כ חדש פה [נושא נעול] - דף 3 - סקס אדיר

חדש פה [נושא נעול]

28

היי, לא שמתי לב שכתבתם לי.

חיפשתי בפורום וראיתי יותר מאלכס אחת- לאיזו אתם מתכוונים?

בנתיים ערכתי כמה ניסויי קצוות...

1. נפלתי ב"מקרה" על איזה מקום בשד' הר ציון- נכנסתי והיתה שם אחת מבוגרת עם חזה ענק. ענק!!! . אמרתי לעצמי למה לא?. נכנסתי היתה ב 120 ש"ח לפעם אחת. להפתעתי לא היה נורא. היא היתה קצת נבוכה ממני. אבל הרגשתי שהיא היתה זורמת לכל כיוון. הכי נהנתי מהחזה שלה. וגם החורים שלה היו נראים לי בסדר- אבל משום מה לא הצלחתי להביא את עצמי לרדת לה.

2. הסתובבתי ערב אחד באזור הוילונות האדומים שם בתחנה המרכזית- האמת שדי מזעזע שם. אבל רציתי לבדוק. הצלחתי לגמור- אבל לא חושב שאני אחזור עוד פעם.

3. הלכתי ל"מסג' ארוטי ( לא זוכר את שם הרח' אבל הוא יוצא מרח' בן יהודה) היה נחמד מאוד. היתה בחורה שחורה שאומרת שהיא אמרקאית- בשם איב. מאוד נהנתי איתה והיא ממש התנשקה איתי ואמרה שבפעם הבאה היא מוכנה לזרום " אני שובבה" היא אמרה- לך תבין. הבעיה שיצאתי בהרגשה של רעב אדיר לסקס.

לסיכום ( כולל שרון)-

1. החלטתי להגביל את עצמי לפעמים בחודש- אחרת אני אצטרך לתת הסברים ...מכל מיני בחינות.

2. המקומות הסליזים- מענין אבל לא משהו שאני רוצה על בסיס קבוע.

3. חסר לי "חום" אבל יכול להיות שזה מוגזם לבקש?

חדש פה [נושא נעול]

29
[QUOTE=אחים שלו גברים]אל תעיז ללכת לשרון לפעם הראשונה מדובר על מין מיכני ולפי מפרט טכני לא מתאימה לא לבתול ולא לנשוי שרוצה לבגוד.
[/QUOTE]

צודק. המין מכני להחריד...

הלכתי אליה בשביל הפעם הראשונה ואני מצטער..האמת שהתחשק לי ללכת..מרוב שהיא הורידה לי את רמת החרמנות עם ההתנהגות שלה...
המשכתי מחוסר נוחות..
אני מזיין מישהי ומרגיש 'וואו, זה מטומטם, לא בא לי לעשות את זה'
בשרשור שלה כתבתי ביקורת חיובית, אבל השמטתי הרבה כי במילא לא היה איכפת לי לכתוב עליה ביקורת חיובית
אחרי זה הצטבר לי כעס עליה ועיכלתי בעצם את מה שהלך שם
מכני לחלוטין. כמו שאמרת
שמי רועי

חדש פה [נושא נעול]

30

iruenf

החכמה היא לכתוב את האמת מלכתחילה ולא מה מבקשים או מצפים ממך לכתוב.

יכול להיות שהדווח הראשוני והסוביקטיבי יכול לגרום לאנשים מסוימים לקבל החלטה לא נכונה ואז בעיקבותיה בא מפח נפש ותיסכול שסתם זרקתי כסף והייתי יכול לנצל אותו וגם להנות בצורה יותר טובה..

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”