כ התאהבתי בזונה שהייתי קבוע אצלה שמה הוא... - דף 5 - סקס אדיר

התאהבתי בזונה שהייתי קבוע אצלה שמה הוא...

41

אחת הדירות הדיסקרטיות הטובות של העבר הרחוק ליד כיכר דיזנגוף ברחוב פינסקר הניבה לא מעט זיונים מוצלחים ונפילת התאהבות אחת.

שמה המקצועי היה קרן ...

שיער פחם חלק פנים אקזוטיות מדהימות וגוף מושלם של ילדה בת 19 דאז

המראה שלה רדף אותי הרבה לילות ועד היום אני נזכר בערגה בחוויות שהעניקה לי.

אי אפשר להגיד שהיא הייתה סופר ביצועיסטית כי זה יהיה שקר, היא היתה ממוצעת בביצועיה אך מה שהפך את המפגשים שלנו לכה מיוחדים זה ההתייחסות שלי אליה כמושא להערצה.

נושא שאני לא אוהב לדבר עליו כי הפספוס מכאיב עד היום.

התבגרתי (34) והתחתנתי ויש עוד לפעמים מצבים שכשאני שוכב עם אשתי אני עוד מפנטז עליה.

מחסל האגדות

44

[QUOTE=בנדיטו][QUOTE=גבר באבו אבואה]

הי גבר שבגברים אני ממש שמח ליראות פה בפורום מישהו שמבין בעסקי חוץ ...

ואני מעוד השמח (כי אולי אני נוסע בקרוב) אם תוכל לספר לי מעט או הרבה

על כול מה שקורה שם ... מימה ל... איך ... כמה ולמה כול הפרטים יכולים לעזור לי !

אגב אני בטוח שהמחיר של מקומי לזיון וכו... צריך להיות ממש זול אז במידע ותוכל לפרט אני ממש השמח !

תודה מראש !!!

אח שלנו ZOS

סע לתאילנד שם יתאהבו גם בך ולא רק בכסף שלך.

אלק מתאהבים.

[/QUOTE]

אח שלנו... תאילנדית כחלק מתרבות מתאהבת בך עד שנגמר לך הכסף.

המושג אהבה בתאילנד הוא: תממן את ההורים שלי ( הכי חשוב ) תממן אותי,תפנק אותי לא יותר מדי אחרת תיחשב אצלהן לפלנג פריירותהיה נאמן לי, אחרת אחתוך לך את הזין ( פעולה שכיחה על ידי מקומיות קנאיות בלי הבדל אם הן איסניות או צפוניות או דרומיות - העיתונים המקומיים מלאים בסיפורי קיצוץ זין )

כשיגמר לך מאגר הכסף ולא מדובר בסכומים גדולים היחס מיד ישתנה...ו"האהבה" בנובנה המקומי תעבור לפלאנג (זר) אחר.

בכל מצב לפני כל החלטה יש לקחת משרד חקירות מקומי אבל כזה שמנוהל על ידי תושב זר בלבד, ולחפש בקלות באם אין לה חבר או בעל באפ קאנטרי או ילד אצל המשפחה המורחבת ( כולל השכנים) וכמה גברים מלבדך שולחים לה כל חודש מעטפות סטייל אולמרט לעזרה.....תתפלא אבל כל עובדת בתעשיית הבידור מחזיקה כמה ספונסרים כאלה.

מאחר וגרתי בתאילנד כ 15 שנה ואני מדבר תאילנדית די סבירה ומבין גם איסאנית וגם ניבים אחרים, ומכיר את כל סיפורי האהבה לזרים אז קחו עצה ואל תתרשמו מהמתיקות שלהם, מהעדינות הבודהיסטית המקסימה ומהחיוך - בתאילנד יש מושג לאומי הכי חשוב " תאי ראק תאי" וזה אומר תאילנד רק לתאילנדים - כן הם לא בדיוק חובבי זרים בלשון המעטה והבנות מסתלבטות עליהם בגדול והזרים מזילים ריר ונופלים ברשת.

מעבר לזה זאת מדינה ממש מקסימה ונעימה עם אנשים חביבים ועצלנים ולולא הסינים המקומיים הם היו ברמת מינמאר או לאוס ולא מה שהם היום.

לשאלות והמלצות בנושא אפשר לכתוב לי

[/QUOTE]
בחרמנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה !

45

הי

אני לא ממש יכול להגיד שזה יהיה סיפור קלאסי העונה על הבקשה של הכותר ...

