עד ליפני שנה הייתה בבאר שבע בחורה מההממת ושמה נטלי מב"ש אני אישית הייתי לקוח קבוע שלה פעם בשבוע פקל נוסע אליה חצי שעה כדי ליתפנק ופיתאום היא נעלמה לי נ יכנסתי ממש לדיכאון והסתפקתי בשאר התקתקניות שיש ומידי פעם לתיזכורת נוסטלגית צפיתי בסירטי פורנו ישראלים ששם היא כיכבה{בהצלחה מרובה יחסית לזבל שיש} השבוע באתי עם חבר לבוגרשוב 12 ליתפנק ומי אני רואה את נטליייייי היא החליפה את שמה למאיה ואת החזה לסיליקון פיצוץ מעבר לזה שהיא זכרה אותי היא פינקה אותי בפראות ותאמינו לי אני לא יחצן ולא כלום רק לקוח שהיתגעגע אלייה מאוד מאוד אז נטלי<מאיה לא חשוב איך תקראי לעצמך אצלי את מספר 1111111111111
זוכרים את נטלי מבאר-שבע????
2ושכחתי לפרגן למומלצת שלי ליטל ניכנסנו שלושתינו לאורגיה אני נטלי{מאיה אכשו} וליטל המההממת ואני חייב לציין הרבה הרבה זמן לא היה לי פינוק שכזה זה פינוק של פעם בחיים
3ידידי כולנו שותפים בשמחתך רק תציין פרטים : איך היה, כמה עלה ומספר טלפון..

4מי שמכיר את נטלי שקוראת לעצה אכשו מאיה יודע היה פיצוץ היא מתחילה במופע סטרפטיז מחרמן וממשיכה בסקס מדהים והכי קטע איתה שאני ממש מרגיש שהיא אחת מאלה שאוהבות את העבודה טלפון אין לי מחיר זה 250
5לדעתי היא מדהימה..... במיוחד בגלל שראיתי אותה בסרטי פורנו...
היא עבדה בחיפה לפרק זמן מסוים שם אני זיינתי אותה וממש נהניתי....
חבל שהיא בחרה בבוגרשוב 12 לא כ"כ אוהב את המקום הזה..... רק כדי לוודא זה זה עם המדרגות מהרחוב כלפי מטה.... נכון?
היא עבדה בחיפה לפרק זמן מסוים שם אני זיינתי אותה וממש נהניתי....
חבל שהיא בחרה בבוגרשוב 12 לא כ"כ אוהב את המקום הזה..... רק כדי לוודא זה זה עם המדרגות מהרחוב כלפי מטה.... נכון?
6נכון,,,,נראה לי שאלך לדגום בקרוב...נכון לעכשיו לא יודע הייכן
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
7מישהו יודע איזה שעות וימים היא עובדת?
יש עוד מומלצות בבוגרשוב הזה?
ואגב, האם אפשר לקבל תיאור חיצוני וגיל שלה-פירסינג, קעוקעים, שיער, גובה..
מסקרן מאוד
8כן שמעתי עליה בעבר,רק חבל שהיא נפלה לסמים ונהייתה מאוד רזה ועכשיו היא עובדת תחת סרסור ערבי במכון