כ אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול - דף 5 - סקס אדיר

אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול

41

אחלה דיווח טיטי

[QUOTE=titi]

אז הנה לאחר אין ספור לבטים, בעקבות הנפילות הרבות שהיו לי לאחרונה, החלטתי לקפוץ לאנג'לינה, ולראות במה מדובר.

קבעתי איתה בבוקר לשעה 10 בערב, וכל היום הייתי חרמן נורא, הבטתי שוב ושוב בתמונות שלה, ולא הפסקתי לפנטז עליה. בשעה 20:40 מתקשרת אלי אנג'לינה, ומודיעה לי בצער, כי היא חייבת לדחות את הפגישה למועד אחר, מאחר והיום זה בשום אופן לא מסתדר לה. לאחר תחנונים קצרים על נפשי, שתרחם עלי ותקבל אותי עוד הערב, מכיוון שאני בטוח שלא אחזיק מעמד עוד כמה ימים, ריחמה עלי המתוקה הזו, ואמרה לי להגיע עכשיו לביקור קצר יותר והורידה לי בהתאם גם את התשלום. קפצתי על המציאה, וטסתי אליה.

בדרך, היא מתקשרת אלי ואמרה לי שהיא שינתה את הלו"ז שלה למעני, ואני יכול לבוא עכשיו לביקור ארוך בכיף וללא לחץ.

ההתרגשות שלי היתה בשיאה, כאשר הגעתי לכתובת. התקשרתי אליה, והיא אישרה לי לעלות.

פתחה לי את הדלת בחורה גבוהה, רזה, חטובה מאד, בחולצה צמודה עם מחשוף שלא הותיר הרבה מקום לדמיון, וחצאית ג'ינס מיני על התוסיק הברזילאי שלה, שבכל תנועה קטנה שלה חשף את כל מה שיש לה מתחת אותה חצאית זנותית.

נשיקות הדדיות, והלם מההפתעה המתוקה שנגלתה לעיני.

הדירה מסודרת ומאורגנת, מטופחת מאד ונקיה.

היא הושיבה אותי על הספה, והציעה לי לשתות. ישבנו בפנן ועישנו סיגריה בכיף, שוחחנו על החיים, על דא ועל הא, הכל מלווה בנשיקות, ליטופים ומזמוזים מחרמנים.

לאחר כרבע שעה, נכנסתי להתקלח, כאשר לפתע היא מופיעה ערומה ג"כ בחדר המקלחת יחד איתי, עם מבט ממזרי כזה, וכאן נגלתה לעיני בובת סקס משגעת, חייכנית, יפהפיה, גוף מושלם מכל הבחינות.

יצאנו מהמקלחת, והיא נשכבה בתנוחה זנותית כזו על המיטה, תוך שהיא מפשקת את רגליה הארוכות, ומתחננת לי שארד לה. ("אני אוהבת שיורדים לי, כן, כן, אני חולה על זה, תלקק לי עם הלשון, כן, בפנים, כן..."). התחלתי לרדת ולמצוץ את טעמה המתוק שמעולם לא טעמתי, ריח מבושם ומגרה שלא נותן לך לעזוב את המקום.

בשלב מסויים הרגשתי כי אני על סף פיצוץ, וביקשתי ממנה מציצה טובה. וכאן, נכונה לי הפתעה נוספת, כאשר הבחורה התחילה לשאוב לי את הזין, תוך שהיא מחדירה אצבעות לפי הטבעת שלי, במקצועיות שבחיי לא נפגשתי בכעין זה, עד שהתפוצצתי מתענוג באורגזמה מטורפת, שהפילה אותי על המיטה...

הילדונת לא אמרה נואש, ושאלה אותי אם אני מעוניין לעזור לה ג"כ להגיע לאורגזמה ולראות אותה גומרת. תחילה לא האמנתי שנערה עובדת אכן יכולה לגמור כך סתם, עם לקוח מזדמן, אבל כאשר היא נשכבהוהחלה לאונן בעזרת אצבעותי שנדבקו לדגדגן הנפוח שלה, ראיתי שעוד לא ראיתי דבר בחיי, הבחורה פשוט התפוצצה, והשפריצה (!!!) כאשר גמרה, וכל המיטה רעדה יחד איתה...

כאן חשבתי שהבחורה כבר הגיעה לסיפוקה ונרגעה, אך מסתבר שטעיתי ובגדול...

