כ הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי - דף 4 - סקס אדיר

הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי

31

תראו מידי פעם אני דופק תגובה כזו היא קשורה למה שלקסר הזכיר בדיווחו בקשר להתקלקלות הבחורה

מה שקורה לכולנו אחרי שקראנו את דיווחו של הטוחן הוא שהשפיך עולה לראש ואנחנו כמובן כמו עדר של כבשיים הולכים ישר אל הרועה אימי במקרה הזה

מה שקורה אחר כך הוא תור על הבחורה והידרדרות השירות ללקוח וזה ברור ומובן

אני לא אומר שלא צריך לדווח אבל הגבול פה הוא דק מאוד אולי צריך לצננן את הדיווח רק קצת ובטח ובטח לא לרוץ לשם כמו משוגעים וליצור תור וביקוש מ ולהפציץ בדיווחים לוהטים הסיפור שלקסר הזכיר עם ה300 שקל זו נורת אזהרה חמורה

ולקסר ידידי אתה יודע שאני מספט אותך אבל 800 שקל לזיון מהיר בכסף הזה כבר קח מלון ותזמין לך אחד מנערות הליווי שאושניק ממליץ אליהם

הבעיה היא שגם אני מת לבקר אותה אבל בכל מקרה לא אעשה זאת השבוע צריך לדעת להרגיע לטובת כולנו

להנהלה אולי יש מצב שתחזירו את זה לפורום העיסוי בעקבות השיקולים שהעליתי

33

[QUOTE=GOODGOD]

תראו מידי פעם אני דופק תגובה כזו היא קשורה למה שלקסר הזכיר בדיווחו בקשר להתקלקלות הבחורה

מה שקורה לכולנו אחרי שקראנו את דיווחו של הטוחן הוא שהשפיך עולה לראש ואנחנו כמובן כמו עדר של כבשיים הולכים ישר אל הרועה אימי במקרה הזה

הבעיה היא שגם אני מת לבקר אותה אבל בכל מקרה לא אעשה זאת השבוע צריך לדעת להרגיע לטובת כולנו

[/QUOTE]

מסכים עם דבריך. גם אני חשבתי ללכת אבל ...

אולי הפיתרון הוא ברמת הפורום. ישנה כמות אדירה של אנשים שיכולים לראות את הדיווחים של הפורום והם אפילו לא משתמשים רשומים.

להנהלה: בהחלט יש לשקול את החשיפה של הפורום או הדיווחים האיכותיים למספר מועט יותר של משתמשים.

המשתמשים הרציניים יקבלו הרשאה לראות את כל הדיווחים.

34
מצטרף להמלצתו של נמפה בשביל זה יש את הפורום הסגור.

[QUOTE=נמפה]

[QUOTE=GOODGOD]

[/QUOTE]

מסכים עם דבריך. גם אני חשבתי ללכת אבל ...

אולי הפיתרון הוא ברמת הפורום. ישנה כמות אדירה של אנשים שיכולים לראות את הדיווחים של הפורום והם אפילו לא משתמשים רשומים.

להנהלה: בהחלט יש לשקול את החשיפה של הפורום או הדיווחים האיכותיים למספר מועט יותר של משתמשים.

המשתמשים הרציניים יקבלו הרשאה לראות את כל הדיווחים.

[/QUOTE]

36
חברים אין לי הרבה מה להוסיף. גם אני הייתי אצלה השבוע ונהניתי, אבל אני מצטרף להסתייגויות שהעלה לקסר. אני לא ניסיתי איתה אקסטרות או סקס, אבל נראה לי ( כמו שאני תמיד אומר...) שבדירות של מסאז'ים עדיף בלי הקטעים האלה! למה לקלקל את הבחורה בעיקר כשהיא חדשה בתחום?? בואו נחשוב: לא מתנשקת צרפתיות, לא אוהבת שמכניסים לה אצבעות- מכאן שהיא גם לא בקטע של סקס ( זאת גם החדרה, אבל לא של אצבעות...), אז המקרה של לקסר הוא כנראה באמת מקרה מיוחד. לכן צננו קצת את ההתלהבות.
סקס טוב הוא מהות החיים!

37

אחרי שהייתי במסגר 72 שהיה סגור ואחרי שעשיתי הערב את ירדן בוולפסון הלכתי לראות את איימי על מה כל הרעש

ותתפלאו לא היה אצלה תור בכלל ישר קבלתי ממנה פרטים וזה יום חמישי בערב !!

