כ סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף - דף 7 - סקס אדיר

סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף

61

לא מצליח להבין את ההתיפיפות האלק מוסרית שמנשבת פה כמו רוח פולניה צדקנית. אז מה אם ירין 'בתולה' ??! למה זה דוקא מה שמשנה את התמונה והופך את הצעתה לבלתי מוסרית ו"חוצת קווים אדומים" ?? ונגיד שהיא מאבדת את בתוליה באיזה חפוז ברכב של סטודנט מסטול (מה שדי סביר) - אז זה יותר 'מוסרי' או 'איכותי' ?? אז היא לא תדפוק לעצמה את החיים?

ונגיד שהיא לא בתולה אבל מעוניינת להיכנס למקצוע ונוקטת גישה מסחרית ופונה ישירות לפורום, מה אז? זה 'מוסרי' ?

דעתי היא שיש פה התנשאות חריפה על ירין במקום לקבל אותה בדיוק כמו שהציגה את עצמה, לא יותר ולא פחות, בלי קוים אדומים ובלי צביעות. (שוב, לעצם הענין - דעתי שחויה איתה תהיה יותר מעייפת מאשר מהנה...).

צודק (ולא צדקן) החבר נימרוד בתגובתו השקולה ורחבת האופקים. כבוד.

62

לרוכב,

למרות ה"אימות" אני לא מאמין שההודעה של ירין אמיתית.

נניח שזה אמיתי... אז ללא ספק הבחורה הלכה לאיבוד ומישהו צריך להגיד לה את זה ומה רע שיש פה אנשים מבוגרים ומנוסים ממנה שמנסים להציב לה ולעצמם קווים אדומים.

לדעתי זה בא ממקום תמים, אולי אפילו אבהי (אצל המבוגרים יותר) ןלא מתנשא. אף אחד מאיתנו לא היה רוצה שהבת שלו תנוצל מינית או תעסוק בזנות. באותה מידה אם היתה עולה פה בחורה בת 20 ומודיעה שהיא שוקלת להיכנס למקצוע הייתי מעריך אנשים שהיו אומרים לה: רדי מהעניין.

אני בהחלט מרחם על הבחורות שעובדות בזנות. אני רואה איך הן מזדקנות מהר והורסות לעצמן את החיים. מצד שני זה מה שהן בחרו ואני לא הולך לשנות את העולם אבל אם נניח ידידה שלי תודיע שהיא שוקלת לפנות לתחום אני אשכנע אותה שהיא עושה טעות.

מה שירין עושה כאן זה כמו להציע למישהו ברחוב: אני בתולה, בוא תשכב איתי.

מה שלא יהיה, הבתולין הן לא הבעיה שלה אלא חינוך מחסור בתשומת לב תקשורת עם בני המין השני. אולי היא בכלל חולת נפש. אם היה לה לפחות ידיד קרוב היא היתה יכולה לפנות אליו. טכנית היא גם יכולה לעשות את זה לבד או בהדרכת חברה. כמו שאמרתי זאת לא הבעיה שלה וזה גם מסביר שלא מדובר במקרה אמיתי.

63
אכן מילים כדורבנות נימרוד

אני עדיין חושב שהבחורה לא מודעת לכל ההשלכות ליוזמה שלה,

אך כמו שאמר ידידנו המלומד UNICORN גם אני מרגיש כעת שאל לי להיות שופט...

אני כמובן עדיין (ולתמיד) מחוץ למשחק הזה!

ואם מדובר באמת בעיתונאית שמחפשת כותרת... אז רע ומר יהיה לפורום המיוחד שלנו

נ.ב. - מה עם איזו עצה מה-אדבוקט שנעלם לאחרונה?
חייב לרוץ...

66

אתה יותר מידי פרנואידי זיינפלד

החבר'ה של אמנון לוי ואילנה דיין לא יעשו מעשה כזה בשביל תחקיר. אלא יגיעו אליו לאחר תלונה כלשהי על מעשה לא מוסרי או לא חוקי.

כאן לפי מה שאני מבין מהדברים מדובר בבחורה בגירה בגיל ובשכל שמעונינית להציע את שירותיה לכל המרבה במחיר. אין כאן שום עבירה על שום חוק.

67

כמו שטענו קודמיי

1. מדובר במישהי בגירה

2. אם היא סטודנטית אז היא לא מוגבלת שיכלית במיוחד אם עשתה רושם של אינטילגנטית בשיחה עם המנהל ולכן לא מדובר על ניצול.

