כ הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי - דף 3 - סקס אדיר

הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי

26

לא רוצה להישמע מתלהב או חרמן מדי כל המיצים מתחילים לעבוד עם הקריאה כאן ואיפה לעזאזל הייתי עד היום.

יש עוד דיווחים או שרק 2 חברה מהפורום הספיקו להיות אצלה עד היום אחרי הטוחן ?
עוד שאלה קטנה, אם היא תפוסה רצח איך האופציות האחרות במקום חוץ מהמבוגרת בת ה-40 ?

27

טוב. התמונות של הבחורה הזאת לא יצאו לי מהראש כל הסוף שבוע. הבטחתי לעצמי שבהזדמנות הראשונה אני טס לבקר אותה. הצלחתי אתמול לתמרן איכשהו ולמצוא זמן להיפגש איתה. מה אני אגיד לכם... נהניתי מאוד אך סיימתי את המפגש בתחושת החמצה אדירה! תכף תבינו...

אז ככה: התקשרתי בבוקר לוודא שהיא אכן נמצאת. הגעתי למקום ולאחר תדרוך טלפוני קצר נכנסתי פנימה. איימי כבר חיכתה לי בפתח חדרה. מה אני יכול לומר... התמונות מדברות בעד עצמן. ולמי שהיה עדיין איזשהו ספק - כמובן שהתמונות אמיתיות! הבחורה פשוט כ-ו-ס-י-ת ע-ל!!!!!!. פשוט פצצה!

175 ס"מ, גוף חטוב, חזה סיליקון, שפתיים בשרניות(אכן מזכירות במקצת את שפתיה אנג'לינה ג'ולי), פנים יפייפיות, שיער שחור חלק, וצבע עור שחום. הכל כמו שאני אוהב.

כבר על ההתחלה, כשהתגברתי על ההלם הקטן למראה יופייה, התחלתי לזרוק אינספור מחמאות וחיוכים לכיוונה. שאלה אותי איך הגעתי אליה - אמרתי שראיתי את תמונותיה באינטרנט והוכיתי בתדהמה מיופייה! הוספתי ואמרתי שהבטחתי לעצמי לטוס אליה בהזדמנות הראשונה. חייכה במבוכה, חיבקה אותי, והתרגשה לשמוע שבאתי מרחוק רק בשבילה. היא אומנם צרפתייה במקור, אך אין לה כמעט מבטא. מדברת עברית חלק. התחילה לתת פרטים. 200 ל-40 ד'. ישר שלפתי 300 ואמרתי "זה בשבילך". "תודה", היא אומרת לי, "אני אפנק אותך מאמי". סבבה. המשכנו לשוחח מעט(תוך זריקת עוד מחמאות לעברה והתפעלות מיופייה) וכבר על ההתחלה נוצר חיבור טוב וזורם.

ביקשתי להתקלח, הסכימה בשמחה, ונתנה לי מגבת. יצאתי, התנגבתי, היא בינתיים חזרה לחדר. הציעה לי קפה אך סירבתי... מי צריך קפה כשיש כוסית כזאת מולי? רק מלראות אותה כבר התעוררתי לגמרי!

טוב. התפשטה ונשארה רק עם חוטיני. התחלנו להתמזמז ולהתנשק קלות, תפסתי אותה בישבן והרמתי אותה באויר ששדיה בגובה פניי, דחפתי את ראשי ביניהם לקול צחוקה המתוק והנאתה, החמיאה לי על כוחי, ואמרה לי לשכב על הבטן. החלה לעסות אותי בשמן מלמעלה למטה. עיסוי לא משהו, אך לא בשביל זה באנו נכון? החמיאה לי המון על שריריי והיותי אסטתי("רואים שאתה מתאמן, איזה גוף!"), וואללה, לא יודע... אולי אוהבת בחורים שריריים... בקטע מסויים התייצבה עם גופה מול פניי, שמה רגל על המיטה ואמרה לי להשעין את פניי על ירכה. כבר התחרמנתי אש(איך לא? כזאת כוסית מעסה אותי...), והיא שמה לב ואמרה לי בחיוך "תירגע חמוד, שים את הראש עליי", התרוממתי מעט והדבקתי לה נשיקה על השפתיים הבשרניות שלה. אומנם הבהירה לי שלא מתנשקת אך זרמה איתי לצרפתייה קטנה פה ושם. התחלתי למזמז אותה+נשיקות בגופה החטוב. הבהירה לי שלא אוהבת שדוחפים אצבעות... נו... כבר ידעתי את זה ולא הייתה לי בעיה. אמרה לי להסתובב לקראת המנה העיקרית...

