עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי
38החלטתי שהגיע הזמן לדגום את קטי, יום חמישי בערב הגעתי אליה , לפי הרושם הראשוני היא נראתה טוב מאוד, כמו מישהי שבאמת מפנקת.. בלי יותר מידי דיבורים נכנסתי להתקלח וישר למיטה, מיד התהפכתי על הבטן וחיכיתי לעינוגים..
קטי החלה בליטופים בכל הגוף שלמען האמת לא העלו לי את סף החרמנות, הליטופים הפכו לנשיקות נעימות, אחרי חמש דקות בערך התהפכתי על הגב והיא החלה בליקוקי ביצים מה שהעלה את סף החרמנות כמו שצריך, אחרי כמה דקות היא הסתכלה עליי ושאלה " נו.. לשים קונדום?..." אני חייב לציין שהייתי בשוק מופנם ואמרתי לה " אפשר מציצה אולי????????" והיא ענתה " אין בעיה " פחדתי שהמציצה תהיה סתמית אבל טעיתי , הבחורה יודעת למצוץ אחושילינג...
אבל מישום מה כל הזמן קיבלתי ממנה את הרושם שהפגישה היא לא שעה ושגם אי אפשר לגמור פעמיים...אחרי המציצה התחלתי לזיין אותה בשלל פוזות ואני חייב לציין שלזיין אותה מאחורה זה בן זונה , היא ממש נראית מצוין מהפוזה הזאת..אבל מה ..לא יודע למה אחרי כמה זמן השמוליק שלי איבד עניין, נראה לי פשוט בגלל שהיא לא נראתה כל כך בעניין ולא ממש ניסתה להיות מגרה, אולי בגלל שהייתי הלקוח האחרון שלה באותו יום..(או בגלל שירי שנות השמונים שהתנגנו מהטלויזיה בסלון..).
אחרי שהכרחתי אותו לעמוד תפסתי אותה מאחורה ולבסוף גמרתי ככה..אחרי שירד הקונדום שאלתי אותה מה קורה?? והיא אמרה כלום לך להתקלח אם אתה רוצה...שוב נכנסתי לשוק מופנם , אחרי מקלחת ושלום הייתי למטה ושמתי לב שעברה חצי שעה מאז שהגעתי...
אני חושב שהייתי צריך שוב לסגור על הפרטים בטלפון לפני שהגעתי או כשנכנסתי , משום מה לא עשיתי זאת וחבל (לקח לכל הפעמים הבאות..).
תכלס לא היה שווה 300 שקל נהנתי פי מיליון ששילמתי 250 בתקתוקיות ברחבי תל אביב..
חשוב גם לציין שלא קיבלתי אפילו חצי רימינג ועוד משהו חשוב שאני נזכר בו עכשיו , כששאלתי אם אפשר לגמור בפה במציצה היא אמרה לי "מה פתאום!!"
יכול להיות שאני טועה בפרטים חבר'ה??
אולי לא הבנתי נכון וזה 300 לא כולל כלום ולחצי שעה???????
עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי
40שלום חברים.
היום ביקרתי את קטי. רציתי לקבוע עם אלקס אבל היא לא ענתה לטלפונים.
קטי בחורה באמצע שנות ה 30 לא כל כך מושכת לא בפנים ולא בגוף למרות התחת הגדול. חזה רך מידי. מלקקת את הגוף ואת הביצים אבל המציצה בינונית. מתנשקת בפה אבל בלי לשון. אמרה שעם לשון מתנשקים רק בסרטים כחולים????
באמצע הזיון לא מפסיקה לדבר תכניס כך, תוציא כך, אתה לא זז נכון, אתה כן זז נכון. בקיצור יותר זיון שכל מזיון. בסוף הסכימה שיגמור לה על הגוף.
אולי לא נפילה אבל אני לא יחזור. יבקר את אלקס אולי בהזדמנות שלפי הדיווחים יותר טובה