כ אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות] - דף 3 - סקס אדיר

אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות]

21

אז הגעתי שמה לוולפסון כמו שקבעתי היא קיבלה אותי ישר. באמת היא גבוההה כמעט כמוני.

אז קיבלה 250 שקל ושהשפרצתי שם כמו מלך בצורה עצבנית גם עליה היא לא ביקשה ולא קיבלה תוספת. זה מה שרציתם לדעת נכון ? לפני הסקס היא שיחקה טוב טוב עם הלשון ואחרי הסקס השתמשה בלשון ודיברנו קצת. התקלחתי התלבשתי והלכתי לא מהיר ולא עצבני.

22

בתור אחד שרצה לנסות גמירה על הפנים של בחורה ואפילו שהסתובבתי כאן ושם עוד לא יצא לי.

וולפסון תיאום מראש לאורטל 250 בשטרות קיבלה מראש.

נהנתי יותר מהגיפופים והנשיקות פחות מהרימינג ולגמור לה על הפרצוף (לא משהו וואווווו) סתם כנראה יצר אינפנטילי שלנו או שאני ממוסד מדי

היה גם קטע אישי מצחיק איתה אבל זה לא לפרוטוקול.

מהנסיון שלי כשאתה מגיע לבחורה ואומר לה שבאת אליה ספציפית בגלל התמונות באינטרנט היא נכנסת למוד אחר של "להצדיק" את ההגעה הממוקדת אליה.

התמונות שלה כנראה ישנות או לא מוצלחות והיא לא אוהבת אותן צחקנו גם על התמונה עם האצבע של סיט או איט אל תגיעו אליה אלא אם כן אתם מוכרחים

24

אני אוהב להתנסות בדברים חדשים שלא עשיתי קודם והגעתי לאורטל למטרות השפרצה אחרי שבועיים של התנזרות כשאשכיי מלאים בגודש מכאיב. עקב מצבי הנ"ל החלטתי לצרף גם את מיכאלה המדוברת

נושא חם ללא תגובות חדשות מיכאלה ישראלית רזה גובה 1.80 מ’ מקס זיין בדרכים

סוכם על 40 דקות מלאות מראש + מיפרט הטיפול שיינתן תמורת 500 ש"ח לבילוי עם שתיהן.

אני לא הכי חזק בתיאורים אבל מה שקיבלתי כלל מציצות גרון עמוק, רימינג וליקוקים משתיהן, נשיקות צרפתיות ושני מספרים כשהראשון ברח לי כמעט מייד. תוסיפו לזה 69 עם כל אחת מהן וקטע של שתיהן ביחד לבקשתי וקיבלתי את תמורתי.

לא נוהג לדווח על דברים בנאליים אבל הסדום ועמורה שהלך שם בחדר איתן שווה כתיבה.

25

[QUOTE=בנצי8]
וואווו גמירה על הפנים זה התחביב מס' 1 שלי, מה שהכי מדליק אותי. בקריירה הארוכה שלי נתקלתי ב 5 בחורות שהסכימו לזה, 4 מתוכם זה היה חד פעמי, אבל היתה רוסיה אחת במכון ה 101 המיתולוגיזה היה בערך בשנת 2000 שהייתי הולך אליה פעמים בשבוע במשך 3-4 חודשים בשביל גמירה על הפנים, קראו לה לאדה, גמרתי לה על הפנים בערך 20-30 פעמים. היו זמנים מטורפים שכבר לא יחזרו.
[/QUOTE]

אחרי כמעט שלוש שנים שלא כתבתי כאן די מזדהה עם בנצי, בעבר הרחוק אכן אהבתי.. אבל מאז לא מצאתי

250 ש"ח להגשמת הפטיש הישן + טיפולי לשון מסורים בעיקר וממתקים בכלל כמו נשיקות, מיזמוזים, רימינג, 69.

בחורה גבוהה ובעיניי ממש שווה.

תודה לסבא משה המדווח אגב, זה משה מ GGL ?

מחפש גן עדן עלי אדמות

26

יצאתי גם אני לשטח לבדוק את אורטל.

מדובר בבחורה רוסיה עם אוריינטציית שירות לבבית 250 ש"ח החליפו ידיים לאחר שסוכם על ביקור של 40 דקות עד 2 אקטים נשיקות ומראש וידוא אוראלי ללא מיסוך ניילון.

רבותיי השירות שקיבלתי כלל את כל מה שקראתי כאן לרבות נשיקות חירמונים מיזמוזים מציצה בלי ניילון ורימינג מלהיב הבחורה לא מקטרת לא מתלוננת ולא מחפשת קיצורי דרך כל זאת בלי שקל אחד של תוספת !!! כל בחורה אחרת הייתה ישר מפליצה את המשפט "זה בתוספת". גמירה שנייה הבאתי לפרצופה אבל התחרטתי שעשיתי זאת. הבחורה בסדר גמור וכנראה שאחזור אליה. עם ההפתעה שניתן לקבל שירות טוב גם בתיקתוקיה עדיין אין הדבר אומר שכל הבנות שבמקום הן כאלה.

אני נהניתי איתה וממליץ עליה ספציפית.

27

אם כולם כבר מדווחים אז... ביקור מהלילה החורפי חזרתי לא מזמן.

חיכיתי לה שתתפנה באמת נעימה לא וולגארית מתורבתת ולא עם האף בעננים !! לקח לי הרבה זמן לגמור את הראשון והוציאה אותי כלאחר כבוד אחרי פחות מ40 דק' (לא שמתי לב כמה) באלגנטיות ודיפלומטיות . את היתרון הכי גדול שלה סיכם הותיק המתלהם בהנהלה.

[QUOTE=ותיק בתחום]רבותיי השירות שקיבלתי כלל את כל מה שקראתי כאן לרבות נשיקות חירמונים מיזמוזים מציצה בלי ניילון ורימינג מלהיב הבחורה לא מקטרת לא מתלוננת ולא מחפשת קיצורי דרך כל זאת בלי שקל אחד של תוספת !!! [/QUOTE]

לא הכי כוסית אבל בהחלט פנים נאות ושווה לחזור על כל חבילת השירותים או יותר נכון להגדיר- החוויה הכוללת.

המקום הוא באמת בית חרושת לזיונים !

29

שלשום בערב ביקרתי את אורטל ואני מצטרף לדעת הרוב הממליץ.

הבחורה מלקקת הכל מתנשקת מפנקת ומיתחבקת תחושת gfe פשוט מושלמת. ועוד בסוף היא גם חוטפת ...
צעירה ויפה מאד לדעתי 25. בעיניין הגוף זה כאילו לקחו מישהי עם גוף טוב ומתחו אותה לגובה ולרוחב בצורה פרופורציונאלית אני הרגשתי גמד על ידה ונתתי לה להוביל כמעט הכל. בקושי הייתי צריך לתת לה הכוונה והכל מתנהל כמו על טייס אוטומטי עד לעונג הבא.

לא מתקתקת והכל ב 250 ועוד קיבלה טיפ שבהחלט היה מגיע לה +50

ממליץ בחום לנסות אותה

אנונימוס

אפשר לעבוד על חלק מהאנשים ,חלק מהזמן

אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים,כל הזמן !!

חזור אל “סינון סקס מרוכז”