כ ליאן - מוקפאת - דף 2 - סקס אדיר

ליאן - מוקפאת

12
יש לי תחושה שאני יודע במי מדוברת...
יש מצב שהיא בחורה שנפגשתי איתה לפני כשנה באופן פרטי.
אטלפן אליה לבירור (אולי אפגש עימה..ניראה) ואם זאת אותה אחת אז אספר לכם חוויה לטוב ולרע שהיתה לי איתה.

בכל אופן במידה ואפגש איתה אשחרר לכם דיווח.

[QUOTE=guys]

מפרסמת ב YAD2:

אני ליאן ישראלית שמבינה עיניין 175 חטובה עד מאוד מתולתלת חזה מדהים ובינוני בהירת עור יפיפיה וחייכנית

בודי חושני זורם עם שחרור עדין בביתי הפרטי 50 דק מהנות ומענגות נא לתאם מראש דיסקטי ביותר 052-7533773

נישמעת נחמד מאוד.מישהוא מכיר?

[/QUOTE]
Follow your instincts, not your horniness

ליאן - מוקפאת

13

חבריי מחפשי התענוגות אל תאמינו לכל מה שכותבים בפורום יש גם כאלו שמקנאים אני הייתי אצל ליאן ואני אומר לכם עדיף לראות ולהיות שם מאשר לשמוע לכל הסיפורים שמספרים בעלי משרדים דומים ההמלצה שלי אליכם לנסות באופן אישי

ליאן - מוקפאת

14
אנחנו לא בעלי משרדים כפי שאתה מנסה להציג ואולי אתה איזה יחצן .... בכל אופן אין לנו שום אינטרס לכאן ןלכאן אלא ההפך האינטרס שלנו הוא בראשונה שהלקוח שזה אנו וחברינו בפורום נהנה ונקבל תמורה מליאה עבור מה ששילמנו כמו בכל ענף גם בזה יש כללים וצריך שיהיה איזשהוא פריות עבור התשלום הנסיעה למקום והזמן שאנו מקריבים לכך וברגע שנדווח את האמת כפי שהיא ללא שום צד של נגיעות בדבר או טובת הנאה נוכל על ידי זה רק לשפר את השרות של הבנות המעסות וללמוד מכך שהגברים עם כל זה שכשהזין שלהם עומד השכל בורח מכל מקום השכל בא אחר כך ומדווח שאחרים לא יפלו כי כשהזין כבר לא עומד חוזר השכל ונותן את האינפורמציה האמיתית לכן כדאי לבן הבנות או לתת את השרות ואת הזמן כפי שאתן מבטיחות בכתב ובטלפון, או לאבד את הלקוחות, ובמקרה של ליאן פשוט לא נתנה חצי מהזמן שהבטיחה ואמת שהציעה ללגום איתה כוס יין אבל תחשבו מה כוונתה בזה? אדם שהוא קצת שתוי יש לו השפעה על כמה מתיפקודיו השכליים והדבר פועל לטובתה

ליאן - מוקפאת

15
[QUOTE=זאב בודד]

חבריי מחפשי התענוגות אל תאמינו לכל מה שכותבים בפורום יש גם כאלו שמקנאים אני הייתי אצל ליאן ואני אומר לכם עדיף לראות ולהיות שם מאשר לשמוע לכל הסיפורים שמספרים בעלי משרדים דומים ההמלצה שלי אליכם לנסות באופן אישי

[/QUOTE]
באמת? אולי תפרט קצת יותר? יחצ"ן אחד...

ליאן - מוקפאת

16

אין לי נסיון רב בעיסוי אירוטי

אולי ביקרתי 10 ביקורים אצל 10 בחורות שונות

ליאן זו האחרונה שביקרתי - היום סגרתי פעם רביעית אצלה.

כבר בפגישה הראשונה הרגשתי שהיא משהו שונה ממה שהכרתי.

אחת שנותנת מעצמה ולא רק לוקחת ( כסף).

נאה נקייה על רמה וזורמת והכי חשוב עם חשק ומפתיעה,

תקראו את שפתיי - "מפתיעה" , חבל לגלות כי זה יפגע בגורם ההפתעה

הייתי רוצה לשמור אותה לעצמי

מומלץ ביותר

11

ליאן - מוקפאת

18

חמודה מאוד ומזמינה

אירוח מכל הלב.

התחילה בעיסוי בגב כ-25 דקות, ולאחר מכן השתפשפה בי וליקקה אותי ירדה לי למציצות מהממות ( מהמפגש השני ),

ירדתי לה והיא השתוללה על הלשון שלי- הריח טוב אצלה והיא נקייה, היא גמרה יותר מפעם.

עם מספר הפעמים איתה זה משתבח והיא מרשה יותר

תמיד מעבר ל-45 דקות ואפילו שעה.

בפעם הרביעית - הפתיעה אותי לחלוטין, עד לעכשיו אני משפשפ את העניים

אולי יהיה לכם מזל והיא תפתיע אתכם גם.

11

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”