הסתובבתי, והיא נשכבה מעליי כשהיא מורחת את גופה החטוב עליי מלמעלה למטה, ומתחילה להביא לי ביד וללקק קצת את הזין. בין לבין שוב החלפנו חיוכים+מחמאות הדדיות(ממש התלהבה ממראה הגוף שלי ומהאסטתיות), הכל החל לזרום עוד יותר טוב, והתחלתי לנשק אותה בפה. אומנם לא מתנשקת כלל עם הלשון, אך איתי זרמה לזה קצת. לקחתי את ידה שלה ושמתי אותה בתוך החוטיני, התחילה להביא לעצמה ביד, אני התחרמנתי עוד יותר, ניסיתי לנשקה עוד, אך קצת התחמקה ואמרה שבאמת התנשקה איתי הרבה מעבר למה שהיא מתנשקת עם כל לקוח, סבבה, אמרתי לעצמי, בהמשך היא עוד תזרום עוד יותר. מזמזתי אותה בעדינות והגברת אומרת לי כשאני תופס בחרמנות את ישבנה:"תהיה יותר פראי קצת"חחחחח... נו.. מצאה למי להגיד את זה... התחלתי "לעבוד" כמו שאני יודע ואוהב והמזמוזים והחירמונים הפכו אינטנסיביים יותר. היא דווקא אהבה את זה.

בשיא התשוקה והחרמנות, הרגשתי שזה הזמן להכות בברזל! כשהיא מביאה לעצמה ביד ומשחקת לי בזין לחשתי על אוזנה:"יש אקסטרות?", "מה אתה רוצה?", שאלה, אמרתי:"סקס", בהתחלה סירבה ואמרה שיש רק מציצה בתוספת 100 ש"ח. הערתי לה שכבר קיבלה ממני תוספת כזאת. "אה, נכון. חשבתי שזה טיפ"(וואללה... חשבתי לעצמי.. כבר מתחילה קצת להתקלקל, מזל שבאתי אליה בזמן). סבבה. שאלתי לגבי הסקס, אמרה שהיא לא מוכנה. התחיל מו"מ. כשהגעתי לתוספת של 400-500 ש"ח... הביצורים נפרצו!!! הגעתי ליעד(וואלק, נדבקתי בתיאורים הצבאיים שהפכו נפוצים בפורום לאחרונה)!!!!! הסכימה!!! אבל... תקלה קטנה!! שאלה אותי:"יש קונדום?"

קיבינימאט!!!!!! איזה חראאאאאאא!!!!!! שאלתי אותה אם אין לה. אמרה שלא ובכלל, הבהירה שהיא לא עושה סקס גם לא בתוספת תשלום, אך בשבילי היא מוכנה לחרוג מזה. אמרתי לה שגם לי אין. שאלה אם אני לא מסתובב עם גומי בכיס, אמרתי שבד"כ כן(מה שנכון) אבל היום... דווקא היום! אין לי... ממש התעצבנתי! כבר הגעתי למטרה שלשמה באתי, אך הגומי מנע ממני להגשים אותה. המתוקה הרגיעה אותי(גם כדי שלא ישמעו אותנו בחוץ... בת'כלס הסבירה שאסור לה לעשות סקס בחדר), ואמרה שלא נורא. "תבוא אליי עוד פעם, נדבר, יהיה בסדר", אמרה בחיוך וברוגע. בכלל לאורך כל המפגש היא כל הזמן אומרת:" בלי לחץ מאמי, אני איתך, הכל בכיף, תהנה, תהיה רגוע", באמת מתוקה אמיתית! טוב, אין מה לעשות. המשכנו הלאה. לא לפני שהבהירה לי שעניין הסקס הוא רק בינינו כי באמת אסור לה ונדיר שהיא מסכימה(בלי קשר לכסף).

