כ סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף - דף 11 - סקס אדיר

סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף

101

נראה לי שחבורת גברים,ש"הרכוז תאים אפורים בדצימטר המוח שלהם גבוה מהממוצע"איבדו את הצפון..........

נראה לכם שנערה הגיונית,חכמה,תרבותית ו"מן הישוב"תעמיד את עצמה לסוג כזה של מכירה פומבית.......ומכוון שלדעתי,חד משמעית לא...הרי שמסקנתי שהיא לא חכמה ,לא הגיונית,לא תרבותית ולא "מן הישוב".

זו סתם אחת עם אינטואיציות טובות ונועזות שלילית שמנסה לבצע עיסקה שבכל מקרה תיהייה מוצלחת מבחינתה.

אני מציע , להיתפכח, להיכנס לפרופורציות, להפסיק עם הדיון הפילוסופי המגוחך ולהמשיך כל אחד בדרכו לספק את צרכינו ה"תחתונים" עם המצאי הקיים ושלדעתי הרבה יותר נורמלי ממנה.

בצורה כזו או אחרת ,המתלהבים והאירונים "מנמיכים" אותנו.

וילי 69

107

[QUOTE=בולבולקולוג]

עידכון

לא תיכוניסט ולא תיכוניסטית משועממת !

אכן נפגשתי זה מכבר עם ירין ולשמחתי עד כה, עושה רושם שהצלחתי להניא אותה מכוונותיה המוצהרות.
אולי לדאבונם של חלק מהמתמודדים .

כבר בתחילת פגישתנו התרשמתי בכל מובן מירין אם באספקט של החזות החיצונית ואם מבחינת גישה תוכן ועינייניות השיחה. בשורה התחתונה יצא לי לפגוש נערה פשוט מדהימה בכל מובן מה שהגביר אצלי את התמיהה לגבי הסיטואציה שבה היא נמצאת ומתוך בחירה.

לא רוצה לפתוח פה אבל אני מקווה שהיא תישאר איתנה בסטטוס קוו של להימנע מהמכרז.

[/QUOTE]

כל הכבוד בולבולקולוג על המאמץ אתה בהחלט אחד הקולות היותר שפויים שיש בפורום הזה

yosi2009-3-23 16:21:53
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

110

סתם ליידע כללי,

חברים לעניות דעתי הדבר היה גימיק כתבתי של מישהי שחמדה את התגובות, לפני מס' ימים נתגלגל לידי עותק של ידיעות הסטודנטים באוניברסיטה ושם מובא הסיפור אולם לא במלואו, מוזכר שם למיטב זכרוני גודגוד, ועוד חבר, כל הכתבה היתה אך ורק על הדיון הזה.

אולם לא הובא שם את סופו של הדיון אשר אנו מכירים אותו מהנקודה אצלינו, כותבת הכתבה לא הצליח ליצור קשר עם "יוצרת הפוסט".

בכל אופן אני מציע כי הכתבת יפנה אל בולבולקולוג לשם אימות הדברים.

אך האם גם ידידינו יכול לספק לנו פרטים לגבי הבחורה (האם היא נראתהנשמעה כמו כתבת???)

אבי82009-4-5 2:15:33

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”