כ כל מה שאנחנו הגברים בדיוק צריכים מהבחורות - דף 8 - סקס אדיר

כל מה שאנחנו הגברים בדיוק צריכים מהבחורות

72

בתור משתמש נרשם חדש אבל אחרי שבועיים כמעט של מעקב אחרי השיחות כאן גיליתי גם את הפורום הזה והייתי חייב להגיב.

משעשע וקולע.

אבל לאן נעלמו שלהבת ושלגיה ולמה הם לא עברו אימות של ההנהלה ?

אקספקטו פטרונום

74
כן כן באמת נחמד המאמר סקס הזה ובלה בלה בלה

אולי תחשוף את עצמך ותגיד לי למה נכנסת לי לחיים ומה הקשר שלך לשלהבת כיום אדון טוחן ?

ואם שלהבת קוראת כאן אז זאת בטח גם

[QUOTE=נערה]
אני בחורה, נערה עובדת כמו שאומרים , באחת הדירות בתל אביב. לא אגיד איפה כדי שזה לא ישמע כפרסום.

נכנסת לפורום זה לפעמים אבל זו פעם הראשונה שנהניתי לקרוא משהו

למרות שאני אישה אני מזדהה עם המאמר,בכל נושא חוץ מזיון באור מלא.

אולי יש בחורות שמתביישות קצת או הרבה בגופן, אבל אני אישית פשוט לא
מסוגלת להתרכז , האור מפריע לכיף שלי, אני מעדיפה אור הנרות , אווירה קצת
אפלה ונעימה. אני גם שונאת להזדיין בקור ועל המשטח קשיח נוסח שולחן או
שטיח, כך שהמקום האהוב עלי זו מיטה .ובחורף גם מתחת לפוך.

אבל חוץ מזה הכותב צודק 100 אחוז.

רק מה חבר'ה, כל זה נכון רק לחים האישיים שלי.

בעבודה אין בליעת זין עד השורש, אין גמירה בפה, אין זיונים בטוסיק, ועוד הרבה דברים. והסיבות ברורות ומובנות.

[/QUOTE]

מתי בדיוק עבדת איפה ובאיזה שם, שאני אדע לחפש דיווחים על האקסית שלי ואיך היא הזדיינה עם כולם

פליטות פה בסקס יכולות לעלות ביוקר בזכות גוגל כמו שאת רואה. באמת היה שווה להיפרד בגלל טוחן מיזדיין ?

לכי לעזאזל ואולי גם אני יתחיל ללכת לזונות וככה אני ירגיש שאני מזיין את כל החברות שלך.

כל הבחורות זונות !

זה רק שאלה של מחיר וטיימינג

76
[QUOTE=GOODGOD]

OMG חהחהחהחה הפורום הזה לא מפסיק להפתיע הזוי לחלוטין אבל אני אוהב את זה

[/QUOTE]

הזוי ????

בוא נראה אותך במקומי.
יש לך אולי פרטים על הטוחן הזה ואיך אני משיג אותו היום ? צריך לדבר איתו דחוף ASAP
כל הבחורות זונות !

זה רק שאלה של מחיר וטיימינג

78
החלטתי לשתף אותכם במה שעובר עליי כל פעם אחרי שאני פוקד מישהי..

עד לפני פחות מחצי שנה לא חשבתי בכלל על נערות ליווי, הייתה לי חברה סקסית ביותר, אוהבת מין אוהבת לפנק..והייתי השני שלה סה"כ- כך שלא קיבלתי סחורה משומשת..

לא האמנתי איי פעם שאצטרך לשלם כסף בכדי לקבל מין, אבל אחרי שהחברה עזבה אותי (עם הזין ביד) והחרמנות עלתה לראש והשתלטה בכל פעם מחדש.. הבנתי שאין ברירה ונמאס גם ככה לשפשף לבד כל הזמן.

אז נכנסנתי לפורום (אהבתי את הרעיון של חוות דעת על זונות-כך אתה יודע בדיוק לאן אתה הולך - פשוט רעיון גאוני!), חיפשתי והתקשרתי, הבחורה דווקא הייתה נחמדה (נראית לא רע), גם כשבאתי ניסתה לגרום לי להרגיש כאילו אני היחיד..

מפה לשם - עשיתי את שלי, טיק טאק 15 דקות ואני בחוץ, מינוס 200 שקל בכיס, עם הרגשה ריקנית כמו שלא הרגשתי מעולם

חשוב לציין שאני גם עובד קשה בשביל הכסף.

לא עברו יומיים והנה החבר למטה שוב מתעורר ומבקש את עזרתי, כרגיל הלכתי אל אותה הבחורה.. התקשרתי פעם אחת - תפוס.

פעם שניה - עונה ואומרת לבוא תוך חצי שעה.. הגעתי, ובחור בדיוק יוצא מהדלת והיא מקבלת את פניי בנשיקה (רק המחשבה שלפני רגע אולי גמר לה בפה ומנשקת אותי עם הזרע שלו הגעילה אותי). נכנסתי, שוב פעם 200 שקל עשו את כיוונם ממני אליה, 10 דקות פימפום, אין לי אוויר, היא טוענת שאני לא בכושר.. אני מהנהן בחיוב שאכן כך המצב.

לא מציעה לי מקלחת, לא מציעה מים, התלבשתי והלכתי. כבר ביציאה נתקלתי בעוד מישהו שנכנס אליה והפעם ההרגשה הריקנית עלתה עוד יותר.. קשה לי לתאר את זה, בייחוד כאן בפורום שזוהי כל מטרתו. קשה לי גם להבין את כל אלה שבשבילם זו דרך חיים, אנשים שפוקדים בתי בושת יום ביומו.. האם לזה ייחלנו ?? האם כך זה צריך להיות ??

אשמח לשמוע את דעתכם!

(מנהלים, בבקשה לשם שינוי תנו לי לפרסם משהו, בלי למחוק! אני לא עובר על שום חוק.)

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”