3. זנות חוקית במדינת ישראל וההצעה של יחסי מין בשביל כסף אפילו שהיא בתולה לא מהווה עבירה על החוק בתנאי שלא מכריחים אותה וזה נעשה מתוך בחירה אישית שלה כי היא החליטה שזה מה שהיא רוצה מתוך שיקול בוגר.

ביצוע הבחירה חשוב מאד וככל שהסכום יעלה זה יסנן יותר אנשים פחות איכותיים, זה פראמטר שבדרך כלל עובד אבל אליה וקוץ בה: בעלי היכולת לשלם סכומים גבוהים בלי למצמץ יהיו אנשים בטווח גילאים שפחות יתאים לירין אבל יבטיח אולי איכות אנושית ומגע עם פחות דרישות מופרזות כמו שיש לכל המתלהמים למיניהם ששורצים כאן. לדעתי הנבחר יידע למה הוא נכנס בדיוק והסיבה שהוא יהיה מוכן לשלם סכום דמיוני כי הוא יקבל משהו אולי שלא היה לו או מעוניין באקט או ברעיון עצמו ולכן מי שהסכומים הגבוהים של כמה אלפי שקלים לא מזיזים לו צריך לתת כאן את הצעתו. מהתשובה שירין שלחה לי בפרטי נראה שהיא לא מעוניינת במכרז אלא במכירה פומבית כאן באשכול מבלי להתחייב לקבל את ההצעה הכי גבוהה.

אותי יותר עיניין האותנטיות של הבחורה ואני לא משתתף במכירה.

אגב לגבי כל הפרנואידים של תחקירנים לדעתי צודק פיאדרו שכתב מעליי וגם אם נקצין מה הם ישדרו ?? שהפילו כמה גברים ?
גם אם הפורום ייחשף לציבור הרחב מה יכול להיות כבר הנזק שיהיו יותר קוראים ועקב כך יותר מדווחים ?
נקודה זו לא ברורה לי.

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

68
חברים יקרים. בואו ננסה לשים לרגע בצד את החשדנות הספקנות הצדקנות המוסר הכפול והציניות. מה קיבלנו? קיבלנו בחורה אמיצה אסרטיבית ואינטיליגנטית שיודעת להשיג מה שהיא רוצה. אם היא הייתה גבר הרי הייתם מריעים לה. הבעייה היא שלא מצליחים לשים בצד. לא מצליחים לחשוב מחוץ לקופסא...
אז אגמור בשיר מזמור

70

אינני משורותיהם של פרוטאגורס, אפלטון, סוקראטס, אריסטוטל, סיסרו, או דנטה אז לא אנסה לעלות לרמת דגולים ולהתיימר לדון בשאלות משפטיות ומוסריות קשות שכאלו.

לכן, אדבוק באימרה הישנה כמורה דרכי: אל תשפוט פן תישפט.

ירין, כמזל תאומים אחד למשנהו, אוכל אך לחזור על שנאמר עשרות מונים לפני: הפעם הראשונה שלך צריכה להיות עם מישהו שתרצי לחוות את זה איתו ולא סתם מישהו "מהרחוב".
ובכלל, אם אינך מעוניינת לפתוח בדבר כקריירה, אז מומלץ שלא תלכי בדרך זו אף פעם אחת (מסיבות רבות ומגוונות).

באם הנך מתעקשת על שוכני הפורום כתרופה ל"קללה", אזי שלכל הפחות מומלץ שתהיי עם מישהו, כגון ה"טוחן" ששמו הולך לפניו לטובה, שידע כיצד לענג אותך ולפתוח בפנייך את העולם הזה בדרך שתזכרי לטובה לעומת מקרה שתקחי אל הפסיכולוג לאחר מכן (ואין במה לטעות כאן, כולנו נדע כיצד לקיים איתך יחסי מין, אך רק מעטים מאיתנו הם מומחים בעיניין וידעו כיצד לעשות יותר מאשר ניצול גופך בשביל להשיג לעצמם אורגזמה).

בהצלחה בחייך.

wwwww כתב:"כבר השתתפתי באורגיה בעבר וזה גרם לי לטראומה; תנסו לזיין מישהי ואז חבר שלכם מסתכל עליכם בזמן הזיון ועושה לכם הרמת אגודל נראה איך תרגישו"

טוב, באופן אישי, הרגשתי אחלה, והרמתי לו אגודל חזרה.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”