אבל שיהיה ...חח

אז אני תמיד האבתי את התחום של הליוי כן כן רבים כאן יבינו כי זהו תחביב בדיוק כמו לאסוף בולים (רק הרבה יותר מגניב...) . מה שמהר מעוד שם אותי במרכז החברים בכול פעם שרצו לספק את יצרם ... זה היה ליפני כ 7 שנים אז אולי לא כולם יכירו אבל היה מקום ממש טוב ברמת גן על זבוטינסקי ממש מימול שמש בפינה . אני ידעתי מי עובדת מתי והכול היה שם בחורה מדהימה (שמה היה ריטה - אך זו לא המדוברת בפורום !!) , והיא היתה מדהימה (לטעמי ...) בחורה בשנות העשרים המאוחרות יפיפיה בפנים ובגוף שיער בלונד שטני טבעי נמוכה רזה (אבל ממש במידה) וחזה שלא ברע השטן !!! (אבל בהחלת היה מוכן לאמץ אותו !!!) גדול עומד טבעי מדהים !! (פיטמות בצבע ורוד עדין בידיוק בגודל ותמיד זקור) העור שלה היה חלק כמו משי ללא שערות בגוף עיניים בהירות שמשדרות מערבולת של אהבה חושניות סקס עדינות ומעט עצב ורחמים שגורם לך לימוס פנימה ולירצות להקים מחנה שם בפנים !!

וחוזרים לסיפור ..חחח

אז יום אחד זה התחיל בכך שאני עוד רק גיליתי את המקום וזהו . חברים ביקשו (3 חברים) שאני הקח אותם למקום טוב מהרגיעה את חשקם ! וכך אנחנו מגיעים למקום ואנחנו רואים את הבחורות לעט לעט אחד ניכנס ואז השני ולבסוף נישארנו רק אני וחבר נוסף . ואז ממקום שהוא לא ברור עד היום ניכנסת היפיפיה הזו לחדר . לשתינו נפלה הלסת לריצפה !

לצערי (ולשמחתי ..) לי לא היה כסף להוציא באותו היום וגם אני חבר "טוב" ולכן שלחתי את חבר שלי איתה . אבל זה לא ליפני שאני סוגר בישבילו את הפרטים (למי שזוכר את התקופה היפה הזו ההינו מגיעים וסוגרים פרטים ואקסטרות במקום עוד היה מקום לויכוח .... כניראה ששם זה נוצר אני ההיתי ממש רציני וברגע שאני הבנתי שחבר שלי ניכנס איתה ממש לא עשיתי שום סימן שאני ביכלל מעונין כדי שלא ירגיש רע ... סימנו והם ניכנסו ...

אחרי שאלחנו אני זוכר כול הדרך הביתה הוא הפסיק לספר כמה שהוא מאוהב ! ואיך שהוא ממש רוצה אותה ....! ואם זכור לי נכון אפילו נישלפה לה המילה "חתונה" ....חחח

לאחר כשבוע הוא דרש שנחזור לחברים שלי לא היה כסף ולכן אמרתי שאני לא מוכן שנבוא כולם ולא ניכנס אז הוא אמר לי שהוא לא רוצה ללכת לבד ושהוא מוכן לתת לי 100 ש"ח (שזה היה חצי מימה שעלתה שעה שלמה "איזה ימים !!! יאאעעללללהההה !!!") ואני הסכמתי.. כשהגענו למקום לאמר לנו שריטה לא נימצאת הוא חצי נישבר וניכנס עם מישהי אחרת . ואני ביקשתי ליראות את הבנות , לאחר שראיתי את כול הבנו ולא ממש ראיתי את מבוקשי נאמר לי שמישהי יוצאת עוד מעט ואני יכול להמתין ליראות אותה , אז ... חיכיתי...

ו.... נחשו מי זו היתה ...!??! ריטה ! היפיפה המדהימה הבילתי מוסברת !

וכן היא ישר הבחינה שזה אני קפצה עלי ונישקה אותי ... כאילו אני והיא מכירים שנים ...

אני כמובן פה לא היתלוננתי !!

אני לא ההיתי עם זונה , תמיד הלכתי עם החברים וסידרתי הכול אך מא ניכנסתי !!

חוזרים - אז מתחילה לישאול אותי מה שלומי ומה אני עושה פה כאילו שהיא לא יכולה לנחש ...

ואני מסביר שאני עם החבר שלי ושהוא ממש רצה ליראות אותה אבל אמרו לנו שהיא לא נימצאת וכו...וכו... ואז היא מבקשת שאני הכנס איתה ...

