כ פרסום בחורות פרטיות בפורום סקס אדיר ועמדת ההנהלה - דף 2 - סקס אדיר

פרסום בחורות פרטיות בפורום סקס אדיר ועמדת ההנהלה

11
עמית,

תקן אותי אם אני טועה, אבל הרושם שאני מקבל הוא שכל הבחורות "הפרטיות" חסומות בפורום הציבורי כיוון שהן אינן מפרסמות כאן באתר.

זו כמובן זכותכם המלאה לעשות כל דבר שעולה על רוחכם באתר שלכם, אלא שלטעמי הכללים צריכים להיות שקופים.

למען השקיפות (בלבד), אנא הבהר האם בחורה אשר לא מפרסמת כאן באתר, לא יתפרסמו נתוניה בפורום הציבורי (ולהבדיל למשל מבחורה שמפרסמת, אך באתרים אחרים בלבד) או שמא הקריטריון היחיד הוא פרסום כלשהו.

סליחה שאני טרחן, אבל רציתי לברר מה דינה של הגברת המדוברת מחיפה (טלי), אשר - אם אינני טועה - כלל לא מפרסמת באתר זה או בכלל.

אודה להסבריך המלומדים.

פשוט

12

לפשוט... ולשאר התוהים/"מתפלספים" (נו אופנס).

הרושם שהגעת אליו מוטעה מיסודו ולדעתי הניסוח שלי היה די ברור, מה גם שלפני ששיגרת את שאלתך, לא הכנת "ש.ב" כראוי !

קרא קצת את הסטוריית הפורום כדי ללמוד על ההנהלה הפעילה של הפורום בעיקר מהדיונים הישנים (מהדף האחרון ואחורנית)

http://www.sexadir8.com/forum/forum_topics.asp?FID=16&P N=3

במיוחד את הדיון:

הנהלה חדשה לפורום-המקום לדבר איתנו (זמני)

כפי שתבין בעצמך מהקריאה, אנחנו כלל לא שייכים לאתר !

הפורום משופע בדוגמאות רבות של בחורות שלא מפרסמות באתר סקס אדיר ואתן לך לטרוח ולמצוא אותן בעצמך.

למיטב הבנתי אתר סקס אדיר מהווה את המקום המרכזי בישראל לפירסום שירותי מין בתשלום והוא כנראה הגדול מסוגו בישראל, על כן לא יקשה לקבל את העובדה שרוב המפרסמים/מפרסמות הופיעו/מופיעים בו !

יתרה מזו השכלת להביא את הדוגמא של טלי מחיפה שלא מפרסמת בשום דרך מסחרית מקובלת וגם לא באתר סקס אדיר !

לשאלתך לגבי דינה של טלי מחיפה שלא מפרסמת בשום מדיה מקובלת מדוע היא מופיעה בפורום ?
התשובה הינה פשוטה בתכלית: היא זו שבחרה להופיע כאן (בלי שום תלות בפירסום כזה או אחר) מרצונה החופשי ובאופן ישיר שלא באמצעות "ממליץ" המוסר את פרטיה ללא ידיעתה והסכמתה.
כל זאת לאחר אימות טלפוני של ההנהלה שאכן היא זו שיזמה את הפרסום.

טלי ושכמותה יורשו להשתמש בפורום הפרסומי שלנו לאחר אימות טלפוני,
כל עוד הן מצייתות ונוהגות לפי כללי הפורום שקבעתי שנמסרים להן בשיחת ההיכרות הטלפונית.

סגנון כתיבתך אינו מעיד על אדם עילג או בור ולכן אייחס לעצם שאלותיך את העובדה שכנראה לא טרחת לבדוק לעומק את טענותיך -

- "אי הכנת שיעורי בית"
במקום "ליקוי בהבנת הנקרא"

לדעתי אנחנו מתנסחים מספיק ברהיטות ובאופן ברור כך שכל אדם ממוצע יוכל להבין את כוונותינו.
הייתי די ברור בניסוח ההודעה שפתחה את הדיון ורמיזותיך לגבי היעדר "שקיפות" לטעמי אינן במקומן !

כותרת הדיון הוחלפה וכולי תקווה שזה מספיק ישיר והצהרתי גם עבורך ועבור אחרים שאולי חשבו כמוך בשוגג.

על כל פנים אני מקווה שהנחתי את דעתך.

עמית,

המנהל הכללי של הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

13
הי עמית,
שאלה לי אליך,
#אם מישהיא פירסמה את עצמה שהיא מעסה,
בלי לציין שהיא עושה הרפיה או סקס,
האם נוכל לפרסם בפורום
שהיא גם עושה הרפיה
או סקס ?
#מספיק לציין היכן ראיתי את המס',
או שאני אמור להביא קישור למודעה ?
ואם ראיתי את המס' בעיתון ?
תודה רבה
בהצלחה !

14

לשלגון,

מהנסיון שלנו יש מעסות שגם נותנות הרפייה כי הן מודעות לדרישות השוק והן לא מנסות להסתיר זאת ואף מפרסמות במדורים עם קונוטציות לסקס.
אף על פי כן יהיו מעסות שיתקוממו אם פרטי הפרטים של חדרי חדרים עם לקוח כזה או אחר ידלפו לרשת הציבורית ויטענו שאין הדבר נכון בעליל ויפנו אלינו בבקשה להסיר את הפרסום הלכאורה "כוזב". בחלק מהמקרים אנו נעתרים לבקשת הבחורות להסרת הדיונים או התגובות הרלוונטיות מאחר ואינן מוכרות "סקס" מוצהר או מפורש.

לעיניין פירוט אקסטרות לעניות דעתי צריך להפעיל שיקול דעת באם מקור המודעה פורסם במדורים "למבוגרים" עם קונוטציה לסקס או במדור "רפואי" ללא קונוטציה לסקס. ניתן תמיד לציין ברמיזה שהיו אקסטרות ולהמשיך לפרט בהתכתבות פרטית למי שפונה אליך לפירוט

על מפרסם הידיעה לתת את מירב הפרטים כדי שנוכל לאשש את נכונות הפרסום כולל לינק באם מתקבל/עובר במערכת.

יש בעיה לפרסם מספרים המופיעים רק בעיתון ללא שום סימוכין שנוכל לבדוק בצורה מיידית וזמינה.
במצבים שכאלה יש לפנות להנהלה כדי שתטרח לבצע אימות טלפוני של קבלת "פרטים" תוך ציון שעות עבודה רלוונטיות של המפרסמת ורק לאחר קבלת אישור מנהלים ניתן יהיה לפרסם את הידיעה עם טלפון מהעיתון.

מקווה שהנחתי את דעתך.

עמית.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”