כ כוסית רצח בת 18 עם תמונות אמיתיות - נופר - דף 5 - סקס אדיר

כוסית רצח בת 18 עם תמונות אמיתיות - נופר

41
[QUOTE=yellow4ever][QUOTE=UNICORN]

חד קרן ידידי

אם כוסית צעירה עושה לך את זה ואתה מסוגל לגמור רק מלהסתכל עליה אז סבבה אחי זה נהדר רק תחשוב שהבחורות האלה עושות עליך אחלה קופה .... מספיק 5 כמוך ביום השקעה של 15 דקות בממוצע ללקוח בלא לעשות כלום אלא רק קצת לגעת בך בממוצע כפול 250 ש"ח והן מרוויחות 1250 ש"ח שעה בשביל שעה ורבע מצטברות ....תשמע בקצב הזה מחר אני רץ לעשות ניתוח לשינוי מין וחזות חיצונית ....ועובר הסבה מקצועית

אם כבר אתה נעול על כוסיות , וזה לגיטימי בהחלט, אז לפחות תחפש כוסית צעירה שהדיווחים עליה הם טובים כמו ימית, לורין, שרון, אנג'לינה או טלי (ואני לא יחצ"ן בסה"כ אני מרחם על ההשקעות שלך) , ותצא נשכר אם יפה גם צעירה וגם לא מתקתקת , תלמד ידידי וזה אף פעם לא מאוחר ש- " לא כל מה שנוצץ זהב הוא " (אכן חכם מי שהמציא את המשפט הזה )

[/QUOTE]

שאלה חשובה לבדיקת מנוע הבאה שלי. למה יולי לא נמצאת ב"קבוצה" הזאת?

[/QUOTE]

?

46
[QUOTE=tele25]

נראית ממש כוסית נופר...

מישהו היה איתה?

באיזה שעות היא נמצאת?

[/QUOTE]

היא עובדת רק בבקרים עד שעה 6 בערב אבל לא כל יום.
צריך להתקשר לשאול מי נמצאות ואם אומרים את נופר ברשימה תשאל למתי היא פנויה.

שבוע שעבר "תפסתי אותה שוב"
ראו דיווח שלי עליה כאן למעלה ואין ספק שאשוב למרות השירות המקונדם. תסיקו לבד את המסקנות.

כעקרון נדמה לי שבנות שעובדות בבוקר יש להן יותר מידה של סבלנות והשקעה בלקוח כי כמות הלקוחות שלהן קטנה יותר מאשר בלילות.

דרדסבא2009-3-1 0:46:18

47

למי שיכול למשוך את הראשון הרבה זמן או גומר לאט הבחורה שווה בטירוף.

הייתי אצלה היום אחרי שריטה המבוגרת עם הציצים הגדולים מסיליקון כבדדדד פתחה לי ת'דלת.

נופר כוסית את זה אתם רואים בעצמכם, מה שלא רואים זה את היופי המרוקאי שלה.
לא הצלחתי לשכנע אותה למציצה בלי קנדום בתוספת למאייה. חבל זה היה יכול להיות יותר טוב אבל הסכימה לקחת את המאה בשביל לגמור לה על הפנים וזה היה שווה לאל אללה.
זה לא שאני נראה כזה גרוע אבל אם מישהו יצליח לפתות אותה למציצה בלי גומי שידווח.

לא נשאר לי כח לקנות עוד סיבוב אבל אולי פעם אחרת ניקח קודם את נופר ואחר כך את ימית שכדברי הטוחן נסמן על שתיהן V.

48

הייתי אצלה בשבוע שעבר ביום חמישי,

אכן בחורה יפה אם כי לא ממש לטעמי (גבוהה מידי ולא מספיק רזה, אני חובב קומפקטיות)

חיכיתי לה איזה 40 דקות כי בדיוק איך שהגעתי מישהו נכנס איתה...

מדובר במרוקאית עם פנים עגולות יפות, עיניים גדולות חומות שממש "סורקות" אותך...

גבוהה (1.72) לא רזה מידי... לדבריה היא שוקלת 56

הבחורה מטופחת, מתקלחת אחרי כל לקוח, שמה בושם (בריטני ספירס למבינים)

נכנסתי איתה ונהניתי במיוחד מהיחס ומהחרמנות שהיא הפגינה... נדיר למצוא נערות עובדות שאתה מקבל רושם שהיא באמת נהנית מכל רגע... גמרתי די מהר ואת העשרות דקות הנותרות העברתי איתה בשיחות על המיטה, גם כאן יש לציין שלא בער לה לרוץ ללקוח הבא, וגם הפקידה פירגנה ולא דפקה בדלת אפילו לא אחרי 40 דקות (כנראה היא התחשבה בי שחיכיתי הרבה זמן), עד כדי כך שאני נאלצתי ליזום את הפרידה בנשיקה הדדית על הלחי ותחושה באמת נעימה (GFE קוראים לזה?)

