למרות שבהתחלה חשבתי שמדובר בבחורה שמתקתקת באמת היא מפנקת בצורה מעוררת פליאה ונחשבת לחוויה הכי טובה שהיתה לי , היום זה פשוט סכנה, למיטב ידיעתי היא חלתה באיזה מחלת מין או משהו כזה .
לא מומלץ
כ
למרות שבהתחלה חשבתי שמדובר בבחורה שמתקתקת באמת היא מפנקת בצורה מעוררת פליאה ונחשבת לחוויה הכי טובה שהיתה לי , היום זה פשוט סכנה, למיטב ידיעתי היא חלתה באיזה מחלת מין או משהו כזה .
לא מומלץ
לא מומלץ
[/QUOTE]
נמאס כבר מכל מיני שמועות על מחלות כאלה ואחרות !!!!
אם אין מידע מדיוק נא לא לפרסם הרי על כל אחת אפשר להגיד שיש לה מחלות
ביקרתי אצלה לפני כשבועים ואחרי מציצה בלי התברר לי לאחר כמה ימים שנדבקתי בהרפס
קחו את זה לצומת ליבכם
המשתמש דוליטל הושעה מהפורום לאחר בירור טלפוני עם מדווח אמין שפוקד את שרון פעמיים בשבוע באופן קבוע כולל יום א' האחרון ומבחינתו דבריו של דוליטל הינם "עורבא פרח" ואין דברים בגו !
רבותיי, נא לנקוט במשנה אחריות ולבסס את טיעוניכם אין טעם לזרוק דברים חסרי שחר וביסוס לחלל הפורום ולנטוע בהלת סרק !
אנחנו נשתדל בתקופה הקרובה לנקוט בכל האמצעים העומדים לרשותנו לסלק מבין שורותינו מפיצי רכילויות מרושעות ללא ביסוס.
קיים החשד שחלק מהמדווחים על מחלות עושים זאת מרוע לב, נקמנות, או אינטרס להוריד לחץ מהבחורה.
הנהלת הפורום.
בתחילה
[QUOTE=bodywanted] איך אתם ממשיכים ליחצן את בן יהודה או וולפסון , זה המקום הכי גרוע , במיוחד בשישי שבת שם אתם עפים בערב במהירות האור
זה האמא של היחצנות , אז מה עם הבחורה סבלנית זה עדיין לא מתקרב למקומות אחרים.
הדבר היחיד ששווה שם זאת ירדן בערבים , אבל זה לא שהיא פינוק אדיר , כולה קצת מעל הממוצע ביחס לדירה.
[/QUOTE]
לאחר מכן
[QUOTE=bodywanted]למרות שבהתחלה חשבתי שמדובר בבחורה שמתקתקת באמת היא מפנקת בצורה מעוררת פליאה ונחשבת לחוויה הכי טובה שהיתה לי , היום זה פשוט סכנה, למיטב ידיעתי היא חלתה באיזה מחלת מין או משהו כזה .
לא מומלץ[/QUOTE]
לאחרונה התרבו דיווחים על בחורות עובדות הנגועות במחלות מין וכל זאת ללא ביסוס כמו בתחקיר הקצר שערכנו בדיון
שרון מבוגרשוב | דוליטל | 3 |
ששם
[QUOTE=19LOLx8]
המשתמש דוליטל הושעה מהפורום לאחר בירור טלפוני עם מדווח אמין שפוקד את שרון פעמיים בשבוע באופן קבוע כולל יום א' האחרון ומבחינתו דבריו של דוליטל הינם "עורבא פרח" ואין דברים בגו !
רבותיי, נא לנקוט במשנה אחריות ולבסס את טיעוניכם אין טעם לזרוק דברים חסרי שחר וביסוס לחלל הפורום ולנטוע בהלת סרק !
אנחנו נשתדל בתקופה הקרובה לנקוט בכל האמצעים העומדים לרשותנו לסלק מבין שורותינו מפיצי רכילויות מרושעות ללא ביסוס.
קיים החשד שחלק מהמדווחים על מחלות עושים זאת מרוע לב, נקמנות, או אינטרס להוריד לחץ מהבחורה.
הנהלת הפורום.
[/QUOTE]
נשמח אם מי מהפוקדים לאחרונה את ימית יוכל לאשש/להפריח את הטענות של הכותב.
כמו גם בדיונים אחרים באותו העיניין.
.
אחים שלו גברים
תן לי להבין אותך היטב : אם שרון מאפשרת ב-2 החבילות היקרות שלה גמירה בפה , אתה רוצה להגיד כי קיים סיכוי כלשהו ולו הקטן ביותר ??
לצורך העיניין הייתי עם ימית לפני שבוע כולל מציצה בלי ואין לי כלום תודה לאל והיא הייתה נקיה וזורמת טוב