נשכבתי לקבל ממנה מציצה. ביקשתי ממנה להוריד את החוטיני, אמרה שזה בתוספת 50 ש"ח. נו... שיהיה... הוספתי והורדתי לה אותו בסקסיות. ביקשתי שתתחכך עם ישבנה עליי אך סירבה ואמרה שהיא לא משתפשפת... נו.. בסדר. מצצה לי+ליקוקי ביצים ועבודה ידנית טובה. התיישבתי מולה, לקחתי את ראשה בידיי בעדינות וכיוונתי את עוצמת המציצה, במקביל המשכתי למזמז אותה. נעמדתי עם ברכיי על המיטה והיא המשיכה למצוץ במהירות תוך שאני מכוון את ראשה בעדינות, אח"כ נעמדתי עם רגל אחת על המיטה ואחת על הרצפה והיא המשיכה למצוץ במרץ+משחקים בביצים ואני מצידי שוב לוקח את ידה ושם אותה בין רגליה. התחילה שוב להביא לעצמה ביד, המציצה הפכה אינטנסיבית יותר ו...דפיקות בדלת. נגמר הזמן. הסתכלתי בשעון על הקיר - באמת נגמר.

איימי הסתכלה עליי ואמרה:"אני רוצה שתגמור מאמי". התיישבתי בדוגי עם הגב אליה, לקחתי יד אחת שלה מקדימה כדי שתשפשף לי את הזין ויד שנייה בין רגליי שתשחק לי בביצים. התחילה "לעבוד" עליי בתנוחה זו, עוד דפיקה בדלת, איימי לא התייחסה(איזו מתוקה!!), ולא עבר זמן רב עד שהשפרצתי בעוצמה על המזרן.

קמנו להתלבש. בסה"כ הייתה איתי שם כמעט 45 ד' בלי שום לחץ של זמן מצידה!

באמת בחורה ברמה וזורמת, אבל לא עם כל אחד ותיכף אסביר. שאלה מתי אהיה שוב בת"א וביקשה ממני לחזור אליה שוב. ניסיתי שוב לנשקה צרפתית אך סירבה בחיוך ואמרה שהיא בד"כ לא מתנשקת עם לקוחות, אך לדבריה אני מיוחד וגם איתי היא כבר התנשקה מעל ומעבר ממה שהיא מתנשקת עם לקוח "רגיל". בסדר. שוב הזכרתי את "הפיספוס", אמרה שלא נורא, שבת'כלס אסור לה, אך גם הוסיפה ש"תבוא עוד פעם(עם גומי כמובן) ונדבר." יצאתי משם לא לפני שביקשה ללוות אותי לדלת, ולהיפרד ממני בנשיקה(על השפתיים)+הבטחה למפגשים נוספים.

הערה: בנוגע לסקס - לא לפתח ציפיות חברים! התחושה שלי שהבחורה בד"כ לא תעשה את זה עם שום לקוח! גם לא בתוספת תשלום נדיבה! זה מאוד תלוי בזרימה שלה עם אותו אדם ואיך היא מרגישה במחיצתו. אמנם יש להוסיף לזה את המרכיב הכספי אך זה לא הכל. איתי הייתה לה כימיה נהדרת והכל הלך בכיף ובצחוקים, אך אני כמעט בטוח(וגם היא אמרה לי את זה) שלא עם כל לקוח היא תזרום ככה. תלוי מאוד בבנאדם שמולה(אני מזכיר - לא רק בכסף!!!) ואיך היא מרגישה איתו. בקיצור - יש אומנם מצב אך סיכוי נמוך מאוד. זה מאוד אינדיבידואלי לאותו אדם שנמצא מולה+איך מרגישה לידו+אם קיימת כימיה טובה איתו.

