כ עדן, פנטזיות נשיקות וגמור עליה [+תמונות] - סקס אדיר

עדן, פנטזיות נשיקות וגמור עליה [+תמונות]

6

[QUOTE=אחים שלו גברים]ממקורותינו הרבים דווחנו שמדובר בבחורה נחמדה, נטיה לעודף דיבור במהלך השרות ודיי חסרת ניסיון בתחום.

[QUOTE=דוגי סטייל]יש מצב לגמור לה על הפנים? היא גונחת בסקס? אוהב צעקניות..מחרמן אותי..[/QUOTE][/QUOTE]

האם המקורות הרבים יכולים לאשר את המגמה של GFE, רמתו והאם אפשרי הדבר לגמור עליה חופשי ?

קצר קולע וגם עבה.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !

7

כבר דיווחתי על עדן במקום אחר

[QUOTE=X-pert]

לפעמים יש גם הפתעות טובות במקומות נלוזים והומים כדוגמת ב"י 38.

משבוע שעבר עדן-ישראלית 28 מבנה גוף רזה וחזה בינוני gfe בת שיחה מעניינת אבל לא יפה במיוחד ולא כוסית.

[/QUOTE]

[QUOTE=X-pert]עדן היא סגנון פלונטיני סתמי ותמהוני משהו.
זאת גם הסיבה שאפשר ... רק למי שזה מתאים!
לא נראה לי שהיא תסתדר עם כל אחד וכבר אמרתי שהיא ממוצעת -
ז"א במראה.[/QUOTE]

אם יש צורך להרחיב:
תל אביבית טיפוסית מסוג הבחורות שאולי מכירים בפאב/קפה וימשכו אותך לפחות שבוע עד שתיתן לך (טיפוסית)
נשיקות צרפתיות חירמונים ומיזמוזים יש (איתי היה אבל זה לא חוכמה)
גמירה שניה על החזה שלה ואני מקווה שזה מספיק.

לכל מאן דבעי
לא יודע לקבוע אם זה לטובה או לא אבל היא לא זמינה יותר בבקרים ונראה לי שהיא עברה סופית לעבוד החל משעה 6 בערב.

8

תודה למומחה וגם לאילו שלא ענו.

עדן, מצד אחד לא בזבוז של זמן ולא בזבוז של כסף.
נותנת תמורה כולל נשיקות + לשפוך עליה כמה שרק ייצא לך רק לא על הפנים ולי יצא הרבה
מצד שני לא הבחורה הכי יפה או הכי כוסית שתמצאו וקצת יותר מדי רוחנית וקצת יותר מדי פטפטנית.

תרומתי הקצרה, הצנועה והקולעת.

קצר קולע וגם עבה.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !

9

החלטתי גם אני להוסיף רשמים שלי על עדן אבל אין לי מה לחדש הרבה.

הבחורה זורמת, מתנשקת צרפתיות, ביצועיה סבירים ולא נותנת הרגשה של ניצול הלקוח (זה אולי דבר שלא אופייני לרוב הבנות) גם אני הרשתי לעצמי לגמור לה על הגב ועל החזה

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

10

טוב, אחרי שנחתי קצת מביקורי אצל פצצת הסקס מאיה(יש דיווח בשרשור "ביקורת כללית" למי שרוצה לקרוא) הרגשתי שאני עדיין חרמן ולא מוכן לסיים כך את הערב. התלבטתי רבות בין הדירה בלה-גרדיה למלכת התיקתוקיות וולפסון, והכרעתי לטובת וולפסון כי בלה-גרדיה כבר הייתי.

התקשרתי אליהם והודיעו לי שעדן, מורן, נטלי, נינה ועוד מישהי שאני לא זוכר את שמה נמצאות. נסעתי לשם. פעם ראשונה שאני במקום הזה.

ירדתי במדרגות ונטלי פותחת לי את הדלת. נראתה לי פלספנית גדולה שתתקתק אותי דיי מהר וגם לא נראתה משהו בכלל, אז ביקשתי לראות עוד בנות. התעקשה שהיא הכי טובה שם אמרתי זובי!! אני רוצה לראות עוד בנות, והוכנסתי לחדר ההמתנה.

נכנסה עדן. שחרחורת(תמונות אמיתיות כמובן), 170 ס"מ, חזה בינוני-קטן, ישבן חמוד, ניראית חמודה, כיפית, נמרצת, קופצנית וזורמת אבל רציתי להיות סגור על עצמי וביקשתי לראות עוד בנות. נכנסה מורן עטופה במגבת(כנראה סיימה עם לקוח). נראתה שווה, אך היה לה מין מבט כבוי בעיניים שהוסתר באיפור כבד מאוד. נראתה לי עייפה או מבואסת. ניסתה לשכנע אותי אך ביקשתי - שוב - לראות עוד בנות לפני שאני מחליט.

