כ גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...] - דף 6 - סקס אדיר

גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]

51
[QUOTE=מעריץ ישבניות]

תגיד המקום דיסקרטי .הבנתי שיושבות 4 בחורות ופקידה בכניסה

ברקע של השיחה שלי עם הפקידה שמעתי קולות עבים של גברים רבים ...

מה זה שמה דירה דיסקרטית

או קליניקה אלטרנטיבית שלא שומרת על הדיסקרטיות של הלקוחות

אם אני נגיד גידי גוב או יעקב אחימאיר כולם צריכם לראות אותי שמה ?

מה זה זה ?

[/QUOTE]

אני היייתי מתקשר מבחוץ ושואל מי פנויה.
המקום לא דסקרטי בעליל...

52
[QUOTE=UNICORN]

למעריץ ישבניות

לפני המשבר הכלכלי .....עבור חבילה בסיסי של מסג' + מציצה וגמירה בפה רצתה 250 ש"ח ועבור סקס מלא + החבילה הקודמת היא רצתה תוספת של 100 ש"ח.... כנראה שהמצב הכלכלי עשה את שלו והורידה מחירים ובמחיר של 240 ש"ח לכל החבילה - כולל סקס היא שווה כל אגורה בתמורה ובשירות שהיא נותנת....אני באמת לא יחצ''ן שלה אבל חבל להפסיד את הטיפול שלה, במיוחד במחיר הנוכחי ...הוא מאד ייחודי והיא גם נראית טוב ...

[/QUOTE]

220.....

57

אני רוצה להגיד שבמקום הזה יש עוד נערה שעסוקה כמו ג'וליה תמיד.ושמה היא קריסטינה(גמ צריך לחקות אותה)שתיהן ממש קוליות אבל באותו זמן שונות כל-כך.כשאתם תיראו את החיוך והעיניים שלה מול עיניכם אתם תבינו על מה אני מדבר.העיניים שלה כל-כך מוארות וזוהרות עד כדי כך שאתה שוכח על כל הבעיות ועל כל העולם כולו לרגעים ספורים. עד עכשיו כשאני עוצם את עיני אני רואה את הצחוק המתגלגל שלה ורואה את החיוך המעלף שלה. הפינוק שלה לא יכול להישתוות לשום דבר. אתה מרגיש אתה מרגיש כאילו הגוף שלך והנשמה נולדים מחדש ויש לה ממש ידיים מזהב. אני לא רוצה ממש לתאר לכם מה ואיך היא עושה מכיוון שיש לה התקרבות הינדיווידואלית לכל לקוח ואני מוכן להישבע לכם שזה יהיה משהו מגניב בטרוף. בקיצור אני ממליץ לכולם לבוא אליה לטיפול ואני מבטיח שאתם לא תיצטערו.

59

היי אורניקו. כן אני מדבר על כריסטינה... כבר אמרתי ששתיהן ממש קוליות אבל באותו זמן גם שונות. כריסטינה היא נערה ממש סוף הדרך. היא נמוכה קצת מלאה עם שער קצר שטני. יש לה חזה גדול טבעי ללא סיליקון וביכלל הי כוסית! (אני אוהב נשים כאלה הן ממש בטעם שלי.) והטיפול שלה ממש יוצא דופן שממש קשה לתאר אותו. ואם אתה באמת אוהב מסאז' אז היא עושה אותו כמו סופר מקצוענית. לצערי אני לא יודע מתי היא נימצאת שם. פשוט צריך להיתקשר ולישאל אם היא שם.אז אני באמת ממליץ לבוא אליה לטיפול.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”