אלינור—ביישנית_נותנת_פרטים_בוידאו|לסבית?
12מצאתי אותה בוולפסון 48 ונכנסתי איתה בסופו של דבר. כנראה הציצי שלה תפח אבל לא הרבה.
היא בכלל לא מתנשקת כמו שכתוב ולא מסכימה לגמור לה בפה, מה שכן היא עושה רעש חזק בזמן הסקס.
13אלינור—ביישנית_נותנת_פרטים_בוידאו|לסבית?
15
17נוור תראה אני לא יחצן של אף אחת ובכוונה לא כתבתי יותר מידי שירי הלל אבל אם אתה מתעקש כשנכנסה לתת לי פרטים היא באה לי בהפוך על הפוך ככה:
אם אתה לא עושה סקס חזק ואם אתה גומר מהר מדי אתה לא מתאים לי הערב אם אתה מזיין חזק ולא גומר מהר זה יעלה לך 250 שקל *** או משהו כזה.
מה אתה חושב שעשיתי ? נכון - שילמתי.
פירוט אתה רוצה ?
התחילה בריקוד התחרמנות עליי ישבה על המיטה ומצצה לי בלי עם שאיבות ותנועות חזקות של הראש קדימה ואחורה אחר כך דחפה אותי על הקיר ומצצה לי כשאני עומד צמוד לקיר וכשדפקתי אותה בדוגי היא התחילה לגנוח ולצעוק אבל ממש לצעוק חזק
**תזיין אותי הכי חזק שאתה יכול**
שקט לא היה בחדר הזה !
אם זה מספק אותכם סבבה אם לא אז כוס אמא של האקסית שלי עד היום.
19סקס מבאס
וואללה - מה קורה לך בזמן האחרון ? במקום להביא לנו דווחים טריים מהשטח אתה מתחיל לעשות בחינות אמינות לחברים בפורום ? תן לחברי הפורום להפעיל את האינטליגנציה שלהם ולהחליט לבד למי הם מאמינים...... ותפסיק לבאס
20אנשים אני מבקש לא להגיב לסקס מבאס אני אישית די נפגעתי ממנו אבל אין טעם להגיב לכל מה שהוא רושם זה רק הורס בריאות וחשק ונובע מתיסכול עמוק אז תתנו לו