[QUOTE=silence]טוב אז ככה, התמונות מהלינק למעלה לא יצאו לי כל היום מהראש. בשלב מסויים החלטתי שאני עוזב הכל, והולך לבקר את נופר.
את הדלת פתחה אחת, אין לי מושג מי זו, לא הספיקה להגיד "של.." "נופר נמצאת?" שאלתי. "עוד רגע" היא השיבה. חיכיתי כחמש דקות בחדר ההמתנה, כולי במתח מי זו הפצצה הזו מהתמונות שרצו לי כל היום בראש, ואז היא הגיע. "כבר הייתה אצלי?" שאלה נופר, "לא" עניתי, למרות שלקח לי בדיוק שניה וחצי לזהות שנופר המדוברת היא לא אחרת מאשר קורל מפינסקר. הייתי אצלה אז כמה פעמים גם בפינסקר וגם ביד חרוצים. אין מה להגיד הילדה כוסית שזה לא מילה. התמונות אחד לאחד לא משאירות שום מקום לדמיון, פשוט אין מה להוסיף. בקשר לפנים, ממש ילדה מותק, אחת כזו שלא הייתם חושבים בחיים שתגיע למקום כזה. הפסקתי ללכת אליה לפינסקר בגלל שהיא היתה תקתקנית.
"ניכנס? " היא שואלת. "כן בטח" אני משיב. קיוותי שכיוון שעברה מקום אולי השירות שלה ישתנה.
מה אני אגיד לכם, לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר. הילדה אכן כוסית שהיא לא צריכה לעשות כלום בשביל שיעמוד לי כמו טיל. אבל כאן הבעיה, היא באמת לא עושה כלום. כמה נשיקות קלות על הגוף, אחרי שניה מלבישה קונדום, מציצה לא ארוכה במיוחד ולא הכי מושקעת, כעבור דקה עוברים לאקט עצמו. הילדה אין מה להגיד יודעת לזוז אבל שוב, חסרה השקעה. המחוג הגדול של השעון הספיק לעבור שלושה ספרות (יעני רבע שעה) ואני מוצא את עצמי בחוץ.
כבר היו דיווחים על הילדה כאשר שמה היה קורל, אותה ילדה יפה אותו שירות ירוד.
מומלץ למי שלא מתפשר על יופי.[/QUOTE]
כל התגובות לא רלוונטיות לדעתי כי גם אני כמו המדווח המצוטט נדלקתי מייד מהתמונות ולא היה לי מנוח מלהגיע אליה.
לי לא הייתה שום בעייה לסכם איתה מראש על שני אקטים וזה בדיוק מה שקיבלתי. אותי היום היא לא תקתקה אבל חברה אין מה לרוץ אליה, היא אומנם נראית מעולה ויפה מאד לדעתי אבל קיימת פשרה במידת הליבראליות שלה כי היא מוצצת רק עם גומי אין מצב לאנאלי או לגמירה בפה. אין נשיקות צרפתיות ולכן תחושת הGFE חלקית בלבד. היא כן מסכימה לגמור לה על כל חלק בגוף ללא חיוב, חוץ מעל הפנים כי זה- בתוספת תשלום.
אני יצאתי מסופק וללא תחושה רעה, אולי הסוד הוא בסיכום המוקדם על 2 אקטים או בכימיה.
אין לי מושג מה מהם עבד לטובתי.