כ ליאן - מוקפאת - דף 5 - סקס אדיר

ליאן - מוקפאת

41

הייתי אצל ליאן בתחילת השבוע,מה אני יגיד לכם,פינוק מושלם,פשוט מושלם.

הבחורה יודעת לענג גבר בצורה מוחלטת,עשתה לי רימינג והקפיצה אותי לשמיים.

גם הזיון היה מעולה,היא נהנית ומשתפת פעולה,אתה מרגיש שאתה מזיין חברה ולא זונה שרק רוצה שתגמור מהר.

יודל'ה תודה רבה על ההמלצה,אכן ליאן היתה פינוק מושלם, והיא גם מסרה לך ד"ש .

ליאן - מוקפאת

43

חברים, עוד לפני שהייתי אצל ליאן, כבר קיבלתי אכזבה.

לאחר קריאת התגובות כאן, אני לא הולך לוותר בקלות. נכון התאכזבתי די קשה היום, אבל אני אתן צ'אנס נוסף, נראה לי שמגיע לכל אדם צ'אנס נוסף.

והנה הסיפור:

לאחר מספר פעמים שניסיתי לתפוס את ליאן בנייד, סוף סוף היום הצלחתי (בשעה 16:30)

קבענו לשעה 18:00 נתתי לה את מספר הנייד ואת שמי ע"מ שתוכל ליצור קשר במידת הצורך.

הגעתי כבר ברבע ל-6 לרחוב יוחנן הסנדלר (במיקום שגובל עם שנקין) וחיכיתי לצלצול.

בשעה 18:05 הרמתי טלפון והנייד שלה לא זמין, אופס!

אמרתי לעצמי, טוב נו קורה...היא בנאדם. ניסיתי כעבור כמה דקות אך שוב לא זמין - אאוץ'!

וכך חיכיתי במשך שעה תמימה כאשר כל כמה דקות אני מנסה את מזלי (שכנראה הלך לאיבוד באחד הצמתים).

בשעה 19:10 הבנתי שחבל על הזמן ויאללה חוזרים הביתה עם אח גדול עצבני במיוחד.

שלחתי לה הודעת SMS שקבענו לשעה 6 ואני המתנתי שעה בחוץ, אם תוכל יותר מאוחר שתיצור קשר.

נכון לרגע כתיבת שורות אלו, לא קיבלתי שום אות חיים ממנה.

יכול להיות שיש לה שירות מעולה, אני מקווה שכך כי אמרתי כבר שאני הולך לתת עוד צ'אנס.

אבל מינימום של יחס בקטע הזה של זמינות לנייד, בעיקר אחרי שקובעים שעה, חייב להיות.

גם ליודל'ה היה בדיוק את אותו הדבר. בפעם הראשונה הוא המתין כמעט שעה ללא תגובה....(רק ההבדל שהאח הגדול שלו הלך לבקר מישהי אחרת...והאח הגדול שלי, נשאר טעון ועצבני) אבל! בפעם השניה הוא קיבל טיפול שהיה שווה....

אממה? אולי בגלל שהוא יודל'ה אז הוא קיבל כזה יחס? אני מקווה שגם אני אהנה..נכון ליאן? :-)

ליאן, אם יוצא לך לקרוא את תגובתי זו, אני מקווה שתזכרי את המקרה ותני לי צ'אנס לתת לך צ'אנס לתקן את הפאדיחה הקודמת.... יצא משפט מסובך? לא נורא. קוראים את הקטע פעם שניה, והכל מתבהר.

אני באמת הייתי רוצה לשבת כאן ולתת תגובה טובה על שירות ויחס מעולה - אבל צריך הזדמנות בשביל כך.

ננסה שוב בשבוע הבא.

עד כאן דיווחינו להיום.

ליאן - מוקפאת

45

קודם כל ברצוני להודות ולהביע את הערכתי הכנה לידידנו חבר הפורום יהודלה שגם הפעם כמו בפעמים קודמות לא מאכזב. לאחר קריאת דיווחו המושקע והמפתה, יש לומר, החלטתי לבקר את הילדה. לאחר דקות ארוכות של ציליל שיחה ממתינה היא ענתה. קול סקסי ומפתה, התמונות מתאורו של יהודלה כבר רצות לי בראש. הכנסתי את הכתובת שהיא נתנה לי ב GPS ונסעתי לפגוש את ליאן.