לא הצלחתי להבין מה הרעש על היופי שלה אולי אני יחזור ביום אחר שאני לא גמור אחרי זיון

38

ערב טוב.

לא ידעתי שהדיווח שלי יגרום לכזה בלאגן פה...חחחח נו.. טוב.. שיהיה. גם סבבה.התלבטתי המון אם להגיב כאן. לאחר שחשבתי על כך שוב ושוב החלטתי לכתוב את דעתי על כל העניין הזה עם איימי. תראו, לפי דעתי אין סיבה להנהלה להכניס את השרשור שלה לפורום הסגור כפי שהציעו כמה מהחברים כאן וכעת אסביר:

הבחורה מפרסמת את עצמה באתר LIPS שהקישור אליו מופיע בדף הבית של סקסאדיר - http://www.sexadir8.com/

אני לא ותיק בפורום - בסה"כ 3 חודשים - אך כפי שאני מכיר את ההנהלה וחוקי הפורום, עמדתם בעניין - למיטב הבנתי - היא שכאשר בחורה מפרסמת את עצמה באתר של סקס בתשלום אין מניעה מלפתוח שרשור שמדבר עליה בפורום שלנו.

אלא אם כן הבחורה עצמה מבקשת מההנהלה שלא יפתחו דיון כאן עליה למרות שהיא מפרסמת את עצמה באתר סקס או בפורום/צ'ט אחר. פשוט יש הרבה בחורות שהן 'נערות עובדות' במסווה של בחורות שמחפשות קשר תמיכה/קשר חד פעמי וכ'ו, והן "מפרסמות" את עצמן בכל מיני אתרי הכרויות/פורומים/צ'טים. בד"כ הן לא רוצות שידעו שהן למעשה נערות עובדות במסווה. דוגמא טובה לכך היא ווילד/קינק שפירסמה עצמה בצ'ט מסויים(לא זוכר איזה), נפתח כאן שרשור בעיניינה והיא פנתה להנהלה כדי שיורידו אותו וכך היה.

לגבי הפורום הסגור - תראו, אני לא חבר בפורום הסגור(הלוואי שהייתי, שמעתי שיש שם דברים מעניינים), אך למיטב הבנתי מוחלפים שם רשמים על בנות שלא מפורסמות בשום מקום, אלא עובדות בשיטת "חבר מביא חבר". יכול להיות שיש שם גם בנות מכל מיני אתרי הכרויות/צ'טים/פורומים אחרים(לא סקס בתשלום) והן לא מעוניינות להיחשף לקהל הרחב(שהפורום שלנו פתוח בפניו), ולכן הפרטים עליהן נשארים ידועים רק לקבוצה המצומצמת של חברי הפורום הסגור.

למיטב ידיעתי(יכול להיות שאני טועה... לא יודע) איימי לא ביקשה מההנהלה שלא לפרסם אותה, והיא עצמה מפורסמת באתר שעוסק בסקס בתשלום נטו, ולא באיזה אתר הכרויות/צ'ט כנערה עובדת במסווה של בחורה שמחפשת קשר חד פעמי/תמיכה. ויש לא מעט כאלו באתרי ההכרויות. הן פשוט לא מעוניינות ששמן ייקשר לסקס בתשלום ולכן "ההסוואה" הזו. כבר נתקלתי בעבר במקרים כאלה.

לפי הכרותי את עמדת ההנהלה וחוקי הפורום אין מניעה כרגע לפרסם אותה בפורום הפתוח. כל עוד היא לא פנתה וביקשה שיורידו את השרשור שמדבר עליה(כמו שעשתה בעבר ווילד/קינק), וכל עוד היא מפרסמת את עצמה באתר שעוסק בסקס בתשלום.

אך בסופו של דבר מדובר בשיקול של ההנהלה המסורה שלנו.

שבת שלום לכולם.

לקסר2009-3-27 18:21:2
zooz

39

כל מילה בסלע,

בהחלט צריך לשקול 2 דברים:
1. לצרף הרבה יותר אנשים לפורום הסגור.
2. לעשות פורום סגור, ופורום סגור קצת פחות, עם הרבה חברים פעילים כאן, ושם יופיע שירשור כגון זה כדי למנוע נהירה אל איימי והפיכתה לתקתקנית מטורפת.

חזור אל “המחסן המוסתר”