הייתי היום בארלוזורוב אצל נטלי( ככה קוראת לעצמה) הערבייה נכנסתי נתחיל במקום ממש ממש לא דיסקרטי רעש מטורף של זיונים מכל ערב אנשים מדברים בחוץ וממש לא דיסקרטי
מפה העניין הלך והשתפר נטלי די שווה שחומה חזה גדול סיליקון סבבה ממש ליברלית בהתגלמות התפשטה ממש שווה תחת ברזילאי בכלל ניראת כמו ברזילאית( בתור אחד שביקר בברזיל) התחילה במציצה ממש רטובה עמוקה (בלי) בזמן שאני דוחף לה עצבעות לתחת ולכוס ממש רטובה הייתי ממש חרמן אז לאחר כמה דקות של מציצה וליקוקי ביצים הרגשתי מוכן לפלח לה את חור האהבה שלה .עמדה על 4 על המיטה ואני חדרתי אליה במלוא העוצמה הבחורה צורחת ואני דופק אותה כמו מטורף..לאחר כמה דקות עברנו לחור אחר לגמרי אני דוחף לה בחורה של התחת והיא ממש צורחת ממש כאב לה אני ממשיך לזיין אותה והיא צועקת קללות בערבית (יודע מהכרותי עם ערבים בשטחים) היא אומרת לי בבקשה תגמור כי אתה ממש קורע/מכאיב לי אני לא התייחסתי והמשכתי לזיין אותה לאחר 30 דקות של דפיקות לערך הרגשתי בצורך לתת לה את זרם הכוח שלי מהר הוצאתי החוצה והורדתי תגומי אמרתי לה למצוץ חשתי מן הרגשת באסה ממני וכמו שלמדתם להכיר את אח שלכם זה ממש לא עניין אותי היא מצצה שאני עומד על הבירכיים עד שבא השפריץ המיוחל לתוך פייה הגדול היא ממש שאבה את הכל עד לטיפה האחרונה. ועוד אמרה לי בפה מלא "אתה רואה מאמי לא התלכלכת בכלל" זה היה מצחיק ...חח
דרשתי לראות את המיץ בפייה כהרגלי..והיא הלכה לירוק עוד קטע מצחיק היה שבזמן שאני מתלבש אני שומע אותה יורקת ומשתעלת...היא חזרה ארי 2 דקות הורדתי את המכנס ואמרתי לה למצןץ לי את הכיפה עוד כמה שניות עד שנהייתי מסופק לגמרי....
ושוב שיצאתי היא פתחה את הדלת שכמה לקוחות אחרים בדלת רוצים להיכנס חוסר טאקט משבע...
שילמתי 200 ויצאתי בוודאי אחזור היה ממש נחמד ערב טוב לכם אחיי
תתפרו ושלו יתפרו אותכם
נ.ב.משהו היה עם הבחורה השנייה שם????? ניראצת שווה