כ צפונית 41 - סקס אדיר

צפונית 41

3

במילה אחת: לא

בשתי מילים: לא ולא

מכל הנערות העובדות שהייתי אצלן, היא המכוערת מכולן. הגעתי אליה, הייתי כל כך חרמן, והיא נראית כל כך מסכנה, שהלכתי על זה, ואחר כך הצטערתי. להיות איתה זה ממש mercy fuck עם זונה.

המקום: בנהריה, היא מוסרת כתובת אחת, בערך 200 מ' משם, וכשתגיע תקבל הכוונה. בכביש עכו-נהריה, צומת אחד לפני הצומת הראשית, בצד ימין. דירה קטנה של שני חדרים, יש לציין שדי נקי אם כי ישן. התקלחתי לפני, מים חמים ומקלחת סבירה יש.

האובייקט: היא די נמוכה, הייתי אומר אפילו מתחת ל 160, מכוערת עם חזה קטן ונפול. אתה אפילו לא מבין כמה מכוערת. מגולחת לחלוטין. אומרת 41, הייתי נותן לה בין 45 ל 50.

האירוע: מציצה קצרה מדי, באיכות בינונית פלוס. לא היה צורך לבצע ניתוח להפרדת הסדין מהתחת... תנועות אגרסיביות והשתוללות ממש הכאיבו לה, ונאלצתי לרסן את עצמי. הצליחה "לסחוב" 40 דק', החמש האחרונות קצת עצבנו אותה.

סגרנו בטלפון על 350, היו לי 300 והיא הסתפקה בזה.

מאוד לא מומלץ, אחד האירועים הגרועים והשליליים ביותר אי פעם (הגרוע ביותר- הגב' מרח' רזיאל בנתניה). ציון כללי: 2/10.

p11102008-11-10 17:30:30

צפונית 41

5

צרה צרורה!

פניתי אלייה בצאט היום של נענע, דבר שאני לא נוהג לעשות בדרך כלל. היא הציעה לי שעה וחצי 350 שקל. אמרתי שזה הרבה זמן, אז חצי שעה. מקסימום היתפשרה על 300 שקל. לא מקובל בשום אופן על אישה מבוגרת שלוקחת יקר. היא רשמה את הטלפון שלה אבל לא רשמתי לעצמי. בקיצור לא ליפנות אלייה! תחסכו את הכאב ראש!

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”