כ קוקסינלית כוסית מארחת בתשלום/פסול !!! - דף 2 - סקס אדיר

קוקסינלית כוסית מארחת בתשלום/פסול !!!

17

בעקבות תגובה בדיון:

היזהרו איכותי מאד 15 346

[QUOTE=lali21]

אני לא אתקלקל זה לא באופי שלי ואי אפשר לשנות את זה תמיד נתתי שירות מעולה מהלקוח הראשון שלי ועד האחרון

אתמול בלילה היה לי מקרה די הזוי יצאתי לחנות לקנות משהו בדרך עצרה לי מכונית

אבל אני לא עובדת ברחוב.. אבל בכל זאת ממש במקרה החלטתי לגשת לחלון לראות מה הוא רוצה.. נתתי לו פרטים אמרתי לו קוקסינלית 150 ש"ח ל 15 דקות באוטו אני אקטיבית ואני לא מוצצת ( הבן אדם היה לא הטעם שלי בכלל בכלל ) אני רק נימצצת ומזיינת אם בא לך, ועושה הרפיה ידנית, כנס לחניה הסמוכה. ותבינו אני ממש לא עושה את זה ( לא עובדת ברחוב במכוניות ) זה די נדיר.. התחלנו באקט אחרי 5 דקות הבן אדם אומר שאני מדהימה ומוסיף לי טיפ.. 100 ש"ח. אמרתי, אם כבר הוא שילם ביחד עם הטיפ 250 אז אולי עדיף שאני אקח אותו לבית שלי.. לקחתי אותו לבית שלי אחרי 10 דקות הבן אדם שוב נותן לי טיפ.. 200 ש"ח ! אחרי 5 דקות עוד 100 ועוד 150 ועוד 200.. כל כמה דקות עוד טיפים ועוד... אני די היתי המומה אני מקבלת טיפים מידי פעם אבל לא בכאלו סכומים ובאמצע הסקס.. כבר לא היה לי מקום לדחוף את כל הטיפים שלו המגף מלא החזיה מלאה במגירה כבר הכנסתי. בסה"כ היתי איתו שעה עד שהוא גמר ויצאתי עם 1.150 ש"ח !!! זאת אומרת 850 ש"ח טיפ על אירוח בבית שאני לוקחת עליו בד"כ 300. אני גם מאוד הוחמאתי ממנו הוא אמר כל פעם איזה פנים יפות יש לי ושאני מדהימה ושחבל.. דרך אגב ראיתי שהארנק שלו מפוצץ בכסף הוא הניח אותו לידי במיטה , אבל אני ממש אבל ממש בחיים לא אשלח ידי לגנוב.

[/QUOTE]

הגיב :

[QUOTE=טירון ירוק]

וואל'ה מי שישמע אותך... ממש צדיקה , נשמה טהורה .

רק תגידי לנו למה פורומים אחרים מלאים וויכוחים והשמצות עלייך ?

[/QUOTE]

lali21 הוגבלה והוזהרה לכתוב תגובות רק בדיון זה !

ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael

18

בפוסט אחר, אליו את כנראה לא יכולה לגשת או להגיב , פרסמתי :

"עצם העובדה שיש לה מספר שמות מלמדת משהו - כל אחד שיסיק את המסקנה שלו מריבוי השמות.

ברשותם של מנהלי האתר, אדביק כאן כמה לינקים לאותם דיונים , וגם כאן כל אחד שיסיק את המסקנות שלו.

אגב מטעמי הגינות אני לא הייתי אצלה ולא מכיר אותה אישית - רק הסקתי מסקנות ממה שקראתי ."

וגם כאן אני מדגיש כי לא מכיר אותך באופו אישי ונכון שלא הייתי איתך, אלא אלו רק התרשמות שלי מקריאת דיווחים וויכוחים עליך.

אגב, אין הרבה כמוך שמעוררות כל כך הרבה וויכוחים ודיונים השמצות והתגונניות , וגם כאן כל אחד שיסיק את המסקנות שלו.

שיהיה לכולנו שבוע נחמד, שקט ורגוע

19

בוודאי שאין הרבה כמוני מעוררות ויכוחים מהסיבה הפשוטה שהיא - אני מטשטשת פנים והשאר לא, ותתפלא, יש לי המון מה להראות מבחינת הפנים.. ( פנים יפות ! ) אני פשוט מעדיפה להשאר דיסקרטית, ויש כמה קוקסינליות שמכירות אותי ומקנאות בי ומנסות להרוס לי.. כואב להן משהו, אולי מציק להן שאין לי סיליקון בחזה ובכל זאת הודות ליופי ולנשיות שלי אני מצליחה לתפוס לקוחות..

לי אין סיליקון ולרוב השאר כן.... אני כותבת שאני לא מוצצת למי שלא נראה לי והשאר לא כותבות את זה.. זה הכל.

ריבוי שמות - אם היתי מנסה להסתיר או לחפות על משהו אז לא היתי מפרסמת את השמות שלי תחת אותו לינק ועם אותו מספר ותמונות, ואותם הפרטים, טיפשון. אני לא היחידה עם ריבוי שמות, זו תופעה ישנה. דיסקרטיות דיסקרטיות ושוב פעם דיסקרטיות !

אתה חושב שממש מזיז לי מה רושמים ? אז אתה טועה ובגדול, אני עובדת גם דרך העיתון אל תשכח, ובעיתון יש פי 2 יותר לקוחות מאשר מהאינטרנט ושם אין תגובות.

lali212009-1-12 22:23:45
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”