כ ליאן - מוקפאת - דף 7 - סקס אדיר

ליאן - מוקפאת

61
טוב לאחר קריאת הפוסט האדיר הזה אני לא מבין מה נפלתם על יוניקורן? סך הכל
הבן אדם נתן פה דיווח מעלף שאני בטוח שאחריו רובכם הלכתם לשחרר את ווילי..
בכל אופן יוניקורן אני מחזק את ידך ( בתנאי ששתפת אותה קודם..) ולדעתי MILF זה
הדבר.. אישה עם ניסיון שגם נראת פצצה אין על זה מה עוד שהגיל פה לא ממש חשוב
כל עוד היא נראת טוב ועושה את העבודה.. יוניקורן תמשיך לשלוח אותנו למקומות
מומלצים בעזרת סיפורך המעלפים והמעמידים..
ועוד משהו, איך אני מגיע לטלי מחיפה ומה זה כולל וכמה זה עולה? כנל לגבי שרון
ואלכס שהוזכרו..

ליאן - מוקפאת

62
שמע מוקי, לכל אחד יש את הטעם שלו. אני באופן אישי אף פעם לא התלהבתי מ"ליאן", אבל תמיד היו כאלה שהיא כן עשתה להם את זה, וזה בייחוד בגלל היחס האישי שלה. נראה לי שהיא פיתחה מאד את הצד החושני במסאז' שלה, או שזה גם קטע שאין לה עם כל אחד, ועם יוניקורן היה לה. אני הכרתי אותה בתקופה שהיא עבדה במקומות של בודי עם עוד בחורות, וככה נוצר מצב שכשאתה בא למישהי יותר מאליה, היא כאילו מתאכזבת ממך ומבינה שיש לך העדפות אחרות, וככה במסאז' הבא שלך איתה היא כבר משתדלת פחות, כי היא מבינה שהיא מעין "ברירת מחדל" שלך. ובבוגרשוב 76 תמיד היו מביאים כמעט כל שבוע בחורות חדשות מעניינות, שמשכו אותי יותר ממנה... ברור שכשהיא עובדת לבד היא מנהלת את העניינים ואין לה מתחרות בכלל.
סקס טוב הוא מהות החיים!

ליאן - מוקפאת

64

ומה שבטוח: יש לך כישרון כתיבה ויכולת תיאורית יוצאת דופן!

אני יכול לספר לך עוד דבר על ליאן ( למרות שאולי זה לא הוגן, כי אולי זה יפריע לך...): היא גם די דו-מינית, ובעבר היא היתה ממש אוהבת להיכנס למסאז' 4 ידיים עם עוד בחורה ולעשות קצת קטע של לסביות. אם אתה בקטע- תבדוק איתה את העניין של החברה הרוסיה שלה, אולי זה גם יהיה דיל משתלם במחיר!

סקס טוב הוא מהות החיים!

ליאן - מוקפאת

66

גם אני הייתי אצל ליאן עוד לפני שהדיון לגביה נפתח כאן ואני חייב לומר שדי התאכזבתי.

אולי האשמה היא קצת בי כי הייתי קצת לחוץ בזמן אבל לא הרגשתי שיש יותר מידי זרימה מצידה, מה גם שסיליקון

בכלל לא עושה לי את זה והחשק שלי די ירד ברגע שראיתי את סימני ניתוח החזה שלה כשהיא הייתה מעלי.

ולגבי סקס, די בהתחלה היא אמרה שהיא בעניין ע"פ התמחיר הבא:

250 - עיסוי ארוטי

300 - אוראלי

350 - פינוק מלא.

עקב מחסור בזמן לא נשארתי לסיבוב שני אבל נראה לי שהיה מצב לאקט נוסף.

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”