הערה נוספת: אני מציע לכל המתלבטים להפסיק להתלבט! לבחורה יש תור שהולך ומתארך מיום ליום, כנראה בשל הפרסום לו היא זכתה בעקבות הדיווח של הטוחן התותח(שוב תודה רבה לך ש"חשפת" אותה לכולנו). התחושה שלי - רק עניין של זמן עד שהוא תבין שהיופי שלה מספיק כדי למשוך לקוחות, ותתחיל לתקתק. יכול להיות עניין של שבועות, אפילו ימים ספורים. כבר שהייתי אצלה קלטתי(למרות הכימיה הנהדרת לכל אורך המפגש) שהבחורה מתחילה קצת לאבד מהליברליות שלה(מזל שתפסתי אותה בזמן). לכן - כדאי מאוד למהר אליה. היא לא תישאר כזו - והלוואי שאני טועה! - לאורך זמן לדעתי.

לסיכום: למרות "ההחמצה"(לא באשמתה כמובן) נהניתי עד הגג. יפייפיה שחרחורת וגבוהה, ניראית כמו דוגמנית בפוטנציה, וגם נתנה לי יחס מעולה. לא מלחיצה בכלל בזמן, הכל בכיף אצלה, הייתה לנו כימיה וחיבור מצויין. אין מה לומר - פשוט מהממת! אני רק מקווה(למרות שלא נראה לי) שהיא תישאר כזו.

יצאתי משם ש"ההחמצה" לא יוצאת לי מהראש. החלטתי שאם אני כבר פה אז אני משלים את המשימה שלשמה באתי(שוב פעם תיאורים צבאיים). הלכתי לבית מרקחת, קניתי קונדום, אני מתקשר כדי לקבוע תור חדש ו... איזה באסה! מודיעים לי שהיא עכשיו מסיימת טיפול אחרון והולכת הביתה. סיימה להיום. נו... אין לי מזל... כנראה שהתור אצלה באמת רק מתארך מיום ליום.

הלכתי לאכול משהו ו.. כרגיל.. שוב חרמן. רציתי ללכת לענת מהמסגר 72 לפי המלצתו של ידידנו מר חיב, אך היא לא הייתה ונכנסתי שם עם אחת אחרת - דניאל. יש דיווח בשרשור ענת מהמסגר 72 למי שרוצה לקרוא.

לקסר2009-3-26 2:21:5
zooz

29
אחלה דיווח לקסר אבל נראה לי למען האמת שלמרות שאתה מתאר את עצמך כשגלן ברמה(בלי ציניות) כמעט כל אחד שיהיה קצת מנומס ואסטתי ויציע לה 400-500 שקל(מוגזם לדעתי למרות שלא ראיתי אותה) תוספת אחרי 300 שכבר קיבלה היא תזרום איתו.

30

אח שלי FABRIGAS אני לא מתאר את עצמי כשגלן ברמה או משהו... מקסימום כבחור עם המון אנרגיה ומרץ - דבר שמתבטא היטב גם בסקס.

אני מדבר על סמך התחושה שלי בלבד - אני פשוט לא רוצה שאנשים יפתחו ציפיות ויבואו לשם במחשבות שהם בטוח הולכים לקבל סקס, וייצאו מאוכזבים. הבחורה הבהירה לי הרבה במהלך המפגש שהיא לא זורמת כמעט עם אף אחד כמו שזרמה איתי, בטח שלא לסקס. כבר הסברתי שלמרכיב הכספי יש אומנם צד בעניין(נו.. ברור! אלא מה? ) אבל חשוב לה גם שהבנאדם שמולה יהיה אסטתי, לא לוחץ!(כלומר, לא לבקש אקסטרות על ההתחלה אלא לראות איך העניין זורם), ושתהיה לה כימיה, משיכה מינימלית אליו, והרגשה טובה במחיצתו. והיא הבהירה לי זאת יותר מפעם אחת!

שוב, יכול להיות שאני טועה(גם לגבי זה שהיא תתקלקל עם הזמן), אתה יודע מה - הלוואי שאני טועה! שוב מזכיר, דיברתי רק על סמך התחושה האישית שלי.

zooz

חזור אל “המחסן המוסתר”