תודה
נראית טוב בתמונות כתבו בת 21. זה קרוב למציאות ?
כ
תודה
נראית טוב בתמונות כתבו בת 21. זה קרוב למציאות ?
אחרי שהייתי אצל גו'ליה מדיזנגוף(יש דיווח שלי בשרשור שלה בפורום המסאז'ים למי שמעוניין לקרוא) יצאתי החוצה והלכתי לאכול. וואלק! איזה רעב הייתי! ירדתי על מגש פיצה שלם, שתיתי קצת, צפיתי בטלוויזיה(בדיוק שידרו את "ההכנות" לנאום של משה קצב בערוץ 2), ו... מה לעשות... שוב חרמן!
טוב, מאחר שהייתי בוולפסון פעמיים בשבוע שעבר החלטתי השבוע ללכת ללה-גרדיה. האמת שתיכננתי ללכת לדגום שם את עימנואל או את שחר. התקשרתי ואמרו לי שרק יסמין והילה נמצאות. יסמין לא ממש עושה לי את זה בלשון המעטה, אז החלטתי ללכת להילה. אמרו לי שהיא תתפנה עוד 40 ד' בערך. כבר אכלתי, ולא ממש היה לי מה לעשות, אז החלטתי - סתם כדי להעביר את הזמן - ללכת לתיקתוקייה המסריחה בתושייה 12א' כדי לבדוק אולי יש משהו מעניין שם. לא התכוותי מראש להיכנס עם מישהי... סתם להתרשם ולהעביר את הזמן.
מה אני אגיד לכם... הבחורות שם.... אחת יותר פגועה מהשנייה!!! ישראלית שמנה דבה ועוד שתי רוסיות שנראות כמו הצרות שלי
. טוב, יצאתי משם והלכתי חזרה ללה גרדיה. התקשרתי, אמרו לי להמתין עוד מס' דקות כי היא בדיוק מתקלחת, ולאחר 10 ד' בערך נכנסתי.
דפקתי על הדלת, היא פתחה והציצה ואמרה לי להמתין דקה כי זה שלפניי מתלבש. הבחור יצא, ואני נכנסתי במקומו.
לפני ניצבה הילה ונראית באמת כמו בת השכן הקלאסית. בערך 168-9 ס"מ, בת 22(אבל בגוף ניראית כבת 18-19) פנים ילדותיות-ביישניות, שיער שטני בהיר עם קצת פסים בלונדיניים, עור חלק ונעים, שדיים סיליקון, טיפונת בשר בגוף(אך אפשר לומר גם שהיא רזה), מס' קעקועים חמודים(בגב, על הרגל, בכתף, ואחד שובב על הישבן) וישבן חמוד וחצוף. הייתה עטופה במגבת והתיישבנו לשוחח.
רציתי שעה ב-500 ש"ח, אך סירבה ואמרה רק 40 ד' ב-350. טוב... שיהיה... הייתי כ"כ חרמן שלא ממש היה אכפת... מקסימום אם נרצה עוד זמן - אמרתי לעצמי - נוסיף לה עוד קצת כסף.
כבר בהתחלה עשתה רושם של ביישנית כזאת. לא ממש דיברה, יותר הגיבה למה שאמרתי וגם זה בקצרה. אמרתי לעצמי שבהמשך כבר נגרום לה לזרום... לפחות ננסה... וואללה, כמו שאמרתי - בת השכן הקלאסית.
נכנסתי להתקלח, יצאתי והיא כבר חיכתה לי עירומה על המיטה. נשכבתי מעליה והתחלתי בליקוקים ונשיקות מפנקות מלמעלה למטה ובחזרה. התעכבתי על שדיה המסולקנים, ליקקתי ונישקתי את צווארה, כתפיה ולחייה, וניסיתי להדביק לה צרפתיות רטובות ולוהטות. אמנם מתנשקת בפה אך לא ממש נתנה לי להחדיר לשון. סבבה... ביישנית אמיתית...
