כ נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול ! - דף 10 - סקס אדיר

נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול !

91
Hi Angelina,

Though we never met, you look great and sounded even greater and I was even willing to give
you the benefit of the doubt, after the bad experience you gave to this
guy, until reading your last comments in this thread and the other one.

No, money is not the thing that matters most to most of us, or you would not have any
body coming over to you, being one of the most expensive girls here.

We mainly want to have a nice hour or 2 with a beautiful girl that take and give pleasure. Most of us that is.

For me the money is the means, pleasure the required result. Please do not take this the wrong way but isn't it just the other way around, by definition, for a working girl?

Most of the older people here, not the 21 year olds, really have not the time for the BS of cancellations and wasted time. We, like you, have a life to live and other things to do
Just imagine someone would do this same thing to you. I don't think it will feel too nice

Anyway, keep well, be safe and most of all, take things seriously and all will be well

A kiss to a pretty lady

.

If I want any sh*t outta you I'll squeeze your head!

95
לכל המאוכזבים:
1. היא בת אדם כמוכם.
2. שעור לחיים (חוקי מרפי מישהוא?): תוכניות טובות יכולות בהחלט להרס כשהחיים
נכנסים ומפריעים. זאת הדירה שלה ואף שהיא גרה לבד יש לה חברים ומשפחה
שמגיעים באופן צפוי או לא צפוי וזה לא תמיד קל להחזיר תשובה ובמיוחד אם התקשרתם
ממספר חסום.
3. תירגעו, הבעתם את דעתכם כפי זכותכם ועכשיו בבקשה מכם תמשיכו הלאה, לאן שחייכם
יקחו אתכם.
4. למי שעדיין לא יודע (בבקשה אנג'לינה אל תתעצבני על זה) יש לה חבר שהיא אוהבת
ומבלה איתו את זמנה בין היתר (זה לא אני). אנא מכםם תכבדו אותה ואת פרטיותה.
5. המקצוע שבחרה לעסוק בו הוא לא קל מבחינה פיזית ומבחינה נפשית ואף על כן היא
בחרה זאת ולא נותן לאף אחד מאיתנו את הזכות להעליב אותה או כל אישה עובדת
אחרת.
6. אחריי הכל החיים הם לא רק עבודה.
7. אני לא מושלם, אני רק בן אדם כמוכם.
Life Begins, Life Ends, In Between We Live

97

זיינפלד, לא מעניינו של אף אחד (וגם לא שלך), האם החבר יודע או לא יודע...

זכותה הפרטית לעשות מה שהיא רוצה עם החיים האישיים, אני לא רואה שום קשר בין מה שכתבת לשרשור הנ"ל.

זכותה לחיים פרטיים כמו כל אחד..זה שהיא אוהבת סקס (והיא בהחלט אוהבת), לא אומר שמותר לך או למישהו אחר לומר את מה שהוא רוצה.

אני אישית הייתי אצלה, נהניתי לשבת לשוחח איתה ולערוך היכרות נחמדה... לא מדובר במכונה (או כמו שאר הבנות העובדות בתחום) שישר "מקלחת,מספר או שתים וביי ביי"

איתה זה בילוי אמיתי וכייפי, ואני בוודאי ובוודאי שאחזור באחד הימים לביקור.

ולך אנג'לינה המתוקה, אין טעם שתגיבי לאותם אנשים, מאחר ותגובה שלך גוררת תגובות נוספות של אנשים שלא מפרגנים, תמשיכי להיות חמודה וסקסית כמו שאת ומי שיודע להעריך ימשיך לבוא לבקר אותך (ולעשות לך נעים בגב - אם את זוכרת ).

נשיקות

98

חברים.

אני חושב שהשרשור הזה חרג לגמרי מהפסים הרצויים שלו.

מדובר בבחורה מתוקה, שבסה"כ אוהבת את מה שהיא עושה, וכמו שכל אחד שהיה אצלה יכול להעיד על כך. אלא שמעבר לעבודה שלה, יש לה גם חיים פרטיים, כמו שכבר כתבו לפני.

אני לא חושב שזה ראוי והוגן, שנמשיך לדוש וללוש בחייה הפרטיים, כי זה לא מענינו של אף אחד, וזה לא עושה טוב לאף אחד מאיתנו.

