כ ויאגרה, סיאליס, לויטרה, דיון וסיכומים - דף 3 - סקס אדיר

ויאגרה, סיאליס, לויטרה, דיון וסיכומים

23

מפרק שאלתי בשבילך חברים

אחד מעשן הרבה ושום כדור לא עוזר לו

שני מעשן רק פעם ב והוא מצליח טוב עם הסיאליס

אז אולי זה מפריע הרבה עישון וקצת עישון פחות משפיע פעם הוא נתן לי חצי כדור אחרי ששתיתי הרבה וודקה מסוג רגיל וזה עבד יופי.

מישהו יוע אם הסוכן הזה יסכים ל 6 כדור בשביל 100 שח ?

27

רבותי, רוצה לספר לך על חוויית משתמש שלי עם הכדור:

קבעתי עם יזיזה שתבוא אלי ובכדי להרשים אותה, לקחתי כדור שקיבלתי מחבר.

מה אומר לכם? העסק פשוט עובד. וחזק. העסק עמד כמו טיל!! לדעתי גמרתי לפחות 5 או 6 פעמים בלילה....

אהה.. והבחורה? הזונה הזו הבריזה ובכלל לא הגיעה באותו ערב.........

28
[QUOTE=WildCat] ראיתי כתבה על זיופים אז איך אפשר להיות בטוח שזה עובד
ושזה לא עבודה בעיניים אהה[/QUOTE]
גם אני ראיתי את הכתבה.

אני לא משתמש בכדורים בינתיים(טפו טפו), אבל ראיתי אצל חבר שקנה דרך המספר שרשום פה 054-22-22-259 חפיסות סיאליס.

אין כל ספק שמדובר בזיוף.
גם בלי עין מזויינת רואים את ההבדל בין החפיסות עם התאריך שמוחתם שם ברישול ע"י חותמת חיצונית, לבין האריזות בבית המרקחת שהוא קיבל שם ההטבעה היא פנימית כולל מספר אצווה.

בכתבה בערוץ 2 טענו שנמצאו בזיופים לפעמים גם מינונים של רעל עכברים וכל מיני דברי נחמדים שכאלה.
בכל מקרה הכדורים מיוצרים במעבדות לא חוקיות ולא סטריליות עם הרכב חומרים שונה מזה הסטנדרטי.

השאלה היא האם יחצנים מטעם חברת השליחויות של הכדורים הם שכותבים כאן עדיין לא זכתה למענה ברור.
והאם אכן מבין הלא יחצנים שביננו ראו שרמת התפקוד זהה ולא קיימות יותר תופעות לוואיבחומרתן מאשר בכדורים מבית המרקחת?גימל גימל2008-11-22 13:8:33

30
[QUOTE=פינוקיו]

לחתול הבר הנמהר WildCat

MFG-05-2007

EXP 05-2011

[

זה מה היה לי לכתוב

[/QUOTE]

הערה- זה אשר אמרתי. אותה חותמת באותיות שחורות בצורה מרושלת על החפיסה , באופן שניכר כי עברה החתמה ידנית.

השווה את החפיסה הזו בבקשה לחפיסת בית מרקחת של הסיאליס וראה את השוני המהותי בצורת ההטבעה של תאריכי הייצור והתפוגה שמעבר להם גם כוללים מספרי אצווה ספציפיים של כל אריזה ואריזה שיוצאת מהמפעל שלא קיימים כאן (ומחוייבי תקן משרד הבריאות הישראלי והאמריקני). כמו ניתן להבחין בשוני חיצוני נוסף קטן במארז עצמו אם תשים לב לדברים הקטנים.

לטוב ולרע זה מעיד שהכדורים לא יוצרו באותם מעבדות חוקיות.
יתכן שהמעבדות האלה טובות כמו החוקיות במקרה האופוטימי כמו שאתה טוען, אבל חשוב לציין את העובדות.
אני מכיר היטב את הצד השני של המטבע והצורך של גילדות
להבטיח את רוויחיהן ולכן מנסות למתג ככל הניתן את המצרגים.
בכל זאת העובדה שהמעבדות לייצור הכדורים האלה נמצאות תחת פיקוח כלשהו, בהחלט צריכות להדאיג.

א. אין לי ספק שההנהלה עושה ככל יכולתה למנוע "כפל זהויות", אבל זה ענין שולי לחלוטין.
זה כלל לא קשור לעניין, אבל לדעתך זה בעיה לפתוח יוזרים נוספים סתם ממחשבי אינטרנט קפה או סתם מפרוקסי(לי למשל נשכחה הסיסמה מיוזר שפתחתי כאן ומשום מה, המייל שלי משום לא מקבל את חידוש הססמה).

ב. בולבוקולוג עושה רושם אמין. מסכים. עדיין היה כדאי לכולנו לשמוע עוד ועוד דווחים ממשתמשים קבועים(והנה הוצאתי עצמי מהעניין כי בינתיים מעולם לא טענתי שעשיתי שימשו בכדורים האלה אלא רק בחנתי את הנושא מהצד. נרשמתי לאתר מסיבה מאוד יעודית סופציפית, ונתקלתי בנושא הזה וגם אחרים) .

גימל גימל2008-11-22 16:13:36

חזור אל “פורום סקס רפואי”