ואני בכלל שונא לאכול נקניק.
אף פעם לא הייתי ילד כאפות
ותמיד הייתי ילד קוקיות אז בלי להתחיל להעליב אותי
כי אני רגיש אם לא שמת לב
כ
ידידנו רגיש !
אם אתה כבר טורח וכותב כאן או ומנסה לתת דווח שזה רחוק מלהיות כזה. לפחות שיהיה מן ראוי לציין כמה פרטים קודם לכן ,לפי המידע שמסרת עד כה לא זה לא נראה אמין בכלל ומאוד בדיוני.
זכותך כמובן לא לדווח ולהמשיך להיות צופה פאסיבי בפורום , שזה בעיני לא נקרא להיות חבר פורום שווה. אנחנו חברי פורום הוותיקים גם יכולים להחרים אותך באותה מידה ולא לתת לך שום פרטים או המלצות לגבי הבנות.
כל הרעיון של הפורום זה לשתף חברים אחרים ולהרחיב את המידע על מתן שירות בכל מיני רמות. כל אחד עושה את זה בדרכו.
דבר נוסף גם אם דבריך אמיתיים ואכן ביקרת ובאמת שילמת את מה ששילמת אתה לא תוכל לספר או להמליץ על הבחורה הזאת אם היא אינה מעוניינת בכך אלה הם חוקי הפורום הזה.
כמוך גם לי יש כמה בנות פרטיות שהן מאוד דיסקרטיות
שלא מתפרסמות בשום פורום ורק עובדות עם מעגל לקוחות קטן וקבוע (מה שנקרא חבר מביא חבר ) . אני מאוד מכבד את הפרטיות ודיסקרטיות שלהן ולכן אני גם לא מעיז להרחיב על זה כאן שום מילה כי זה יהיה חסר תועלת .
אף אחד כאן לא שופט אותך או מתחרה איתך אין לך שום צורך להצתדק אבל את חלקך אתה צריך לתרום בדרך זו או אחרת !
זו התגובה הכי הזויה שראיתי בפורום, נראה שאתה כאילו מתווכח עם עצמך ..אתה מדבר באויר ועם עצמך, לא משתף מידע בכלל ומשחק אותה "גבר" שזיינת מישהי ב 2000 שקל,
מה רצית שנגיד?? "ווווווווווואיייי ענק, איזה ג'יגולו קטן ורגיש, זיין 3 שעות ב 2000 שקל גמר פעמיים והיא גמרה שלוש פעמים, גבר שבגברים שאתה שומר אותה לעצמך ולא משתף אותנו במידע"?
נו באמת, בחייך ..אחרי שקראתי את שתי השורות הראשונות כבר לא היה לי חשק לקרוא את ההמשך, אז תודה שחסכת לנו ולא סיפרת לנו מה היא עשתה לך ומה אתה עשית לה ...כי זה בין כה וכה לא היה משנה, כולה רצינו לקבל מספר ממנה, גם במיטה וגם מס' טלפון שלא סיפקת וחבל שאתה לא רוצה לשתף, תחשוב מה היה קורה אם כולם בפורום הזה היו מתנהגים כמוך ? היה פושט רגל ..
להוציא 2,000 שקל על זיון.. אני מתגלגל מצחוק. איך יש בעולם מישהי שלא מתביישת לבקש סכום כזה? איך יש בעולם מישהו שמוכן לשלם כזה סכום?
צנוע ידידנו יוד'לה באמרו שבסכום הזה היה טוחן את הפרטית שלו 5 פעמים. אני בסכום הזה הייתי דופק 20 פעמים (כן עשרים) את מרגריטה הפצצה מ-פרנקל. נדיר לראות פצצות כמוה באזור התל אביבי הזה.
הזוי הבחור ללא ספק. תגיד מה אתה רוצה מאיתנו?
נ"ב עדיף שתישאר פאסיבי.
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”