לאורך כל הפינוקים והנשיקות שלי על גופה היא לא ממש יזמה אלא יותר נגעה קלות וליטפה את גופי וידיי, גם שליקקתי את ירכיה והגעתי לכוס שלה. לא נותנת להחדיר אצבעות אבל נותנת לרדת לה. ליקקתי לה בחושניות את הכוס, שוב עליתי למעלה במעלה ביטנה ונישכבתי לצידה. ניצמדה אליי מהצד, עוד קצת ליקוקים ומזמוזים מצידי(יש לה ישבן חמוד ומוצק יש לציין, כיף למזמז אותו), ונשכבתי על הגב. נישקה וליקקה קצת(ובביישנות כזאת
) את גופי והגיעה לזין. מוצצת בלי, אך מציצה די חלשה אם כי עמוקה ורטובה. ירדה עם ליקוקים גם לביצים ולמפשעה וכמעט הגיעה עם לשונה לחור הישבן אך נמנעה מללקק שם. טוב, לא ציפיתי מביישנית
חמודה כזאת לרימינג
...
הזין נעמד והוקשח וביקשתי ממנה לרכב עליי. שמה קונדום והחלה לרכב. תחילה עם הפנים אליי ואח"כ עם הגב. רוכבת דיי באיטיות ולא בפראות ובקצב כמו שאני אוהב, אך מראה ישבנה החצוף מקפץ עליי די הדליק אותי ואחזתי וסטרתי עליו בחרמנות. שיחקה קצת בביצים, אך עדיין קצת נגעה וליטפה אותי ולא מעבר... בת השכנים הביישנית כבר אמרתי?
לאחר כמה ד' של רכיבה אמרה שזה קצת לא נוח לה ועברנו למיסיונרית. גם כאן ליקקתי ונישקתי את צווארה ופיה, ליטפתי ומזמזתי את כל גופה, והיא מצידה השיבה בנגיעות+ליטופים קלים בגבי וידיי... חדרתי אליה וזיינתי אותה בקצב, תוך ניסיונות להדביק לה איזו צרפתית רטובה עם לשון ולא רק על השפתיים. יש לציין שהיא דיי צרה בכוס והרגשתי זאת היטב. לדעתי היא לא נמצאת הרבה זמן בתחום. נראית חדשה ולא ממש מנוסה ונועזת. עדיין לא זרמה והתנשקנו רק על השפתיים. הפכתי אותה לדוגי. תחת חמוד ומגרה!
אחזתי במותניה, זיינתי אותה בעוצמה, הגברתי קצב, כל המיטה כבר החלה לזוז, ובשלב מסויים חששתי שהחמודה לא תעמוד באינטנסיביות של הזיון אך היא די הסתדרה הייתי אומר
. המשכתי לטחון אותה מאחור, הוספתי כאפות על התחת שלה, וגמרתי גמירה ארוכה בקונדום.
הורידה את הגומי ונכנסה קצת לשטוף את עצמה ולהתרענן. שוב נשכבנו זה לצד זו, וחזרתי עם הליקוקים, המזמוזים והפינוקים לכל אורך גופה אך בת בשכנים הביישנית עדיין לא זרמה לנגיעות קצת יותר "נועזות וחושניות" בגופי, ולצרפתיות רטובות ומחרמנות באמת. גם החיוכים והמחמאות ששלחתי מדי פעם בניסיונות "להלהיט" אותה קצת לא ממש צלחו... היא הודתה לי במעיין נימוס נחבא אל הכלים כזה... ממש ביישנית חמודה כזאת
...
המשכנו במזמוזים שלפתע היא קיבלה טלפון שמודיע שנגמר הזמן. אמרה שעברו כבר 35 ד' וצריך להתארגן למקלחת וכו'. לפי שעוני עברו בקושי 30 ד' אבל גם ככה לא היה זמן לעוד אקט. אמרתי לה שאוסיף לה 150 לעוד 15 ד' לפחות. כלומר ייצא 500 לשעה כמו שרציתי מהתחלה. אמרה שצריכה לבדוק את עם הפקידה. עשתה טלפון והפקידה אישרה לה. נו... איזה חכמולוגית! לא יכולת להתקשר אליה מההתחלה?!
