כ עדן, פנטזיות נשיקות וגמור עליה [+תמונות] - דף 2 - סקס אדיר

עדן, פנטזיות נשיקות וגמור עליה [+תמונות]

12

יוניקורן אחי - האמת בכלל לא חשבתי על זה! אבל לך תדע אם זה באמת אמיתי ולא מזוייף. בכל זאת - בחורה מנוסה בת 34. יודעת משהו על עולמם של הגברים לא?

זה כבר קרה לי בעבר שנוצר מס' פעמים קשר אישי עם נערה עובדת(מיוזמתה בד"כ), האחרון היה לפני חצי שנה בערך ודי נכוותי ממנו. כבר למדתי להציב לעצמי קווים אדומים בעניין.

אבל בלי קשר אולי ההיתי צריך לקחת את מספרה האישי ולהיפגש איתה להבא בפרטיות. לא יודע... לא פוסל את זה על הסף. האמת שהיא לא כזאת פצצה עולמית במראה בלשון המעטה ובכל זאת - את העבודה היא יודעת היטב. נראה...

בכל מקרה שוב תודה על המחמאות מתותח ותיק ומנוסה בתחום תמיד כיף לשמוע את זה.

לקסר2009-2-20 17:41:30
zooz

13

לקסר (מה זה השם הזה ?) אחלה דיווח מפורט ושתדע גם לך יש את זה

שמח שנהנית כמוני הבחורה באמת זורמת בכיף ומנסיון תמיד ינסו למכור לנו את הפחות אטרקטיביות בהתחלה כי הפייבוריטיות בד"כ תפוסות אז צריך לבקש את כל הסבב.

דיגידיקונץ ברבראקונץ (למי שזוכר)

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

14

ברבאבא - מה זה השם הזה!? חחחח.......מתגעגע לילדות או משהו!?

סתאאאאם..... עם שם כמו שלך אתה צוחק על שמות?

אולי בהזדמנות אני אסביר איך הגעתי לשם הזה. את שלך אין לי מושג למה בחרת(יש לך אולי פנטזיה עם כוכבי הילדות שלך!?).

טוב, שמע אחי(גם אתה - אחי המכור) - בעיקרון עדן באמת לא יפה במיוחד, לא מטופחת, בת 34 לא איזה פרגית צעירה. אבל - הבחורה זרמה איתי, היה כיף, לא לחצה בזמן(שזה נדיר בתקתוקיות) ונתנה שירות מושקע וכיפי(גם דיי נדיר בתקתוקיות). כמו שאמרתי תמיד - גם בתקתוקיות יש פנינים אך קשה למצוא אותן. עדן היא אחת כזאת.

אבל חברים - אני לא יכול להבטיח לכם שהיא תזרום איתכם כמו שהיא זרמה איתי. הייתה לי כימיה מצויינת איתה והיא הודתה בפניי שאני לקוח מעולה והיא מאוד נהנתה איתי. באמת הייתה לנו כימיה נהדרת.

האם תהיה לכל אחד כימיה כזאת איתה? שמעו, זה מאוד איניבידואלי. בעיקרון עושה רושם של בחורה זורמת ומלאה שמחת חיים, אבל אני לא יכול לומר בפה מלא ובביטחון שהיא תזרום כך עם כל אחד... באמת לא יודע...

לקסר2009-2-24 4:23:3
zooz

15

לקסר ידידי

אין חכם כבעל נסיון... גם אני פעם הלכתי למישהי בעקבות המלצה רותחת פה בפורום וכנראה שלאותו ממליץ היתה באמת כימיה מעולה עם הבחורה. אני אצלה פשוט "תוקתקתי בטיפול מיכני..." זו היתה אחת הנפילות הקשות שלי.. ובגלל הבדלי ה-"כימיות" הללו לא אציין מי זו היתה..

17
[QUOTE=לקסר]

אולי בהזדמנות אני אסביר איך הגעתי לשם הזה. את שלך אין לי מושג למה בחרת(יש לך אולי פנטזיה עם כוכבי הילדות שלך!?).

[/QUOTE]

לקסר - זהו שם עש' קיסר מימי הרומאים

אולי תספר לנו איך הגעת לשם הזה?......

לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

19
[QUOTE=לקסר]

אולי בהזדמנות אני אסביר איך הגעתי לשם הזה. את שלך אין לי מושג למה בחרת(יש לך אולי פנטזיה עם כוכבי הילדות שלך!?).[/QUOTE]

לקסר גבר, לא צוחק על השם שלך בכלל רק הוא מיוחד ודורש הסבר.. שלא כמו השם שלי שברור לך שחובה להפיק סידרה מצויירת חדשה "ברבאבא למבוגרים בלבד" ששם יראו סוף סוף איך הוא עושה את הקונץ ומכניס לברבאימא.

תמיד דמיינתי את הקטע הזה ..

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”