כ עיסוי+ בפת | דיווח: לחובבי מבוגרות מלאות - סקס אדיר

עיסוי+ בפת | דיווח: לחובבי מבוגרות מלאות

1

הדיווח הינו רק עבור מי שחובב מבוגרות מלאות.
הביקור התבצע לפני כחודש וחצי.
קיבלתי את הטלפון מחבר אתר כאן בהודעה פרטית.
הוא ציין שהיא מבוגרת ועושה הכל בעבור 150 ש"ח. שווה בדיקה.
המקום נמצא בפתח תקווה, דירה פרטית ברחוב שקט קרוב מאוד למרכז. היא מארחת בדירה בה היא גרה, ולא מארחת המוני, כך שלא ניתן בחיים לחשוד שהגעת לבחורה עובדת. מבחינת דיסקרטיות הציון הוא 10.
היא פתחה את הדלת, ראיתי אותה, נבהלתי (היא בכלל לא בכיוון של הטעם שלי), פנים לא יפות, מלאה. אני אוהב מלאות אבל לא כך.
בטלפון היא נותנת פרטים רק למסג', ועל פי המידע שחבר האתר נתן, צריך רק לבקש והיא עושה הכל ללא תוספת תשלום.
אז נבהלתי וכמעט הלכתי משם, אבל אז אמרתי לעצמי שרק לשם הדיווח, במקרה הגרוע אקבל איזה מסג' קטן ואלך הביתה.
סה"כ היא נחמדה, רק צריך לשבור מעט את הקרח. התפשטתי ונשכבתי על הבטן. היא החלה במסג'. האמת שבמסג' היא לא רעה בכלל, מסג' טוב, בטעם, נגיעות חזקות ובמקומות נכונים. היא טוענת שהיא מקצועית, אני לא מאמין, אבל היא בהחלט בסדר.
היא לא לחוצה בזמן, משקיעה בכל איזור ואיזור. אם לעצום עיניים ולדמיין שמישהי אחרת עושה לך את המסג', אז היה אחלה.
היא הציעה גם פרוסטטה, סירבתי (אני לא מהחסידים של זה), אבל שיחקה מעט באיזור התחת והיה מצויין.
אחר כך הסתובבתי, עשתה מסג' גם מלפנים, הציעה לעשות יותר מזה, אך סירבתי בנימוס. גם לא רציתי הרפייה ידנית למרות שלדעתי היא טובה גם בזה, אבל ממש רחוקה מלמשוך אותי.
בקיצור, אני אישית לא אחזור לשם, כיוון שאין לי הרבה מה לחפש אצלה,

אבל לחובבי המבוגרות ומלאות נראה לי שזו תמורה מצויינת. 150 בלבד עבור מסג', זיון מלא, פרוסטטה למי שאוהב, ולא מסתכלת בכלל על השעון.

--שימו לב---חשוב! בטלפון היא נותנת פרטים רק על מסג', אם אתם רוצים יותר מזה פשוט במהלך המסג' רק תבקשו. אם תשברו את הקרח בהתחלה היא תזרום איתכם.
גם לא לציין שקראתם עליה בפורום, אלא שחבר נתן את הטלפון.

מיקום: פתח תקווה, קרוב מאוד למרכז העיר (לא רחוק מהבית משפט).
לא זוכר את השם שלה.
מוצא: רוסיה או מהאיזור.
054-6452071
בהצלחה.

3
verble ידידי.
אתה טוען שניתן לקבל ממנה מסז' + זיון רק ב-150 ש"ח? ועוד מבחורה סבלנית?
אני בעיקרון אוהב מלאות ומבוגרות (אני בעיקר אוהב צעירות, נמוכות ומלאות).
במחיר כזה אפשר לבדוק. אם זה יהיה נפילה, אז הלכו רק 150 ש"ח.

6
נראית לי איזה 50 פלוס מינוס.

שימו לב שהיא תתאים רק לכאלה בעלי טעם מאוד ספציפי.
אם אתם חובבי צעירות, או מבוגרות שנראות פחות מגילן, אל תבזבזו את זמנכם או כספכם.
אני אישית אוהב צעירות או כאלה בסביבות ה 25-30 , ואין לי בעיה גם עם מבוגרות יותר אך נראות פחות ומאוד מטופחות. ואחרי כל זה- עדיין היא לא הטעם שלי כיוון שהיא נראית ממש מבוגרת, ומלאה יותר מכפי שאני אוהב. לכן הסכמתי רק לקבל עיסוי וללכת.
למי שיש את הטעם הספציפי הזה בלבד של ממש מבוגרות ומלאות, יכול ללכת ולהנות.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”