תודה לחברים,
הייתי ואהבתי כל מה שכתבו חקוק בסלע. באסה אחת עיקרית דורשת מבחינתי שידרוג לסיליקון שיהיה יותר מה לתפוס.
מיכאלה ישראלית רזה גובה 1.80 מ’ [+תמונות]
14הייתי איתה לפני חודשיים
זרמנו לנשיקות ומציצה בלי גומי
רזה מדי לא איי איי איי יפה אבל הסקס היה מאד מאד מאד יצרי
לא צעירה באיזור ה30
בהשראת האורגיה עם אנטוניו

16דרדסבא אני מתכוון ללהט ולתשוקה שבעיניים בזמן הזיון שמרנו על קשר עין וכל פימפום הניב תגובה על הפנים שלה. עם כל זה כנראה שזה משחק ואם ככה אז היא חופשי צריכה להיות מלוהקת לקאמרי או לבימה.
בהשראת האורגיה עם אנטוניו

17ארסאוותית במסווה אינטיליגנטי.
החזה קטן מדי אבל נותנת SHOW שחבל על הזמן רוב הזמן הייתי עסוק בלהיות מחורמן מהדיבור הסקסי שלה לבין להיות עסוק במחשבות כמה אמיתית או מזוייפת ההצגה שלה.
שווה ביקור אחד או שניים לחובבי גבוהות ורזות אבל היא לא צעירה, משהו כמו 30.
מקווה שתרמתי גם אני לפורום הנהדר הזה
18נראית אנורקסית משהו ... היא אוכלת בכלל משהו חוץ מזרגים ?
ועכשיו ברצינות: התקשרתי לטלפון אבל מפנים בכלל לבן יהודה 38 ולא לוולפסון כמדווח
19הייתי עם מיכאלה לפני כמה שבועות. בעיני היא בהחלט שווה. מזדיינת מעולה.
זה התחיל במציצה מצויינת בלי, אומנם לא עושה גרון עמוק אבל לוקחת כמעט את כולו ובקלות. העמידה לי אותו מצויין עם המציצה. ואחר כך התחילה לרכב עלי. יודעת את העבודה נהדר. גם כשעשינו את זה במיסיונרית הזדיינה כמו שצריך. מדברת ומדליקה אותך בתוך כדי זיון בדיבור מלוכלך. ומי שאוהב את זה זה מדליק לאללה! מתנשקת צרפתיות למי שאוהב ויש לה שפתיים בשרניות, ככה שחוויה בהחלט מהנה.
בסיום הזיון נתנה לי את הפרטי שלה. עדיין לא עשיתי שימוש בזה אבל בטוח שאעשה כשאזדמן לאזור.
בעיני בהחלט מומלצת.
20אבל עם כל זה, לדעתי גם משחק טוב הוא חלק משירות טוב ומושקע ששווה את הכסף, ושלא לדבר על יופי, גוף, סקס אפיל וביצועים במיטה. לכן לדעתי היא בהחלט שווה ביקור, זה כאשר אפשר לתפוס אותה, כי באמת יש איתה בעיה קשה של זמינות.