כאן אני עד היום לא ממש יודע איך סירבתי ... אבל כן חבר (וחברות...חח) סירבתי

והיא ממש נעלבה מיכך אני לא ממש הבנתי למה כי סך הכול אני עוד לקוח אבל היא יצאה מחדר ההמתנה וטרקה אחריה את הדלת .... אברו דקות מיספר וניכנסת המארחת (מזכירה) ומבקשת מימני לצאת ולהמתין בחוץ ...

אני יוצא כולי מפוחד ולא ממש מבין מה קורה כאן . אגב חבר שלי כבר כ 50 דקות בחדר .. דיי הרבה זמן ואני מתחיל לחשוב שאולי הם יעשו לנו משהו ...

לאחר כ 5 דקות הדלת של הכניסה ניפתחה ואני מחכה ליראות את חבר שלי , אך זה לא היה הוא ...

זו היתה הנסיכה היפה ניגשה עלי ואני לא ממש יודע למה העיניים שלה דמעו ... אבל היא מושיטה לי פתק מקופל , מבקשת בקול רך ובמעט מיבטא אבל בטעם עדיין ולא צורם "בבקשה לא פה בבקשה " ומחבקת אותי חיבוק של בחורה שלא רוצה להיפרד ליפני שבן זוגה יוצא למילחמת העולם ה ...

אני ההיתי בכזה הלם שלא אמרתי כלום היא נשקה לי על הלחי והלכה ....

לקח לי עוד מיספר דקות עד שחבר שלי ירד למטה ואנחנו הלכנו ....

אני לא שאלתי למה לקח לו כול כך הרבה זמן אבל אני מניח שלא היתה סיבה מיוחדת כי לא סיפר לי דבר ... וכמובן שאני לא סיפרתי לו כלום ...

בבית פתחתי את המיכתב ואת מה שהיה רשום שם אני לא יכול לחלוק פה אני לא בטוח שאני יוכל לחלוק יום אחד אם מישהו ביכלל ....

מה שכן אני הגיד זה - שאני ראיתי אותה אחרי ומישם זה כבר סיפור אחר ....

תמי שהגיע לכאן תודה רבה על הקריאה !

בחרמנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה !

48
[QUOTE=מיתוס]אח שלי, גם אני הייתי מאוהב בה תקופה ארוכה. אגב, היא עבדה עד לא מזמן בירקון 98. שמה החדש הוא מורן.

אחת הדירות הדיסקרטיות הטובות של העבר הרחוק ליד כיכר דיזנגוף ברחוב פינסקר הניבה לא מעט זיונים מוצלחים ונפילת התאהבות אחת.

שמה המקצועי היה קרן ...

שיער פחם חלק פנים אקזוטיות מדהימות וגוף מושלם של ילדה בת 19 דאז

המראה שלה רדף אותי הרבה לילות ועד היום אני נזכר בערגה בחוויות שהעניקה לי.

אי אפשר להגיד שהיא הייתה סופר ביצועיסטית כי זה יהיה שקר, היא היתה ממוצעת בביצועיה אך מה שהפך את המפגשים שלנו לכה מיוחדים זה ההתייחסות שלי אליה כמושא להערצה.

נושא שאני לא אוהב לדבר עליו כי הפספוס מכאיב עד היום.

התבגרתי (34) והתחתנתי ויש עוד לפעמים מצבים שכשאני שוכב עם אשתי אני עוד מפנטז עליה.

[/QUOTE]

50

במקרה שלי, הגעתי לנערה פרטית דרך האינטרנט, לחד-פעמי עבור 500 ש"ח. התאהבנו. הייתי באותו שלב במשבר קשה עם אשתי, והנערה שהיתה בערך בת 3 כשהכרתי את אשתי, נסחפה. מיילים מפה ועד אמריקה, SMS באמצע הלילה, שיחות כל היום.

בשיא המשבר, הציעה לי לעבור לגור איתה. זה לא קרה.

בסופו של יום, הקשר אתה גרם לי לצלוח את המשבר (כן, שקט נפשי וסיפוק מיני בעיתות משבר בזוגיות, מאפשרים לצלוח לסלוח ולשכוח), והיום הכל השתקם, או לפחות כמעט הכל. חלף באמת זמן רב, אבל אני עדיין בקשר אתה, נפגשים אחת לחודשיים, בערך.

הייתי, אגב, הראשון שלה "בתחום", וכיום הוא מתוחזקת על ידי חמישה או שישה גברים, שמקבלים מוצר פרימיום (המציצה הטובה ביותר שחוויתי), במחיר לא הכי יקר לביקור.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”