כ מי מכיר ויכול לספר ? חזה ענק חדשה בבת-ים - דף 2 - סקס אדיר

מי מכיר ויכול לספר ? חזה ענק חדשה בבת-ים

11

אמרתי לכם שהקרבתי,ותדעו לכם שכל אחד אחר שפוי היה בורח איך שהיה רואה אותה,אבל אני...לא סתם לקחו אותי ליחידת עלית בצבא בעל ערכים וקוד אתי ,הקרבתי למענכם ואפילו...לא יודע איך הצלחתי לגמור פעמיים איתה.

" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "

15
עדיף להישארר עם 200 שקל בכיס מאשר לזיין סתם.
למדתי מניסיון שאם הסקס מעפן כאילו שלא זיינת בכלל ואחרי שבוע
אתה שוב מחפש כיוונים לזונות. עדיף שתחסוך ותקנה איזה גלידה כפיצוי
או משהו תעשן סיגריה תירגע ותסע הביתה להביא ביד.
לא רק שאני לא נכנס לכאלה שדוחות גם כוסיות שמשהו חשוד בהן
מקבלות ביטול. יש כל כך הרבה נפילות חבל לבזבז סתם כסף.
מספיק כולם פה מכורים
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

16

חבר'ה, הייתי אצלה אתמול. קוראים לה ייבגנייה. כדי למנוע מראש את עגמת הנפש שציין לירון, בלעתי כדור נגד בחילה והכנתי מראש רק 100 ש"ח לחצי שעה - זיון טעימה. מה אומר לכם, השד (בצירה), ממש לא נורא ובטח לא מגעיל או מבחיל כפי שתיאר לירון. יכול להיות שהכדור היה כ"כ טוב? לא נראה לי. השד (בקמץ), לעומת זאת היה ענק. יותר נכון ענקים. זוג השדיים שלה או כמו שהיא קוראת להם - סיסים, היה שקוע בחזייה ענקית שלא מותירה מקום לספק - חובבי החזה הענק: הגעתם לגן עדן. לירון אומר נפול ומשתפך. כאילו דא? כל שד שוקל 10 ק"ג ואין משום כח בעולם שיתמודד עם כח הכבידה שפועל על חבילה כזו. אבל כאן בדיוק מגיע המקום של חובבי הציצי הענק - להושיט יד תומכת ולעזור למסה במרחב... הבחורה בת 30, 6 שנים בארץ לדבריה, במקור ממולדובה. היא לא עם כרס ענקית (לירון היה שם עם זכוכית מגדלת לדעתי). יש לה בטן והיא שמנמנה, עם רגליים צרות וטוסיק קטן ומסתבר שגם כוס קטן. לא הסכימה לדוגי בטענה שכואב לה וגם במסיונרית נאנקה מדי פעם בחוסר נוחות (אני אמנם GUNNER, אבל קצר קנה, אז זה נראה לי קצת משונה. היא גם די נסתה לכוון לי את הידיים כשאחזתי בבלוטות ההנקה שלה, כנראה שחוותה טראומה עם מישהו לא עדין במיוחד...לאחר הזיון עשתה לי מסג' מיוזמתה - יותר ליטוף בגב ובשכמות מאשר מסג' וגם לא הפסיקה לספר לי על תולדות יבגנייה, על כך שלאמא שלה ולסבתא שלה יש ציצים יותר גדולים משלה וכו' וכו'. אחסוך לכם כדי שמי שילך על המתכונת שלי לא ישתעמם...

הטלפון במודעה נכון, אם כי צריך להתאזר בסבלנות כדי לתפוס אותה. סה"כ MUST לחובבי החזה הענק, אם כי לא בטוח שאחזור, כי בכללי היא עושה רושם של חסרת אינטיליגנציה מוחלטת שלא לומר מוגבלת.

I fart in your general direction

19
gunner ידידי,אני ממש לא מבין את פשר ההתלהבות שלך ממנה,

א. הבחורה ממש מסריחה או שיש לך בעיה עם חוש הריח
ב. לבחורה יש כרס
ג. היא לא שווה אפילו 50 שקל,ואגב,היא סיפרה לי שהיא עבדה במכון בדרום ת"א בנווה שאנן ממש בכניסה למדרחוב מכיוון התחנה החדשה.

בקיצור,חבר'ה לא להתקרב!!!
" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”