נכנסה איזה רוסייה שאני לא זוכר את שמה. כ - 170 ס"מ, בלונדינית, גוף יפה עם חזה בינוני. נדמה לי שזאת נינה, אבל אני לא בטוח. גם היא נראתה לי עייפה או משהו, גם היא ניסתה לשכנע אותי, אבל אני כבר החלטתי - עדן! נראתה כאופציה הכי נורמלית שם.

הרוסייה יצאה וקראה לה. עדן נכנסה בקופצניות והובילה אותי בידה לחדר. בכל המקום, קולות של זיונים מכל עבר. "בית חרושת" כהגדרתה של עדן. ביקשה שאתקלח ויצאה. סיימתי, והיא חזרה לחדר עם מגבות נקיות. עזרה לי להתנגב תוך שהיא "מגניבה" ליטוף לזין שלי וכאפות לתחת. במסך הטלוויזיה בחדר ריצדו קליפים מ - אמ.טי.וי. ועדן החלה לרקוד בחושניות צמוד אליי לצלילי המוסיקה. התחלנו להתגפף ולהתמזמז, והדבקנו זה לזו נשיקות צרפתיות ארוכות ומושקעות עם הלשון. עדן אמרה "יש לי הפתעה בשבילך". הסתובבה עם הגב אליי והחלה לנוע צמוד לגוף ולזין שלי בארוטיות תוך שהיא מתמרחת מלמעלה למטה.

לכל אורך המפגש הייתה תקשורת מצויינת בינינו. בחורה חברותית, בת 34 אך נראתה לי בת 26-27 גג, ניראית טוב בסה"כ, מלאה שמחת חיים, קופצנית ומלאת אנרגיה וכיף. בכלל, הכימיה במפגש הייתה מצויינת. חירמונים, צרפתיות, מזמוזים ושליחת ידיים הדדית בלי סוף.

שלחתי לה כל הזמן ידיים, והיא צחקה ואמרה שקשה לה לרקוד ככה ולחרמן אותי כמו שצריך שאני דוחף ידיים כל הזמן. "טוב", אמרתי, "אז אני אשים את הידיים מאחורי הגב". כך עשיתי, והיא המשיכה לצחוק ולרקוד בחושנית, בעיקר למרוח את התחת שלה על הזין שלי, אשכרה כאילו אני המאהב שלה. משקיענית חייב לומר.

מיצינו את הריקוד והורדתי ממנה באיטיות ובחושנית את מעט "פרטי הלבוש" שלה(חוטיני וחזייה). חיבקתי אותה והרמתי אותה באוויר כשידיי אוחזות בישבנה וגופה צמוד אליי. צחקה ואמרה לי "אני כבדה!", "לא, את לא!" עניתי, והנחתי אותה על המיטה. יש לציין שכל החדר היה מרוצף במראות כולל התקרה, כך שניתן לראות את הפעילות מכל הזוויות. מחרמן בטירוף!

נשכבתי על הגב ועדן העניקה לי מציצה מושקעת מאוד שכללה ליקוקי ביצים ארוכים ומושקעים במיוחד, גרון עמוק, ליקוק הזין לכל אורכו ורוחבו, משחק עם לשונה על הכיפה, ובין לבין - שוב צרפתיות מאוד רטובות ומושקעות, ליקוקים ונשיקות בכל הגוף, ליקוקים בצוואר ובאוזן וכמובן משחק בביצים. עברנו ל-69. המשיכה למצוץ ואני ללקק אותה בכוס, לדחוף לה אצבעות ולסטור לה בטוסיק השחרחר שלה. לישבן שלה לא מוכנה להכניס אצבע. לפתע הסתובבה, דפקה לי צרפתית ארוכה ופצחה בשיחה קולחת איתי. לא היה אכפת לי. היא באמת חמודה וחברותית, הרגשתי נוח ומשוחרר במחיצתה. ממש לא מתקתקת ומשקיעה מעצמה! גם אני השקעתי ופינקתי אותה בנשיקות רטובות וליקוקים משלי. מגיע לה! נחשבת זן מיוחד בתיקתוקיות מסוג זה.

השיחה התארכה ולא היה אכפת לי כי ממילא באתי רק למס' אחד. למי שעדיין לא יודע: חצי שעה - 250 ש"ח, אם תספיקו - אפשר גם 2 מס' בזמן הזה(אומרים בנתינת הפרטים שזה "עד 40 דקות" אלק. נו טוב... אנחנו כבר מכירים את זה...).

