[QUOTE=OSHENIK815]
שלום לכולם, הדיווח הזה אולי יהיה קצת מוזר ואף הזוי - תקראו ותבינו.
אתמול גלשתי בצ'אט של נענע, בחדר המוכר לכולם, הייתה שם מישהי שלגשה תחת הניק "דובשנית2009".
נתחיל בזה, שהיא לא מוסרת מספר טלפון, אז לנשואים וכיוצ"ב תהיה בעייה, לי כרווק אין בעייה למסור את הטלפון ואלו הפרטים שהיא מוסרת:
300 שקל לסקס אנאלי בלבד. מייד הורדתי אותה ל-250, כי למה? ככה. אתם בטח תוהים מה עם עוד משהו? אז לא. היא לא מוצצת, לא מזדיינת ואגינאלית, שום דבר מעבר ל...סקס אנאלי בלבד. מייד עלה חששי שמדובר בקוקסינל אבל הטון דיבור, ההתנסחות מצביעה על אישה אמיתית.
לקחתי את הרכב והיא קובעת להפגש במגרש הכדורגל בכפר סבא, במגרש החנייה.
הגעתי לשם, היא אמרה לי עם איזה רכב היא מגיעה, מייד זיהיתי אותה, חבריי הפורום שימו לב: בת 35 בערך, ופצצה. פשוט פצצה. שיער בלונדיני גולש, גוף יחסית קטן, חזה סבבה. חנינו במקום מסתור. היא עברה לרכב שלי, הורידה בגדים ומייד מתחילה לאונן, אמרתי לה שאני רוצה לראות אותה מאוננת (אבל לוודא ב-100% שלא מדובר בקוקס) ואכן, אישה אמיתית מאונננת ואומרת שהיא מתה לזין בתחת.
לסיכום העניין: זיינתי אותה אנאלית עם קונדום כמובן, נחמד ותו לא, קצת לחוץ כי זה ברכב, אין לה מיקום, מה שמעלה בי את החשד שהיא נשואה, כן כן - נשואה.
שאלתי אותה אם יש מצב להפגש במקום מסוגר יותר כמו צימר וכיוצ"ב, היא אמרה שהיא תתקשר אליי, להזכירכם, אין לי את המספר שלה כי היא כל הזמן מחייגת מחסוי.
בקיצור: נחמד, ציפיתי ליותר, כי יש לה פוטנציאל להרבה יותר.
[/QUOTE]
אז ככה כל מה שידידנו OSHENIK815 כתב נכון ב 200% !
אני איתרתי את הגברת הנ"ל בדיוק כפי שהוא אמר בצאט בנענע בחדר זקוקה לכסף בכינוי "דובדבנית2009"
לקח זמן אומנם עד שמצאתי אותה אבל כשיש רצון יש גם יכולת !
אחרי ששוחחתי איתה היא הסבירה לי שהמפגש מתקיים ברכב בלבד במגרש חנייה ליד מגרש כדורגל בכפר סבא ובשעות מסוימות רק היא פנויה.
היא אמרה שמפגש עצמו בסה"כ חצי שעה ועולה 300 לסקס רגיל עם אנאלי זה בתוספת עוד 100 כמובן שניסיתי להוריד אותה במחיר אך זה לא כל כך הלך כנראה הבינה שיש לה בכל זאת ביקוש מסוים. ביקשה להשאיר מספר טלפון שלי והיא מיד תיצור עימי קשר כדי לאמת אותי לא היססתי לרגע והשארתי לה למרות שלקחתי סיכון.
היא אכן התקשרה כעבור מספר דקות והציגה את עצמה בשמה שאני כמובן לא אציג כאן מטעמי דיסקרטיות שאלה אותי כמה שאלות ומתי אני מעוניין להגיע. אני חייב להגיד שהיא נשמעה בטלפון מאוד נחמדה ואינטלגנטית וזה מאוד מצא חן בעיני..
לאחר כמה נסיונות כושלים שלא יצא לנו לתאם אחד עם השני סוף סוף קבעתי איתה והצלחתי לקבל ממנה מספר טלפון שלה. ככל הנראה שזה טוקמן מכוון שהיא לא יכולה לחזור אליי.
בדרך היא הדריכה אותי בדיוק כיצד להגיע למקום ואכן בדיוק כפי שאמרה כך הגעתי. היא חיכתה לי שם ברכב שלה נסעתי אחריה למקום מבודד יותר וחנינו סמוך אחד ליד השני.
פתאום אני רואה יוצאת מולי בחורה באמת פצצתית בלונדינית 165-167 שיער ארוך גוף חטוב מאוד חזה בינוני סקסי,היא עברה לרכב שלי שוחחנו לכמה דקות כדי לתאם עמדות וגבולות היא ציינה שלא מתנשקת ולא עושה אוראלי הסכמתי והכסף החליף ידיים.
התפשטנו והתחלנו להתמזמז קצת בצפיפות אבל לא יכולתי להפסיק להתפאר מגופה החטוב ירדתי לה היא מגולחת ומטופחת מאוד הריחה נעים מאוד. כעבור מספר דקות ראיתי שהיא גומרת ניצלתי את המומנטום הלבשתי את הגומי והוספתי לרטיבות שכבר הצטברה לה.
לקח לי רבע שעה לגמור אבל אני לא זוכר מתי נהנתי כל כך מכל אדרנלין הזה בזמן סקס כבר הרבה זמן, זה אחד המפגשים היותר הזויים שעשיתי ולא חסר כאלה
...
יצא לי לשוחח איתה הבחורה אכן נשואה ואינה מוכנה או יכולה להפגש בצימר למרות המאמצים ושכנועים רבים שניסיתי.