שוב, למרות שהיא לא קולעת לטעם שלי מדובר בבחורה שווה סימפטית מאוד נחמדה וחביבה ובהחלט מומלצת!

49

טוב, היום הלכתי לראות פעם אחת ולתמיד מה כל הרעש הזה סביב נופר.

הגעתי לתיקתוקיית התיקתוקיות וולפסון לאחר שוידאתי שנופר נמצאת. נכנסתי והפקידה הושיבה אותי בחדר ההמתנה. למרות שאמרתי מראש שבאתי לנופר, משום מה המתחכמים האלה החליטו להתחיל לשלוח לי בנות...נו... שיהיה... אנחנו כבר מכירים את זה. אמרתי לעצמי - סבבה. אולי יש פה עוד שוות. בוא נראה.

נופר הייתה עסוקה, ואחרי חיכה לה עוד לקוח. בינתיים נכנסה לחדר ירדן המפורסמת. קטנה וקומפקטית. פנים חמודות. נראית ילדה-אישה כזאת. מתוקה. נתנה פרטים אך אמרתי לה שאני רוצה לראות עוד בנות. אחריה נכנסה לין. בערך 170 ס"מ, קעקועים, גוף חטוב עם טיפה בשר עליו, חזה בינוני-קטן, פנים לא משהו. ניסתה לשכנע אותי, אך העדפתי להמשיך לחכות לנופר. נכנסה אחת חדשה בשם מעיין. ניראית תימניה חמודה. 165 ס"מ, שיער שחור, טיפה עסיסית בגוף. דווקא נראתה לי נחמדה, והפקידה אמרה לי לפני כן שזו חברה שנופר הביאה איתה למקום. בכל זאת החלטתי להמשיך לחכות לנופר.

אחרי שהתייבשתי כמעט 40 דקות סוף סוף נופר התפנתה. נכנסה לחדר ו...וואללה! הבחורה כ-ו-ס-י-ת!!!!

באמת נראית מעולה! כמובן שהתמונות אמיתיות רק היא טיפה יותר נמוכה ממה שנראה בהן. חצי צרפתייה חצי מרוקאית, שחרחורת, גובהה עומד על 170 ס"מ בערך. פנים נעריות מתוקות, שיער שחור גולש, חזה בינוני עומד ויפה, גוף חטוב וטיפה עסיסי(ממש בפרופורציה הנכונה) וישבן... אחחח... איזה ישבן! עגול ומוצק! מגרה מאוד!

נראתה חמודה וחייכנית, זרמה איתי בדיבור, ציחקקה פה ושם, וסיכמתי איתה על שעה ב-500 ש"ח. מודה - יש לי חולשה לבחורות שחרחרות/אקזוטיות גבוהות עם טיפה בשר בגוף. זה הטעם שלי. שאלתי אותה אם אקבל בטוח שעה מלאה - אמרה שכן. ידעתי שזה לא יהיה כך, אבל לא באשמתה. רק בגלל ההנהלה הזבלה. רציתי להנות ממנה כמו שצריך למרות שידעתי שההנהלה המזדיינת של המקום בטח תדפוק בדלת אחרי 45 ד' גג, למרות שהובטחה לי שעה. החלטתי "לקחת את הסיכון"... העיקר שהיה לי יותר זמן ואוכל להנות ממנה בכיף.

סיכמנו על הפרטים, ומסרה לי מגבת כדי שאתקלח. סיימתי, והמתוקה נכנסה ועזרה לי להתנגב תוך שהיא ממשיכה בצחקוק הילדותי המתוק שלה. וואללה... כבר סימן לזרימה חיובית מצידה. התחלנו להתמזמז בעמידה ומיששתי את גופה החלק. עור רך מאוד, חלק ונעים למגע. המשכנו והיא ביקשה ממני לשכב. ניסיתי לגרום לה לזרום לצרפתיות, אבל לא רצתה... בהתחלה. בהמשך - תוך שליחת מחמאות וחיוכים לעברה - התחילה קצת לזרום איתי. התנשקנו צרפתיות קטנות, אבל עדיין הייתה מוכנה למצוץ רק עם קונדום, ובלי לרדת לה/ לדחוף אצבעות. האמת? לא הפתיע אותי. הייתי מוכן מראש לזה לאור הדיווחים שהיא מתקתקת ולא משקיעה...אבל - הופתעתי לטובה! אולי כי באתי עם ציפיות נמוכות לגבי השירות.