השיחה מיצתה את עצמה ועדן חזרה למצוץ את הזין ש"התרפה" מעט, וכמובן לא שכחה לפנק את הביצים בליקוקים מגרים. הזין נעמד שוב במהרה במלוא הדרו וקשיחותו. אין מה לומר - עדן יודעת את העבודה היטב! שמה קונדום והחלה לרכב עליי בנימרצות תוך שהיא מדביקה עוד נשיקות צרפתיות מושקעות ורטובות עם הלשון הארוכה והחלקלקה שלה. אחזתי בישבנה וסטרתי לו מדי פעם כדי לעודד אותה. בין לבין - ליקקתי ומצצתי את השדיים החמודים שלה.

התרוממתי, נצמדתי אליה גוף לגוף והפכתי אותה למיסיונרית. זיינתי אותה בחוזקה ובמהירות תוך שהיא משלבת את רגליה ברגליי ומורידה מדי פעם כאפות על ישבני כדי להמריץ ולעודד אותי. אחחח!!! כמה זה מחרמן לפמפם אותה כשאתה רואה את עצמך ממספר זוויות דרך המראות! המשכתי לזיין אותה בפראות תוך הדבקת נשיקות ארוכות ורטובות לפיה וצווארה. הפכתי אותה לדוגי, אחזתי בישבנה והתחלתי שוב לזיין אותה במרץ רב.

החמודה הסתכלה לתוך עיניי בחרמנות מגרה גם במציצות שנתנה לי, וגם דרך המראה הקידמית כשאני טוחן אותה באגרסיביות בדוגי. יש לה את זה בעיניים! יודעת לגרות במבטים שלה! יאמר לזכותה. המשכתי עוד ועוד כשאני סוטר בתחת שלה ומזיין אותה בעוצמה, היא הוסיפה משחקי ביצים שהלכו והתגברו עד להשפרצה הארוכה בקונדום.

החמיאה לי על כוחי וכושרי הפיזי, אמרתי לה שאכן כושר - ברוך השם - לא חסר לי. התפלאה מאוד שאני בלי חברה. קמנו והיא הציעה שניכנס להתקלח יחד. למה לא? נכנסנו ביחד ורחצנו בסבון זה את זו בעיקר במקומות האיסטרטגיים. אני תמיד אוהב מקלחת משותפת עם הבחורה. כיף לאללה! תוך כדי מקלחת התחככתי עם הזין בטוסיק החמוד שלה ואף שלחתי מדי פעם יד שובבה וחרמנית לכוס ולתחת שלה. ציחקקה וזרמה איתי בכיף. אין מה לומר - יחסית לרמה המחורבנת בכל התיקתוקיות מדובר בפנינה קטנה וחמודה.

אמרה שבאמת היה לה חיבור כיפי מאוד איתי שלא קורה לה עם כל לקוח. דיברתי איתה קצת על הקטע של התיקתוקיות שאומר - באת-זיינת-גמרת-יאללה תחפף. אמרה שזאת עמדת ההנהלה בעיקרון ושהיא משתדלת להשקיע בלקוחות, בייחוד כאלה כמוני. גם בסוף הביקור אמרה שלא ממש בא לה להיפרד(טוב, באמת הייתה שם כימיה מצויינת לכל אורך המפגש) אבל תיכף יתחילו להתעצבן עליה בהנהלה. האמת שהזמן באמת כבר נגמר בנקודה הזאת.

נפרדתי ממנה בעוד צרפתית ארוכה ורטובה, ביקשה שאבוא שוב אליה, וליוותה אותי עד הפתח למרות שכבר חיכה לה לקוח אחרי. אין מה לומר - בחורה די נדירה ביחס ובהשקעה שלה כשמדובר בתיקתוקיות. ואולי באמת הייתה שם כימיה יוצאת דופן? גם זה יכול להיות.

הערה: לכל אלה(כמוני) שחמים על נופר הכוסית - דיברתי עליה עם עדן והיא אמרה שנופר עובדת רק בבקרים בימי ראשון, שלישי וחמישי. לכל המעוניינים.

לסיכום: פנינה די נדירה שמדובר בתיקתוקייה. לא יפה במיוחד או מטופחת(בטח לא כמו נופר או ימית) אך נראית מצויין וצעירה מגילה(34), משקיעה, חברותית, שובבה, מלאה שמחת חיים, קופצנית ויוזמת דברים משלה. יודעת היטב כיצד "לטפל" בגבר ולגרום לו הנאה. בהחלט שווה את המחיר.

סוף שבוע נעים ושבת שלום לכולם.

לקסר2009-2-20 7:58:10
zooz
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”