מסתבר, שאנג'י הצליחה, בארבעת החודשים שהיא בתחום, לבנות לעצמה מאגר לקוחות קטן, איכותי ודיסקרטי, של אנשים שיודעים להעניק לה ויודעים לקבל ממנה, והיא לא ממש מעוניינת לשכב עם כל צרוע ונגוע שמתעורר בוקר אחד חרמן בטירוף.

לכן, חברים יקרים, הפסיקו נא לתקוף את המקסימה הזו, למרות שאני מבין שקשה לכם לבלוע את הגלולה המרה הזו, שלא הצלחתם בינתיים, ואולי לא תצליחו לעולם, לפגוש בחיוך הכובש שלה.

וכמו שבונבוניקו כתב לך, אנג'י מתוקה, אל תתרגשי מכל אותם מאוכזבים מעצמם, המשיכי להנות מהחיים כמו שאת יודעת, ומדי פעם לאפשר גם לנו הצצה קטנה...

99

השרשור הזה לא חרג ולא נעליים טיטי (להתחנף לא כ"כ עוזר) !! וכעת אסביר מדוע !!

היום "הייתי" אמור להיפגש עם אנג'לינה בתיאום של 5 ימים מראש כלומר קבענו להיפגש עוד מבעוד מועד !!

עד כה הכל בסדר? ממש לא !! ציינתי בפני הוד רוממותה כי אני מתגורר בצפון הרחוק (רחוק מאוד!!) וכי קראתי בפורום כי היא ידועה בפרטיות (הברזות) שהיא עושה ושלא תנסה לחשוב על הברזה ! מה גם שיש לי פגישה ממש חשובה באיזור היא טענה שהכל בסדר ואין מצב שזה קורה אם זה קרה זה היה מקרי לחלוטין (הכל מתועד וכתוב לברנשים שיש להם ספק כלשהו)

אני בחור פדנט !! קבענו ב 14.00 הגעתי ב 13.15 נמצא חנייה נתארגן ונעלה לפינוקייה של אנג'י

13.50 טלפון תזכורת לומר שאני באיזור - משיבון

14.00 - משיבון

14.15 - משיבון

פה נשברתי ! אני אשכרה יושב ברכב ומרגיש כמו איזה ילד טיפש שממש עבדו עליו אשכרה זה דבר הזוי מה שקורה עם הבחורה הזו !!

קראתי אין ספור פעמים את התגובות על אנג'לינה ולא רציתי להסכים איתן כי טענתי שאלו אולי טיפוסים שלא עומד להם והם מיואשים מהחיים או לחילופין נערות אחרות בשמות בדויים, אך לדאבוני הכל אמת לאמיתה !!

מסקנה חד משמעית בלי צל של ספק אסור בתכלית האיסור להתקרב לשם וזאת משום שאתה שם את המושג הזה שקרוי כבוד עצמי על כף המאזניים ותהיי סמוכים ובטוחים שבסופו של דבר אנשים יבינו איזה חארטה המושג הזה שקרוי אנג'לינה

חבל ! ממש חבל !

אישה גומרת משמעו סקס טוב

100

ערב טוב לכולם.

טוב אני די התחלתי פה הרבה רעש ואחרי כל האירועים שהיו לי עם אנגלינה היא התקשרה אלי. ודיברנו קצת. היא תעתה ואני מבין למה הסיבות איתה והם מקובלות עלי. אני רק רציתי להבהיר לכולם פה ובמיוחד לסקפטים. מאוד הפריע לה על מה שהיא עשתה לי. בכל מקרה אני לא מכיר אותה ולא נפגשתי איתה אבל היום דיברנו והיא ביקשה ממני למסור שביום שבת היא עברה ניתוח להוצאת האפנדציד ולכן לא הייתה זמינה. אין לי יותר פרטים על מתי היא חוזרת לעבוד וכו אבל אני מניח שהיא תכתוב פה. בכל מקרה אני מניח שמי שפגש אותה זכה כי היא נשמעת לי אחלה בחורה בטל רק היא מאוד פדנטית בקשר ללקוחות שלה ויש בזה היגיון.

בכל מקרה ערב טוב

ואם אתם לא מאמינים לי אין לי בעיה לאמת את המידע עם ההנהלה.

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”