו בתקתוקיה) אחרי 40 דקות. אם מישהי מדברת מראש על "30 - 40 דקות", לברוח. יתקתקו אותך באופן פרטי. פרטית אמיתית מחפשת יחס וחנופה, ואין כזה דבר, שעון. הגעתי כבר למפגשים של שעתיים - שלוש בלי בעיה. הפרטיות האמיתיות, אפילו לא ידברו על הגבלת זמן - כמובן שגם אתה לא רוצה להשתקע אצלה ולשלוח שורשים לקרקע, נכון?

9.זהירות. לא עולים לפרטית עם הארנק, כרטיסי אשראי וארנק תפוח. אתה צופה שתוציא 500 ש"ח? תעלה עם 900 בכיס, לא יותר. הארנק נשאר באוטו. אתה לא יודע מה עוד יכול לקרות (זה תקף רק לגבי הפעם הראשונה), יגנבו לך ארנק או יעשו דברים גרועים יותר. אל תשכח שאתה לא עם המכנסיים עליך רוב הזמן.

10. בריאות. קונדום. בלי פשרות, אחת שמציעה לך בלי קונדום, אתה לא רוצה לקבל ממנה השד-יודע-מה.

שנה טובה, מקווה שהקלתי את הייסורים...

עשרת הדיברות לנערה הפרטית

10

הוצאת לי את המילים מהפה

אני גם פעם הייתי איש של תקתוקיות ונערות ליווי, עד שלפני שלוש שנים הכרתי את הפרטיות האמיתיות שאתה מדבר עליהן, אפילו גם לי היה איזה מרסי פאק עם אחת שדיברנו הרבה לפני, הכל היה מוכן לזיון של הלייף אבל הצורה, אוי הצורה...

אני גם בודק אותם לפני, רק אם מישהי אומרת שתבוא קודם, נדבר, נראה איך הכימיה ואז היא תחליט אם יש זיון, אז היא עברה אצלי את הטסט, כבר הכרתי כמה בנות שעד היום אני זוכר אותם עם חיוך על השפתיים

מענייו אותי עכשיו רק לדעת שעם חלק מהבנות שהייתי, שאמרו לי בפירוש שאני התומך היחיד אם הם היו עם כמוך באותו הזמן ואמרו לך אותו הדבר...

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”