כ המלצה: לאפשר מסכי פורום בלי התמונה למעלה - סקס אדיר

המלצה: לאפשר מסכי פורום בלי התמונה למעלה

1

אני מניח שרבים מחברי ומבקרי הפורום עושים זאת גם בסביבה לא פרטית: עבודה, אינטרנט-קפה, בית וכו'.

כל המלל נטול התמונות מאפשר גלישה בפרטיות יחסית. הבעיה היא שבכל פעם שנטען העמוד, יש את תמונות הלוגו של הפורום למעלה ולפעמים עוד פרסומת מתחתיה.יש אפשרות להוסיף מן 'כפתור פרטיות' שאחרי שנכנסים בפעם הראשונה לוחצים עליו ואפשר להמשיך לגלוש בלי לעורר תשומת לב?

7

תאמין לי שבאינטרנט קפה / מסעדה לא תלך להתקין firefox ולהתחיל לשחק עם חלונות שאתה רוצה לסנן ...

לפני כמה ימים שקבעתי עם מישהי (המס' שלה היה שמור אצלי בנייד) ולמזלי הרע לאחר שעתיים של נסיעה, המכשיר לא רצה להידלק ...ולא היה לי SIM (כך הייתי יכול לבקש טובה ממישהו ולדחוף את ה SIM למכשיר אחר ולאתר את המספר)...אתה לא מאמין איך אכלתי אותה עם זה ולא העזתי ללכת לאינטרנט קפה לפתוח את האתר ולשלוח לה הודעה .או לחפש מישהי אחרת בסביבה .....ממש ביעס אותי ...הייתי מאוד שמח לולא היו פרסומות.

אבל סה"כ בשורה התחתונה אני מאוד מרוצה מהפורום .

LifeStyle2009-3-20 18:33:44
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

8

הכל נכון , אבל ..... נראה לי שזה הרע במיעוטו.

האם מישהו חשב מניין הפורום מממן את פעילותו - התוכנה, בסיס הנתונים, האירוח על הדיסק,תחזוקה, גיבוי - הכל עולה כסף. ומכיוון שהשירות הנפלא הזה לא עולה לנו המשתמשים אפילו אגורה שחוקה של דמי מנוי, הרי שהדרך הלגיטימית לממן זאת היא באמצעות פרסומת, גם אם היא "אגרסיבית".זהו המודל העסקי של אתרי אינטרנט חינמיים רבים מאוד, לרבות גוגל. מה לעשות שמבחינת "תחומי העניין הרלוונטיים" לרוב משתתפי הפורום, הפרסום האגרסיבי של וולפסון 48 הוא ה"רלוונטי" ביותר, ואם זה מה שמממן את הפעילות הנפלאה הזאת, אז זו רעה במיעוטה.

פשוט דעתי,

שבת שלום

נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

9
שלום לכל החברים !

אני רואה בדיון זה שני נושאים עיקריים

1. השאיפה לגלוש בדיסקרטיות מירבית ללא הסממנים של גלישה באתר סקס.

2. השאיפה לגלוש ולקרוא בפורום ללא פרסומות שנתחבות לנו לגרון בכח.
בהתאמה:
  1. לעיניין הגלישה הדיסקרטית העלינו בעבר בינינו לבין עצמנו בהנהלה,
    מספר פתרונות טכניים כדי לאפשר גלישה ללא סממנים של אתר סקס כלל.
    טכנית הדבר אומנם בר ביצוע ! אולם במכלול השיקולים הניצבים לנגד עינינו הוחלט פה אחד לא לבצע מהלך כזה אשר בין השאר טומן בחובו
    -בעיות אבטחה חמורות למסד נתוני הפורום (אתם באמת לא הייתם רוצים שהמסד הזה ייפרץ)
    -שכפול תוכן
    כמו גם סיבות נוספות אשר אינן לפירוט.

2. עיניין באנרים של פרסומת בפורום ראו דיון ישן בקישור:

ימים קשים לסצינת הדיווחים-מאת עמית המנהל

שיבהיר גם לחברים החדשים שלא מכירים את היסטוריית הפורום שאין כאן שיקולי עלות ומימון,
    מאחר והפורום נמצא ממילא על השרת של האתר המארח ואינו מקצה משאבים נפרדים בעלות נפרדת.

למי שלא זוכר או לא יודע הכל התחיל בדיון הבא:

הנהלה חדשה לפורום-המקום לדבר איתנו (זמני)

שמתעד את תחילת ההשתלטות שלנו על הפורום הזה.
    בתחילה מנהלי האתר כלל לא היו מודעים לקיומנו ולאחר שהתגלנו אנו מתנהלים בסימביוזה ביזארית.

* כל עוד מנהלי האתר לא חורגים מההבנה האחרונה שהושגה איתם בעיניין מיקום הבאנרים אשר בעבר ניסו למקם אותם באמצע דפי הפורום אין לנו על מה לעשות "שרירים" אלא רק לחרוק שיניים.
    באנרים, בקצוות העליון והתחתון של הפורום היו להזכירכם הפשרה שהושגה בדיון לעיל.

אולי בעתיד עוד יימצאו פתרונות הולמים לכל, אנחנו על כל פנים לא אומרים נואש.

עמית, המנהל הכללי של הפורום
בברכת שנת דיווחים פורייה נוספת ...

קיבינימאט, אף אחד באמת לא שם לב ? (שאלתי זאת כבר בדיון אחר)
12.2.08 השתלטנו על הפורום, חלפה לה כבר יותר משנה !!! ולא עשינו מסיבה לציון ההישגים הרבים...

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

10

אצבע על ההדק (מקש page down) לחיצה מהירה כשהעמוד נטען ואין בעיה

ואגב לא חשבתם על כך שבפס העליון של החלון וכן בשורת המשימות תמיד יופיע "פורום סקס - מאגר מידע ארצי לשירותי מין"

אגב

מנסיוני באינטרנט קפה את אף אחד זה לא באמת מעניין איפה אתם גולשים (זה יותר בראש שלכם שמסתכלים עליכם)

בעבודה יהיה לא נעים אם עובדת שעובדת איתכם תראה (אגב גם אם החלון יהיה מוקטן) את הכיתוב "פורום סקס" בשורת המשימות.

NeverNotEnough2009-3-21 9:49:5
מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”