צחקה ואמרה שבאמת הייתה צריכה להתקשר מהתחלה. טוב, לא משנה... הוספתי את הכסף וחזרנו לעיינינו.
נשכבתי על הגב ושוב קיבלתי ממנה מציצה חלשה אך עם גרון עמוק והרבה רטיבות מגרה על הזין+ליקוקי ביצים. קונדום הולבש וביקשתי ממנה לרכב עליי. אמרה שכבר לא יכולה כי כואב לה וכל הלקוחות מבקשים ממנה את התנוחה הזאת. סבבה. לא רציתי להכאיב יותר מדי לילדונת החמודה הזאת(גם ככה היה לה קצת קשה עם הפיזיות שלי), וביקשתי ממה שתשכב במיסיונרית. שוב "מטח" קצר של נשיקות וליקוקים בגופה+ירידה לכוס+ניסיון נוסף לצרפתית עם לשון שלא ממש צלח... ילדה חמודה וביישנית...
חדרתי אליה במיסיונרית וזיינתי אותה תוך ליקוקים בצווארה ובכתפה. שוב - קצת ליטפה את גבי ולא מעבר, לא ממש זורמת לזיון פראי ויצרי אלא מזדיינת במין רוגע וביישנות כזאת. הפכתי אותה לדוגי וזיינתי אותה במהירות תוך שאני אוחז בחוזקה במותניים ובתחת שלה. לא עבר זמן רב וגמרתי שוב בתנוחה זו.
הורדיה לי את הקונדום ושוב ניסיתי לנשקה עם לשון אך לא נתנה ורק חייכה וציחקקה בביישנות. התארגנו, ישבתי קצת לדבר איתה, ו... ואללה... עדיין לא זורמת וכאילו ממש מתביישת ממני! אני שואל והיא עונה תשובות קצרות תוך ציחקוקים כאלה מתוקים... שוחחנו עוד טיפה, התלבשתי ונפרדתי ממנה בנשיקה. סה"כ הייתי שם בקושי 45 ד' כולל מקלחת ושיחה קטנה בסוף, אך הספקתי מה שרציתי.
הילה עצמה הייתה די שקטה, סבלנית ולא תקתקה, רק קיבלה טלפונים מעצבנים שמודיעים שנגמר הזמן... כוסססאמק!!!! גם את המקום הזה הופכים כבר לתיקתוקייה?!
לסיכום: בת השכן הקלאסית. ביישנית מאוד, לא זורמת ולא ממש ליברלית ועם זאת סבלנית, נעימה, עדינה, לא תקתקנית, ילדה חמודה כזאת שכאילו מתביישת לגעת בך... לא מתאימה לאוהבי הזיונים היצריים והאנרגטיים(כמוני). יותר מתאימה לעדינים ולרגישים מבינכם. לא אישית לא נראה שאחזור אליה. לא אוהב את הז'אנר הזה(בת השכן הביישנית), אך מומלצת ומתאימה לאלו שכן אוהבים.
סוף שבוע נעים ושבת שלום לכולם.
שלום חברים,
מהתיאור הנ"ל אני כמעט בטוח שמדובר באור/בראל/ליהי/קרן/שירי המיתולוגית!!!!!!
[/QUOTE]
מהתמונות של הילה רואים שלא מדובר באור המיתולוגית !
למי ששאל על אור/ליהי/בראל/קרן - מדובר על מישהי בת 30 לערך שעובדת לסירוגין למעלה מעשר שנים תחת שמות שונים, בעלת חזה קטן מאד ומציצה אלוהית, מספקת חווית GFE מושלמת למי שהיא מתחברת אליו בלבד !
בעבר עבדה במיקומים שונים כמארחת ובשנתיים האחרונות מפרסמת את עצמה מדי פעם כנערת ליווי פרטית.