אנג'י התחילה ללוש לי את הביצים ולמצוץ לי בטירוף כאשר האיבר שלי חשוף, ולא הפסיקה תוך שהיא גונחת וצועקת (מה שמאד עושה לי את זה...) "אני רוצה שתקרע אותי, שתזיין אותי חזק, התחלתי למצוץ לה את הפטמות המתוקות בסערה, ולנשק צרפתיות בטירוף חושים, עד שהרגשתי שהזרע עולה לי למח ואני עומד להתפוצץ. הפכתי אותה למסיונרית, ותוך שהיא חובשת לי קונדום, קפלתי אותה לתוך ידי, רגליה על כתפי, וכל כולה מוכנה ומזומנת בשבילי, עם כוס ורוד ונפוח כל-כך, חדרתי לתוכה הכי חזק שאני יכול, וגמרתי את האקט השני בעוצמה עילאית...

נשארנו כך מחובקים עוד מס' דקות, בליקוקי לשון ונשיקות צרפתיות, עד שקמנו שנינו מהמיטה סחוטים ומסופקים.

לאחר שהתקלחנו, התיישבנו שוב לסיגריה על הספות בסלון, המשכנו לדבר כך כשאנו ערומים, עד ששמתי לב שהשעה 22:45 (שעה וארבעים דקות מאז שהגעתי...), התחלתי להתלבש, אך מסתבר שהבחורה לא נרגעה עדיין, היא שכבה על הספה מול המסך, והחלה לשחק לעצמה בדגדגן בהנאה...

הייתי יכול להישאר שם עוד המון זמן, לו רק לא הייתי לחוץ להגיע הביתה עקב התחייבויות קודמות.

שילמתי בכיף 700 ש"ח (100 ש"ח טיפ), נפרדנו בנשיקה לוהטת, והבטחתי לחזור.

אסכם במשפט אחד: היה שוה לי להסתובב מס' שנים בין דירות ומארחות, עובדות ומלוות, כדי להגיע בסופו של דבר לפנטזיה הזו ששמה אנג'לינה, אותה הגשמתי אתמול, ובגדול!

אנג'י, נשיקות ממני, נתראה בקרוב!

[/QUOTE]
Follow your instincts, not your horniness

42

חברים יקרים

רני מתנצל מראש על הדיווח המאוחר אבל היו לי כמה בעיות טכניות במחשב,

לעינייננו

סוף סוף הצלחתי לתפוס את אנג'י המתוקה,קבענו ונפגשנו,

אז כך הרבה מעבר לכל מה שנאמר אין מה להוסיף,טיטי אחי אני מזדהה לחלוטין עם כל מה שאמרת,נתחיל ביחס נמשיך בגוף הלא מתקבל על הדעת ונסיין בביצועים

יחס-אנג'י זו בחורה שכיף לדבר איתה נותנת הרגשה של ידידים טובים,

גוף-פשוט לא הגיוני,החזה ללא ספק אמיתי,התחת פשוט לאכול אותו,גוף חלק רך,צעיר,

ביצועים-מצטער חברים הכל נאמר למעלה,החל מהמציצה ועד לאקט עצמו...אין מילים

לסיכום:היה שווה להמתין הרבה כדי לתפוס אותה,בהחלט שווה את הכסף(לפחות פעם בחודש,הלוואי והייתי יכול יותר)אנג'י ,תישארי איך שאת אני בטוח חוזר...ניפגש בהקדם

49
אני חייב לספר לכם על ההתנסות שלי עם אנג'לינה:

הגעתי ופתחה לי את הדלת בחורה חביבה ומלאת מרץ. ישבנו ופטפטנו על הא ודא. אני מדריך קורסים בפסיכומטרי ואני יכול להגיד לכם שמדובר בשילוב נדיר של יופי ושל יכולת שיחה אינטיליגנטית עד מאד.

לאחר זמן מה לקחה אותי למקלחת וקילחה אותי תוך שהיא מסבנת אותי בחרמנות.

אח"כ עברנו לספה בסלון שלה (שאלתי והיא הסכימה) תוך שהיא מלטפת אותי ולוחשת לי באוזן שהיא חרמנית בטרוף ושעוד שניה היא כבר לא תוכל להחזיק את עצמה. משם היא התחילה ללקק אותי בכל הגוף ולספר לי תוך כדי כמה שהיא מחורמנת (ניסית והיא הייתה כל כך רטובה שזה היה מדהים!)

ואז, תוך כדי שאני יושב והיא כורעת ברך מולי היא התחילה למצוץ לי בלי קונדום תוך שהיא משחקת לי בביצים, לאט , לאט.

ראיתי שאני עוד שניה גומר (ואני, מה לעשות, גומר רק פעם אחת), אז ביקשתי ממנה בעדדינות להפסיק. היא עשתה לי פרצוף של ילדה מבוישת וביקשה שאני אעשה לה נעים עם האצבעות על הדגדגן.

תוך כדי שאני בעדינות משחק עם הדגדגן הרטוב שלה, היא התיישבה עלי (בלי קונדום!!!) וביקשה שאני אזיין אותה, אבל בלי לגמור.

