כ חדש פה [נושא נעול] - דף 2 - סקס אדיר

חדש פה [נושא נעול]

13

יוניקורן תאמין לי אתה מבוזבז ...

אתה צריך להיות הדובר של המדינה :-)

תמיד נעים נחמד ומצחיק לקרוא כל מה שאת רושם

שאפו אחי

לגבי המצפון אני מסכים איתך בכל מילה אין מה לעשות אחרי כל זיון אנחנו חוזרים לישון כפיות עם האישה אז "ללכת בין הטיפות " בדיוק כך

שבת שלום לכולם

חדש פה [נושא נעול]

16

קודם כל תודה רבה

שנית, ההחלטה כבר התקבלה, מזמן, אני לא חושש מזה שמצפוני יגיח לפתע ממעמקים.

לגבי הנושא הכספי..האמת לא חשבתי על זה..אבל מצד שני, גם "חברה" זה יכול לעלות לא מעט..תחשבו על זה, מקום עולה בין 200 ל 300 ש"ח לפחות לכמה שעות. פעם פעמים בחודש. גם עסק לא ממש זול.

אני מכוון ליישם את ההמלצות שלכם- אפנה לשרון דבר ראשון בתחילת השבוע.

ניסיתי לפנות למישהי מאחת ממודעות הפרסום- אבל היה נפילה..חבל שאני לא זוכר מאיזה מודעה לקחתי את הטלפון..

בכל מקרה, היא גררה אותי עד לחולון..ואז הרגשתי כמו באיזה מבצע של השב"כ..אמרה תגיע לפה ופה..תעמיד את האוטו שם...תעמוד בצומת שאני אראה אותך..

ושנכנסתי פנימה...אמרתי לה שהיא ממש לא מה שהיא אמרה שהיא אז היא נעלבה ואמרה לי ללכת. בכל מקרה...היא ממש לא מה שאני מתכוון...אני מקווה שלא זאת הרמה שמצפה לי בהרפתקאה החדשה שבחרתי לי, אחרת זה יהיה מאוד קצר

חדש פה [נושא נעול]

19

שלום

עשיתי מה שאמרתם

הלכתי לשרון

קטונתי מלתת לה ציונים אני רק מתחיל את דרכי ואין לי למה להשוות אך- אני מבין בדיוק כל מה שכתבו פה. את הדברים הטובים ואת הדברים הרעים.

הדבר המרכזי שאני לוקח מהחוויה- אני יכול לסמוך במאה אחוז על חוות הדעת המצטברת שאני מקבל בפורום הזה ולכן אני אמשיך בהמלצות שלכם.

תודה

חדש פה [נושא נעול]

20

היי מתחיל דרכו,

היית התרשמת וגם נהניית! וכמו שאמרת בזכות הפורום, אם כך זכור והמשך להפיץ התורה הלאה, כתוב רשמייך מביקורים. כך אתה תעשיר את קופתנו כפי שאנו העשרנו את שלך.

אכן שרון "ליגה" אך אני רוצה לדגום גם את אלכס

אוהב חזה קטן ובתולי.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”