שרשור על תשדיר שתולים ערוץ 2 - משמועה..
41כך שינשן הרבה בגילאי ה20+ שלאחר כחמש-עשר שנים נעלמות כיוון שמצאו מערכת יחסים סולידית ו/או תחום עיסוק אחר.
טוב, באופן אישי, הרגשתי אחלה, והרמתי לו אגודל חזרה.
כ
שימו לב למה שאמרה דיאנה :
"זה מפתה ... בגלל הכסף!". אז ברור שרוב הבנות הולכות לשם מרצונן!
"קשה מאד לצאת מזה" - עוד אחד הציטוטים . אבל למה קשה ? האם הסרסורים "המפלצתיים" מונעים זאת מהבנות העובדות באיומי אקדח או סכין ? גם את זה לא ראיתי ולא שמעתי בתכנית ! ההיפך - לפי הסבר של אחת הבנות : "יש הוצאות לשלם (שיפוצים בבית של 200 אלף ש"ח) ". אז הבנות גם נכנסות וגם נשארות בגלל דבר אחד: הכסף !!
בתחילת התכנית אמרו שרוב הכסף הולך לסרסורים (ולא חצי-חצי) ואפילו לא ניסו להוכיח את זה.
העובדת הסוציאלית טענה משהו כמו : "אחוז התאבדויות גבוה בקרב הבנות העובדות" .
או. קיי. - בוא נהפוך ל"חברה מוסרית" , נסגור את כל בתי בושת (ניתן לעשות זאת מעשית למרות מה שכותבים כמה חברים בפורום ) , נוציא להורג את כל הסרסורים. מה יעשו הבנות ? אנחנו חברה מוסרית , צריך לעזור להן בפרנסה : לשכת התעסוקה תפנה אותן לעבודה בתעשיית הטקסטיל או בעבודה מפרכת אחרת ב- 3500 ש"ח לחודש .
אחרי שהתרגלו ל - 10000 ש"ח בחודש, אני חושב שאחוזי "נסיון התאבדות" ירקיעו שחקים !
אני חושב שרק דבר שנאמר בתכנית הוא נכון : הרבה מבנות עובדות עברו מתישהו התעללות מינית או פיזית בחיים, ולכן הן מתייחסות לגופן יותר בזלזול (זו כבר תוספת שלי). אבל עובדה זו לא משנה כלום!
"למה המשטרה לא עושה כלום ?" .
אני באמת באמת חושב שלמשטרה יש דברים הרבה יותר חשובים לטפל בהם : אלימות בני נוער ואלימות בכלל,
סחר בסמים, גניבות, סחיטות באיומים ... אם כי נדמה לי שרוב המאמץ המשטרתי היום מושקע בעבירות תעבורה קלות.
בהקשר הזה קטע אחד קרע אותי מצחוק - כאשר הן קראו למשטרה מדדו זמנים :
"לא יאמן ! יש פה זונות מזדיינות והמשטרה מגיעה רק אחרי 25 דקות !!!! "
הפדרבוש הזאת חושבת שהיא אלוהים ובאה להציל את היקום.
יושבת בכנסת ומתלהבת כמו ילדה קטנה מהתחקיר שלה שלא חידש שום דבר לאף אחד.והיא בהתלהבות כאילו המציאה את העולם .יאללה חפשי לך חיים ותני לאנשים לחיות ולזיין בשקט .יש לנו מספיק צרות על הראש יום יום לא צריך גם אותך.
מה שכן היא וזהבה גלאון יכולות להיות חברות טובות.אי אפשר לסבול אותם.
הכתבה הייתה באמת שווה לתחת
לא מקצועית לא מעמיקה לא חושפנית ולא נעליים רק חיפשו רייטינג ולא באמת סיפקו את הסחורה.
הם צריכים להיכנס כאן לפורום ולהתנהל בדיון הזה עם אנשים שמסתובבים ומבינים יותר מהם.
אולי כמה כאלה שיודעים להתנסח יעמידו אותם במקום.
שיהיה ברור,אנחנו בדרך להפסיד את הקרב הזה ,גלאון,פדרבוש ויתר המפלצות הפמיניסטיות הן בדרך לניצחון טוטלי.
בעוד שנתיים שלוש יהיה חוק שאוסר לחלוטין על מין בתשלום.החוק להפללת הלקוחות. המשטרה תפשוט על מכונים וכל מי שיצא בחדר עם בחורה יאסר לכמה ימים, ישתחרר עם כתב אישום, ויחטוף חצי שנה מאסר בפועל + יאולץ לשלם פיצויים לבחורה שהיה איתה 50,000 ש"ח. הבחורות כמובן יוכרזו כצדיקות וקורבנות.
בתנאים האלו אף אחד כמעט לא ילך לדירות. העסק יחוסל. גם עם הפרטיות - המשטרה תפרוץ להן לדירה כדי לתפוס את הלקוח ואז ישדלו את הבחורה להתלונן על הלקוח תמורת הבטחה שיקבלו הרבה כסף אם יתלוננו עליו.
הקידום במשטרה יותנה באישור של מנכל"ית האירגונים הפמיניסטיים שהשוטר עושה כל מה שהארגון דורש ממנו.
הרי כולנו יודעים שברוב המקרים סיפורי הכיפה אדומה על הבחורה המוכה-הנאנסת-המושפלת- העצובה- הכבויה זה בולשיט אחד גדול.
אין בשום מדינה בעולם פמיניזם כל כך מרושע,אכזרי, תוקפני ואלים כמו בארץ, ואני בספק אם המדינה בכלל תשרוד את ההשתוללות הפמיניסטית. אגב בנוסף הן כולן אנטישמיות, שונאות המדינה ואנטי ציוניות ודורשות את זכות השיבה.
אחרי התגובה הקריקטוריסטית של בנצי אני שואל את עצמי
האם כל המדינה ראתה את התשדיר או שכל המדינה ראתה את התשדיר ? מה אני היחיד שפיספס
ציפיתי שמישהו יתן כאן לינק וזה לא הגיע,
אז טרחתי אני ומצאתי על מה כל המהומה וכנראה שעל מאומה תורמן לא נשמע או סנסציות דומות
הנה לינק לחלק הראשון לפחות של התשדיר
http://www.mako.co.il/tv-undercover/about/Article-d745d9eb07 23f11004.htm
חחח רואים שם את הפורום במתכונת העיצוב הישן מהתקופה הראשונה שהשתלטנו כאן על הפורום.
שימי בסטייט אוף מיינד מהורהר ... כמה מטומטמים וילנאי מחשיבה את הצופים ?
אבל ... עדיין מרוקאי עצבני.
האזהרה שכולנו צחקנו עליה ויצאה נכונה.....
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=4039& KW=%FA%E7%F7%E9%F8%F0%E9%FA
והיתה עוד מודעה לפני שנה שלא מצאתי אותה " תחקירנית מחפשת לקוח שמוכן לספר את סיפורו באנונימיות לתוכנית טלויזיה."
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”