כ פרסום בחורות פרטיות בפורום סקס אדיר ועמדת ההנהלה - סקס אדיר

פרסום בחורות פרטיות בפורום סקס אדיר ועמדת ההנהלה

1

לאחרונה התרבו דיווחים על בחורות פרטיות שלא מפורסמות בשום מדיה לא בעיתונות ולא במדיה האינטרנטית / דיגיטאלית.

עמדת ההנהלה:
אין לדווח בפורום הציבורי או לפרסם בחורות כאלו וברור הדבר שאסור לפרסם טלפון שלה.
הפורום מיועד לדיונים ציבוריים על בחורות "מסחריות" קרי כאלו שמפרסמות בעיתונות או באינטרנט מתוך בחירתן.
כשמדווחים על בחורות שכאלו, יש לצרף מספר טלפון/קישור לטובת תקינות הדיווח ולתועלת הכלל.

אני בהחלט מבין את הנהירה של יוצאי היחידות הגוגליסטיות/יאהואיסטיות עקב פשיטת הרגל של שיטת הפעילות שלהם.

החלופה של הפורום הסגור אצלנו לא פתוחה לבקשות הצטרפות ואין לנו שום כוונה ליצור קבוצה סגורה המונה מאות חברים נצלנים זוללי מידע והיא מיועדת לגיבוש של מספר בודד של עשרות אנשים בלבד ואופי הפעילות המיועד אמור להיות נמוך מטבע הדברים ואולי לא.

על כל פנים אנחנו די משתהים ומאד איטיים (אני יודע) בעיניין ההתקדמות של גיבוש הפורום הסגור המיועד לדיווחים על בנות פרטיות

אגב ראו דיון מצויין בעיניין ההגדרה:

עשרת הדיברות לנערה הפרטית p1110 8 1396

אנחנו כקבוצה די עסוקים בשבועות האחרונים בפרט, בהגנה על אתרי המולדת מפני גל אדיר של ניסיונות פריצה בעיקר ממרוקו, אירן ותורכיה.
מנגד אנו פועלים גם במתקפות נגד אבל לא בשיטות הרגילות של שינוי עמודים והצהרות פרו-ישראליות/אנטי ערביות. אנחנו קצת יותר מתוחכמים מהרמה הזו.
בקיצור ייקח עוד קצת זמן עד שנתפנה להשליט סדר נוסף כאן בפורום ולהחליט על עוד אנשים שיורשו להשתתף כאן בפורום הסגור.

במקביל מתוכננים שינויים בנושא ההרשמה לפורום שמחייבים עבודה תשתיתית רחבה על השרת המבורדק של סקס אדיר. מטבע הדברים ולאור העובדה שאנחנו לא זוכים לשיתוף פעולה (מהמטומטים שמנהלים את האתר עצמו) לוקח לנו קצת זמן.

אין לסחור בשיטתיות בטלפונים של בחורות בפרט לא כאלו שידועות או לחליפין ממוסחרות בצורה כזו או אחרת לפי ההגדרות לעיל.

למען הסר כל ספק,
הכתוב כאן בא כדי להבהיר עמדות ובשום פנים ואופן לא לרמז על הסתייגותנו מחבר פורום פעיל כזה או אחר.
לדוגמא, uddle01 זכה מצידנו לפירגון והערכה על פועלו ותרומתו ואף עודדנו אותו להוסיף ולכתוב ואכן הבטיח הוא להמשיך ולתרום מנסיונו העשיר. כולי תקווה כי אכן יתמיד בכך.

הבהרה נוספת וחד משמעית שאינה משתמעת לשתי פנים:
לא נסבול נסיונות לקידום ו/או פירסום פורומים המתמחים בדיווחים על סקס בתשלום בדיוק כמו שאנו לא מקבלים נסיונות של מקדמי אתרים לחיזוק מילות מפתח או כאלו שמנסים לקדם תעבורה לאתר שלהם.

אגב בעיניין זה יש לנו תיעוד מלפני יותר משנה שאחת מהקבוצות (שכנראה כבר הספיקה לפשוט את הרגל) נבנתה בעיקרה מהגולשים כאן בפורום וזה טרום הופעתנו כאן, באמצעים של פרסום עצמי וספאמינג מג'וברש לסתימת העיניין כאן (פעולה פסולה מיסודה).

סטייה מכללים אלו יגררו תגובה ולכן לא להתפלא ששירשורים ננעלים, מוסתרים או נמחקים הכל בהתאם לשיקול דעתנו.
על כן אבקש להיצמד לקווים המנחים הללו כדי למנוע אי נעימויות.

בכבוד רב, עמית.

המנהל הכללי של הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

7

RUBI23 היקר,
אם אתה מכיר בחורה פרטית אטרקטיבית יותר או אטרקטיבית פחות תוכל להכיר לה את הפורום הפרסומי במידה והיא מעונינת.

לפי דבריך זה לא כ"כ משנה אם בחורה תוצף במאות טלפונים שלא ביקשה (לעיתים הטלפון הוא אישי ולא של עבודה) ...

אנחנו סבורים אחרת ולכן נא להיצמד לכללים המנחים שכאן.

בתודה, הנהלת הפורום.

נ.ב

פניות אלינו לבקשת הרשאות כניסה לפורום הפרטיות די נמאסו עלינו,
אז לא להתפלא אם לא תזכו לקבל התייחסות !

19LOLx82009-1-11 11:2:2

8

עמית תבהיר לי משהו אני אישית אהבתי מאוד את השיטה של יהודהלה ואף זכיתי להנות ממנה ועל כך אני מודה לו מקרב לב

אבל עושה רושם שכעת זה לא יתאפשר יותר מאחר ואין מקום בוא ניתן לפרסם בחורות פרטיות נטו מהסוג והצורה שהוא עשה את זה

9
GOODGOD יקר,

הפורום הוא פורום ציבורי ומתוקף היותו כזה הוא איננו מיועד
לדיונים על בחורות פרטיות ללא פרסום.

ברור לנו שישנו חלל מסויים עבור חלק מהקוראים, המגמה היא
למלא את החלל החסר הזה בעתיד אבל לקומץ אנשים בלבד.

קח את עצמך לדוגמא, לא זכור לי שתרמת דיווח חיובי חדש
למרות העובדה שאתה מסתובב בפורום זה למעלה משנתיים.
לכל היותר הוספת דיווח תמיכה משלך בדיון זה או אחר.
קח לדוגמא את הדיווח המצויין של MRG על איילה שאף הוא עזר
למספר לא מבוטל של אנשים ... זאת המגמה !

קבל את הדברים שכתבתי ברוח טובה והיצמד לקווים המנחים שלנו

אינני מתכוון בתקופה זו להיתדיין בעיניין אז כל שנותר לי
הוא לאחל לך המשך השתתפות פורייה ומפרה בפורום.

שלך בידידות,
עמית - מנהל הפורום.

10

שמע קודם כל מקובל עלי מה שאמרת בכל מקרה שמע קשה מאוד לקרוא הודעה חדשה על מישהי שנגיד לוקחת 400 שקל ובלי המלצה בכלל ללכת עליה על כל הפנים לי קשה מאחר והכסף לא כלכך בנמצא ולכן מה שאתה אומר נכון אני משתדל לקבל המלצה

נב

אני באמת יותר משנתיים? פה זה מדהים פשוט ואיי

בכל מקרה הבנתי אותך ואני חושב שאתה גם מבין אותי ובזה הדיון נסגר

שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”