התחילה בסדרת ליקוקים ונשיקות בגוף שהיא מדי פעם נותנת לי צרפתית קטנה. ליקקה ונישקה אותי בכל הגוף, די השקיעה - אני חייב לציין - בקטע הזה, יודעת לזוז ולהחליק את גופה, המשיכה לפנק תוך שאני שולח ידיים לחזה ולתחת המוצק שלה, ולאט לאט ירדה לכיוון הזין. הלבישה קונדום, החלה למצוץ. מציצה לא מי יודע מה.. סבירה ולא מעבר.

פה שוב הופתעתי לטובה! הבחורה החלה ללקק בחושניות את ביציי, את מפשעתי, שלחה אצבע ושיחקה מעט בחור הישבן שלי(אבל לא הכניסה אצבע), מרחה שמן על כל האיזור, המשיכה בליקוקים נמרצים, והשיא(שבאמת הפתיע אותי) - הרמתי את רגליי מעט והיא ליקקה בעדינות את פי הטבעת תוך שהיא מצחקקת בשובבות(יש לה קול ילדותי ומתוק שבא לטרוף אותה..). לא ציפיתי לזה ממנה לאור הדיווחים הקודמים. הופתעתי לטובה.

לא עשתה רימינג/חפירות לשון או משהו. סתם ליקקה קצת בשובבות אבל אני הופתעתי. שוב - כי באתי עם ציפיות נמוכות כנראה לאור הדיווחים עליה. טוב, אמרתי לה להתחיל לרכב עליי. עלתה עליי, והחלה לרכב די בנמרצות הייתי אומר. יודעת לזוז. תוך כדי שאני שולח ידיים לתחת ולחזה שלה, התקרבה אליי, נישקה את צווארי ואוזני, ושוב "החלקנו" איזה צרפתית קטנה. נתתי קצת כאפות עידוד/המרצה בישבנה והפכתי אותה למיסיונרית. תוך שאני מלקק, מפנק ומנשק את כל גופה החלק והיפה מלמטה, עליתי לאט לאט לכיוון החזה שלה. לצערי - לא נותנת לרדת לה/לדחוף אצבעות למרות שהצלחתי לגרום לה קצת לזרום איתי. אבל הייתי מוכן לזה מראש. התחלתי לזיין אותה במיסיונרית. שוב - זה כיף לא נורמלי לזיין עם כל המראות האלה מסביב! מחרמן בטירוף! בטח ששוכבת מתחתיי כוסית כזאת! המשכתי לזיין אותה, הרימה את רגליה גבוה, הצמידה אותן לצידי גופי, אחזה בישבני וסטרה לו, ואני - תוך כדי - ממשיך לדפוק לה עוד צרפתיות קטנות וללקק את צווארה.

רציתי לגמור בדוגי והפכתי אותה לתנוחה זו. התחלתי לפמפם בקצב תוך שהיא כבר צועקת מעוצמת הזיון. איזה כיף לזיין את התחת השחרחר, היפה והמוצק הזה בדוגי!! הורדתי קצת סטירות לישבנה, הזיון הפך מהיר יותר, שלחה יד בין רגליה ושיחקה לי בביצים והשפרצתי השפרצה ארוכה בקונדום.

הוצאתי ממנה את הזין, הורדיה לי את הקונדום(הייתי צריך לשטוף את הזין כי נדבקו לי כמה חתיכות נייר אליו), והתיישבנו על המיטה לשוחח. בחורה נחמדה וחייכנית, צוחקת הרבה, כיף במחיצתה בסה"כ, למרות שהיא לא ליברלית בשירות שלה. הצלחתי קצת לגרום לה להשתחרר, אבל עדיין לא זרמה איתי "עד הסוף".

טוב, החלטתי לעבור למס' 2. צחקה ואמרה:"מה, אתה כבר יכול עוד אחד?", השבתי בחיוב, והיא החלה לעסות את רגליי וביטני בשמן כשאני שכוב על המיטה. מרחה שמן על הזין והחלה להביא לי ביד. הזין שוב גדל במהירות(גם הודות לזה שהיא באמת פצצה), וקונדום הולבש. שוב החלה במציצה מקונדמת+ליקוקי ביצים ומפשעה, משחק עם האצבע בחור התחת שלי(אבל שוב - לא הכניסה אצבע) ו... הפלא ופלא! שוב העבירה מס' ליקוקים קטנים ושובבים בחור הישבן שלי. ואללה... חשבתי לעצמי כשאני נזכר במה שקראתי עליה... הצלחתי קצת "לשחרר אותה". אבל עדיין פחות ממה שרציתי. החלה להימרח שוב על כל גופי, מין בודי מסז' חפיף כזה, חזרה למצוץ וביקשתי שתרכב עליי.

