כ קארין דרך עכו 29/ מיוחצן - סקס אדיר

קארין דרך עכו 29/ מיוחצן

1

היי חברים

לאחר המלצות שקראתי כאן על קרין/נטלי מדרך עכו (ליד צומת מוצארט) החלטתי לבחון את העניין.

התקשרתי אליה לקבל פרטים וקבענו שאני מגיע.

כאשר הגעתי, חיכתה לי בשמלה שחורה וצמודה, והכניסה אותי לחדר כולה מחוייכת וטובת לב.

הכסף החליף ידיים (לקחתי גם אנאלי בתוספת של 50 ש"ח) והיא ניגשה למלאכה.

ראשית, למי שציפה למצוא מלכת יופי - אל תגיעו.

מבחינת פנים, הבחורה לא משהו. הגוף זה כבר סיפור אחר...

אני מאוד אוהב מבוגרות ועל אחת כמה וכמה כאלה שיודעות לטפח את עצמן ולשמור על הגוף שלהן.

קרין היא מהסוג הזה.

גוף פצצה, ללא סימני מתיחה, חזה אמיתי גדול ושופע ומבחינת הגוף, נראה מצויין.

הורדנו בגדים, והיא התחילה למצוץ. אחלה מציצה - עושה קצת גרון עמוק, ליקוקי ביצים וכו' אבל היו לי מציצות טובות יותר.

אחרי 7-8 דקות שהיא מוצצת היא משכיבה אותי על המיטה וממשיכה למצוץ על שהוא נהיה כמו טיל בליסטי ואני אומר לה להביא קונדום.

היא שמה לי את הקונדום ומיד הפכתי אותה על ארבע וחדרתי לה מאחור. לא הייתי כל כך עדין והיא צעקה קצת אבל לא עשתה מזה סרט.

בעודי מזיין אותה מאחורה, שלחתי יד לכוס שלה שהיה רטוב בטירוף ופינגרתי אותה. לאחר מספר דקות של אנאלי זיינתי אותה בכוס כשהיא עליי ואני מקפיץ אותה.

כעבור מספר דקות היא גמרה ואז גם אני.

לאורך כל האקט, היא גנחה (לא בהגזמה) והיה נראה שהבחורה יודעת את העבודה.

כשגמרתי, היא הייתה מחוייכת ואדיבה ולא האיצה בי לשניה. הביאה לי שתייה, הציעה מקלחת קצת סמול טוק והביתה.

לסיכום:

פנים - 5

גוף - 9 (לאוהבי המבוגרות)

מציצה - 9 (היא לא קיבלה 10 אצלי כי היא לא נותנת לגמור בפה...)

זיון - 10

יחס - 10

מקווה שעזרתי, אני ללא ספק אחזור.

אגב, תגידו לה שהגעתם מהפורום... היא מתלהבת מזה...

כמובן שא אחסיר מכם את הטלפון שלה אחיי החרמנים:

קרין - 054-9710613

דרך עכו 29 קריית מוצקין.

תהנו!

קארין דרך עכו 29/ מיוחצן

4

גם אני ניסיתי אותה

היא מצויינת חוץ מהעניין שלא נותנת לגמור לה בפה

יש לה קצת בעייה של ריח גוף או שייתכן שהיא לא מתקלחת בין לקוח ללקוח, לפחות אחרי שהיא הייתה איתי היא מייד התלבשה אז כנראה שזו הסיבה

יחס מעולה, גוף פצצה, סבלנית ולא יקרה

קארין דרך עכו 29/ מיוחצן

10

אח שלי, אם אתה מדבר על אותה קארין מהשרשור הקיים כאן אז אני אישית זיינתי אותה בנאלי.

מה שיכול להיות הוא שיש לך מפלצת למטה ואז היא מפחדת שתקרע אותה אז היא אומרת לך שהיא לא נותנת אנאלי או שלא מדובר באותה נטלי.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”