תוך כדי שהיא מנשקת אותי ומספרת לי כמה שהיא חרמנית, השפרצתי בתוכה - והיא בלי מבוכה הסבירה לי שאמנם היא לא עושה את זה אף פעם בלי קונדום, אבל מנגד היא פשוט הייתה חרמנית בטירוף וממילא אני נראה די חנון, אז לא יכול להיות שאני לא נקי (אולי לשיחה המקדימה היה תפקיד בזה).

עכשיו אני מגיע לשיא -

אחרי שהיא המשיכה ללטף אותי ולהודות לי (בבקשה, מה שתגידי...), קמתי ללכת. היא ביקשה יפה את הטלפון שלי והבטיחה לצלצל אלי מתי שהיא פנויה וחרמנית. היא סרבה לקחת כסף ושלחה אותי לשלום, מאוהב עד כלות

נראה לכם? - פשוט כל פעם שאני מצלצל אז היא לא עונה או שהיא עונה ומציעה כל מיני שעות שאני לא יכול (אם צלצלתי עכשיו, זה סימן שאני לא רוצה לקבוע לעוד 4 שעות - כאילו דא!). אז פשוט דמיינתי לעצמי איך זה יכול היה להיות. עכשיו אחרי הסשן הזה שרץ לי בראש, אני מפחד להתאכזב...

אם אני אי פעם אפגוש אותה באמת (אם היא אי פעם תהיה פנויה), אז אני מבטיח לדווח.

50

סחטיין על ה"דיווח", "פשוט".

בהתחלה הזלתי *** ובהמשך נקראתי מצחוק...

תעדכן אותנו כשיהיה לך דיווח מהשטח.

בהצלחה!!!

[QUOTE=פשוט]אני חייב לספר לכם על ההתנסות שלי עם אנג'לינה:

הגעתי ופתחה לי את הדלת בחורה חביבה ומלאת מרץ. ישבנו ופטפטנו על הא ודא. אני מדריך קורסים בפסיכומטרי ואני יכול להגיד לכם שמדובר בשילוב נדיר של יופי ושל יכולת שיחה אינטיליגנטית עד מאד.

לאחר זמן מה לקחה אותי למקלחת וקילחה אותי תוך שהיא מסבנת אותי בחרמנות.

אח"כ עברנו לספה בסלון שלה (שאלתי והיא הסכימה) תוך שהיא מלטפת אותי ולוחשת לי באוזן שהיא חרמנית בטרוף ושעוד שניה היא כבר לא תוכל להחזיק את עצמה. משם היא התחילה ללקק אותי בכל הגוף ולספר לי תוך כדי כמה שהיא מחורמנת (ניסית והיא הייתה כל כך רטובה שזה היה מדהים!)

ואז, תוך כדי שאני יושב והיא כורעת ברך מולי היא התחילה למצוץ לי בלי קונדום תוך שהיא משחקת לי בביצים, לאט , לאט.

ראיתי שאני עוד שניה גומר (ואני, מה לעשות, גומר רק פעם אחת), אז ביקשתי ממנה בעדדינות להפסיק. היא עשתה לי פרצוף של ילדה מבוישת וביקשה שאני אעשה לה נעים עם האצבעות על הדגדגן.

תוך כדי שאני בעדינות משחק עם הדגדגן הרטוב שלה, היא התיישבה עלי (בלי קונדום!!!) וביקשה שאני אזיין אותה, אבל בלי לגמור.

תוך כדי שהיא מנשקת אותי ומספרת לי כמה שהיא חרמנית, השפרצתי בתוכה - והיא בלי מבוכה הסבירה לי שאמנם היא לא עושה את זה אף פעם בלי קונדום, אבל מנגד היא פשוט הייתה חרמנית בטירוף וממילא אני נראה די חנון, אז לא יכול להיות שאני לא נקי (אולי לשיחה המקדימה היה תפקיד בזה).

עכשיו אני מגיע לשיא -

אחרי שהיא המשיכה ללטף אותי ולהודות לי (בבקשה, מה שתגידי...), קמתי ללכת. היא ביקשה יפה את הטלפון שלי והבטיחה לצלצל אלי מתי שהיא פנויה וחרמנית. היא סרבה לקחת כסף ושלחה אותי לשלום, מאוהב עד כלות

נראה לכם? - פשוט כל פעם שאני מצלצל אז היא לא עונה או שהיא עונה ומציעה כל מיני שעות שאני לא יכול (אם צלצלתי עכשיו, זה סימן שאני לא רוצה לקבוע לעוד 4 שעות - כאילו דא!). אז פשוט דמיינתי לעצמי איך זה יכול היה להיות. עכשיו אחרי הסשן הזה שרץ לי בראש, אני מפחד להתאכזב...

אם אני אי פעם אפגוש אותה באמת (אם היא אי פעם תהיה פנויה), אז אני מבטיח לדווח.
[/QUOTE]

אם תרצו אין זו אגדה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”