החלה - שוב - לרכב המהירות, תוך שהיא מפגינה יכולת טובה ותנועה חושנית וזורמת. ביקשתי ממנה לרכב הפוך עם הישבן המחרמן שלה לכיוון פניי. הסתובבה, ומראה התחת המגרה שלה שמקפץ עליי חירמן אותי אש! שלחתי קצת כאפות עידוד מחרמנות לישבנה המקפץ והפכתי אותה למיסיונרית. שוב התחלתי לזיין אותה בפראות, סטרה על ישבני, הרימה את רגליה באוויר, ושוב נתתי לה איזה צרפתית קטנה. התחילה לזרום טוב יותר, והוספנו קצת לשון. ליקקה את צווארי, אני את לחיה, והפכתי אותה לדוגי.

שוב - מראה התחת המוצק והמגרה שלה חירמן אותי בטירוף! התחלתי לזיין אותה, הוספתי אינספור כאפות עידוד לתחת שלה, אחזתי במותניה, היא ממש צרחה מרוב המהירות והאגרסיביות של הזיון שהתגברה מרגע לרגע, ולבסוף החלטתי שאני רוצה לגמור על ישבנה. שאלתי אותה אם אפשר והיא אמרה שבכיף. מרחה שמן על חריץ התחת שלה, הורדתי את הקונדום והתחלתי לשפשף את הזין על החריץ המשומן שלה כשהיא שכובה על ביטנה. איזה תחת מוצק וחלק יש לה!!! חבל"ז!!! המשכתי לשפשף עד שהגעתי לשיא והשפרצתי זרם אדיר שהתפזר על כל הגב והישבן שלה. נופר צחקה/צעקה בהפתעה ואמרה תוך ציחקוק נוסף(איזו מתוקה!):"מה זה? אמרת שאתה רוצה לגמור לי על התחת, לא על כל הגב!" סבבה. לקחתי נייר וניקיתי אותי, תוך שאני מגניב ליטופים וכאפות לתחת המגרה שלה.

שאלתי אותה אם בא לה להתקלח ביחד, השיבה בחיוב. אני מת על מקלחת משותפת! נכנסנו, סיבנו זה את זו, נצמדה עם התחת לזין שלי בשובבות, שלחתי ידיים בחרמנות(ממש כוסית... מה לעשות...) לכוס ולטוסיק שלה, שטפנו זה את זו במים ויצאנו להתנגב. באמצע המקלחת באה הפקידה ודפקה על הדלת. סבבה. הספקתי מה שרציתי. עברו בערך 45+ ד'. גם בסדר יחסית לתיקתוקייה. הייתי בטוח שידפקו בדלת אחרי 40 ד' ואפילו פחות.

התלבשנו, וזו הייתה כבר סוף המשמרת שלה(אני הייתי הלקוח האחרון). סידרה את החדר, ופתאום הפקידה נכנסת ושואלת אותי:"מה עשית איתה?", צחקה והחליקה כאפה איתי. סבבה. היה קצת צחוקים. נפרדתי ממנה בנשיקה צרפתית עם קצת לשון(סוף סוף!) והלכתי.

לסיכום: די הופתעתי לטובה. אולי כי הציפיות היו נמוכות. לא זורמת(למרות שהצלחתי קצת "לשחרר" אותה), לא ליברלית, אבל גם ממש לא תקתקנית. דווקא השקיעה, הייתה סבלנית, לא לחצה בזמן, ואפשר לומר שדי נהניתי. לא מדהים אבל סבבה. יצאתי בהרגשה טובה. כבר קראתי וידעתי על התיקתוקים שלה. בכל זאת לקחתי את הסיכון וקיבלתי ממנה שירות טוב בסה"כ. גם החיבור בינינו היה נחמד עם הרבה צחוקים וכיף. בגדול - היה סבבה איתה.

לאחר מכן יצאתי החוצה לאכול משהו. המשכתי, התיישבתי באיזו פיצוצייה, צפיתי בטלוויזיה, לקחתי שתייה ו... וואללה!! שוב חרמן! ואין מצב שאני מסיים ככה את הערב!

שעה וקצת אחרי שהייתי עם נופר החלטתי לחזור לוולפסון. התלבטתי אם ללכת במקום ללה-גרדיה, אבל כבר הייתי קרוב יותר לוולפסון אז ההחלטה נפלה. ללה-גרדיה אלך בפעם הבאה אולי. כשחזרתי נכנסתי עם מורן שזכרתי מביקורי הקודם שם כשנכנסתי עם עדן. די הצטערתי אז שלא נכנסתי עם מורן. הפעם החלטתי לא לוותר. יש דיווח עליה בשרשור "מורן מאמא מיה MILF-אמאל'ה שהייתי מת לדפוק" למי שרוצה לקרוא.

zooz

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”