לאחרונה פירסמה את עצמה כ"עינבר" וכעת לדעתי היא שוב בהפסקה.
חזרה להילה וללקסר ידידנו - דיווח יפה מאד וברובו נכון.
להלן מעט הסתייגויות שיש לי
לאור העובדה שהשפרצתי איתה פעמיים בחצי שעה לא נותר לי אלא להסכים לגבי הנתון שיש לה כוס צר
חבל שבמציצה לא השתמשת כמוני בידיים לכוון לה את הראש לקצב ועומק המציצה, לא הייתי אגרסיבי בפעולה הזו והיא לא התנגדה ! עליי עשתה רושם של בחורה בכושר כי כל הגוף שלה נראה כזה, בכושר טוב.
על כל פנים אני לוקח תמיד את הדיווחים שלך, במיוחד איך שאתה כותב לתשומת ליבי וכשאוכל להרשות לעצמי להראות את פניי בתקתוקיה אעקוב אחרי הדיווחים המצויינים שלך .
אהבתי .
ממליץ למנהלים להוסיף את לקסר למועמדי פרס אוסקר וי הזהב המסתובב עקב התמדתו ותרומתו הרבה בדיווחים סובייקטיביים אותנטיים ולא מוגזמים.
מתי אתה מוצא זמן לעבוד+לזיין XXX פעמים+להתאמן (שרירים ?)+לכתובבבבבבבבבבבב+לישון + לחיות.
מקנא בך
Shaybj
למיטב הבנתי זו בוולפסון זו הילה אחרת שגם עושה אנאלי וקצת יותר מבוגרת.
[QUOTE=shaybj]חברה... תראו לפני כמה חודשים הייתי בוולפסון 48 עם בחורה בשם הילה! אין אפס הבחורה דיי יפה וכן יש לה חזה שלא מהעולם הזה (הם אשכרה היו כבדים!!!). בכל אופן לפי מה שאני הבנתי משיחה שעישיתי ללה גרדיה אז הפקידה אמרה שלא מדובר באותה הילה מוולפסון אלא באחת אחרת..... האם מישהו פה יודע על איזה הילה אני מתכוון מוולפסון48? האם זאת אותה הילה? תודה לעונים..... וללקסר אחי אתה תותח יופי של דיווח גבר! [/QUOTE]
שי
הילה מוולפסון 48 זאת הילה אחרת רואים לפי הגודל ולפי החזה שמדובר על שתי בחורות אחרות
קישור : הילה מוולפסון 48 -תמונות אמיתיות
חבר'ה - שוב תודה לכולם על המחמאות. תמיד שמח שאתם נהנים מהדיווחים.
לידידי פיני אשכיהו - תראה לגבי החזה שלה: תאמין לי שמזמזתי ומצצתי וליקקתי אותו היטב והוא ממש עושה רושם(לא רק במראה, הוא גם קשה כמו סיליקון) של חזה מנותח. אך נראה לי שאתה ביקרת אותה יותר מפעם אחת ולכן אתה מכיר את העניין יותר מקרוב כנראה.... טוב. אם זה לא סיליקון(למרות שלא נראה לי) אז החזה הזה הוא באמת פלא של הטבע! אין מה לומר.
לגבי זרימתה איתי - שמע, הצלחתי טיפה "לשחרר" אותה אך היא עדיין נותרה בביישנותה(למרות כל הפינוקים, מזמוזים, חיוכים, נשיקות, ליקוקים ומחמאות ששלחתי לעברה). טוב, כבר אמרתי שהיא מעין "בת השכנים הקלאסית". מתאימה לאלו שאוהבים בחורות רגועות ועדינות יותר. לא לאוהבי זיונים אינטנסיביים ולוהטים כמוני. בכל מקרה אני יכול לומר שדי נהניתי בחברתה. נתנה לי חוויה חיובית בסה"כ.
בכל מקרה שמח שנהנית מהדיווח אחי.