את הדלת פתחה ליאן, מושבניקית חייכנית, גבוהה, נאה וחטובה. כבר ממבט ראשון ניתן להבחין שהילדה, ספק ילדה ספק אישה, כבר לא ילדה, כלומר לא בת 24, ואם לדייק יותר אז הפעם האחרונה שהיא ענתה 24 לשאלה בת כמה את היתה לפני 8 שנים. יש לציין שהיא ניראית ממש טוב לגילה. גוף חטוב ובהיר, שיער ארוך צבוע לבלונדג'ינג'י מסולסל, חיוך מקסים ופנים נאות מאד. חזה שאכן מזכיר את הפסוק ההוא מהתנ"ך שציין יהודלה, אבל זו לא כזו חכמה כיוון שהוא עשוי סיליקון, אמנם מושקע איכותי ונעים למגע, אבל סיליקון. ליאן, לא מלכת יופי וגם לא סגנית ראשונה. מושבניקית, כמו שהיא קוראת לעצמה זו ההגדרה המדוייקת ביותר לאייך שהיא ניראית. נסו לדמיין פרסומת של תנובה בחג שבועות, היא הבחורה הזו שרצה בשדה עם הגבינות והיין..., משהו בסגנון הזה. אני אסכים אם כל אחד שיאמר ש"שם הבמה" שבחרה לעצמה, לא מתאים עם הדמות המצטיירת. כלומר בתרגום מקוצר, לא הכוסית של השכבה, אבל כן זאת שהייתם רוצים לעשות.

לגביי מהלך הטיפול אני לא האריך במילים, הדיווח של יהודלה מסביר הכל. העיסויי עדין ומרגיע, היא מתמקדת הרבה בחלק שאנחנו יושבים עליו ועושה רושם שהיא ממש אוהבת את זה. היא מאד אוהבת אנשים אסתטיים ונקיים ואם תגיעו אליה חלקים, מגולחים לא רק בפנים ואחרי השקעה של כמה שנים בחדר כושר אז היא ממש תאהב את איך שאתם ניראים ותזכו ליותר מעיסוי אירוטי. אבל היא הדגישה שלא לכולם היא נותת אז לא ללחוץ.

התמורה למחיר, כולל הטיפ שהשארתי, היתה מעל ומעבר.

מי שלחץ בסקר הפורום "זונה בת 18 מול זונה בת 69 ואיך הם מתחלקות" על האפשרות הרביעית יאהב אותה מאד. לכל אוהבי הציעירות הכוסיות תיהיה אכזבה קלה אבל היא תדגמד לעומת הטיפול שיתקבל.

silence2009-2-27 1:15:0

ליאן - מוקפאת

46

תיראו...

אני מתקשה להבין את הדיווחים האלו. אולי יש לי סטנדרטים גבוהים אבל אני אתאר את מה שאני יודע. מדובר בבחורה בת 32 לערך, פנים לא יפות (אין שום קשר לנאות היות והיא פשוט לא יפה). הגוף בסדר גמור אבל אני לא חובב גדול של סיליקון וגם אם הייתי מדובר בעבודה לא משהו היות וזה נראה כמו שני כדורי טניס בולטים ללא קשר לחזה אמיתי.

ליאן/סאני/אביב עבדה בעבר במספר מקומות - זבוטינסיקי ברמת גן, בן יהודה 26 בת"א, אבן גבירול 24 ועוד. היא נותנת שירות לא רע בכלל. יש לה מגע טוב מאד והיא מאד שירותית. הכי רחוק שתגיעו איתה זה מציצה וכנראה בגלל שיודלה (לא מבין למה) חולה על רימינג אז גם זה היא עלולה לעשות. היא לא תשכב איתכם בכל מקרה.

אני אישית חושב שהבחורה מקסימה ברמת האופי שלה אך המראה הוא ממש סטנדרטי. השירות טוב בסה"כ אבל היו לי יותר טובים.

אני לא כותב שירה (אין לי זמן אם כל הכבוד). אני כותב מדויק וגם אשמח לענות על שאלות.

ליאן - מוקפאת

47

מענין מה שאתה אומר : היא לא תשכב איתכם בכל מקרה

ידידנו אמלץ כתב למעלה : ברור שהיה סקס , עיסוי זה רק חלק קטן ממה שהיה

ידידנו משה ז כתב למעלה : גם הזיון היה מעולה,היא נהנית ומשתפת פעולה,אתה מרגיש שאתה מזיין חברה ולא זונה שרק רוצה שתגמור מהר.

חבר'ה - חשבתי שאפשר לסמוך פה על אמינות הדווחים..

ליאן - מוקפאת

50

מוקי - חבל על הזמן - אני לא אכתוב שהיה סקס סתם - אם אני כותב משהו אז זו אמת לאמיתה - אני לא חובב

כל כך של דברים אחרים - ולכן אם היית עם ליאן ולא היה לך סקס איתה - זה ענין אישי שלך . האמינות אצלי היא

מעל הכל .

מקווה שתצליח

מייק

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”