כ מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40 - דף 3 - סקס אדיר

מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40

21

אני ביקרתי את מרינה בעקבות ההמלצה של יונקרן . התאכזבתי קשות 1. בגלל המראה -לא מכוערת אבל ניראת כמו איזה דודה ללא סקס אפיל מינימאלי , מראה בסגנון הסובייטי הקשוח. 2. חצי גוף עליון סביר אבל התחת גדול עם הרבה צלוליטיס 3. הסיבה שבגללה הגעתי המסז' האמיתי היה בסדר אבל זה לא זה! 4. תיקתקה אותי תוך חצי שעה 5. לזכותה יאמר שהיא באמת נחמדה 6. 250 ש"ח לא מצדיקים! 7. דיסקרטיות מאוד בינונית יש מישהוא בדירה ובחוץ עובדים פועלים.8. לסיכום: כמו שכותבים במקומותינו לחובבי המראה הסובייטי של שנות השבעים לחובבי הג'אנר בלבד.

נ.ב כשראיתי אותה לא כמעט ועשיתי אחורה פנה אבל אמרתי מסז' נו טוב....

לשעבר גלגל עמוק

27

לגבי רימינג וואלה לא יודע ..

לא שאלתי אותה לגבי זה .

בקטע של הקרירות זה תלוי בך ובקסם שלך ובגישה שלך אל הבחורה .

תבוא אליה בקטע של בחורה לכל דבר ולא בקטע של זונה .

תחייך תהיה נעים תשחק אותה לא טורדני יותר מדי בעשר דקות הראשונות ותראה איך כולן זורמות איתך יופי ..

בסוף מתים

28
הייתי אצל מרינה לפני מספר חודשים,מסז טוב מאוד,אישה נעימה,שמורה,אבל האמת מהרגע הראשון התמקדתי בתחת העגול הגדול והמדהים שלה,אחד הישבנים המשובחים שראיתי,וחיכיתי רק לרגע שנגיע למיטה ליד שולחן העיסוי כדי להחזיק את התחת המדהים הזה בידיים ולזיין אותה בדוגי,חובה לחובבי ישבנים

29
היום הייתי אצלה ו"חובב שמנות" אתה באמת צודק, התחת שלה באמת עגול ומשובח!

בכל אופן, לקחתי את המספר שלה מפה ומצאתי מספר אחר שלה (סלולרי) שחשבתי ששייך למישהי אחרת כגיבוי למקרה שהיא לא תענה או משהו בסגנון ולבסוף הסתבר שגם המספר הנוסף היה שלה.

התקשרתי, אמרתי לה שאני בדרך (עובדת עד 20:30) מצאתי חניה בדיוק ממול הבית שלה, וכשהחניתי אמרה לי להמתין 20 דקות כי היא עדיין בטיפול עם מישהו ושהיא צריכה להתכונן גם אחריו, המתנתי 20 דקות ועל השניה היא חזרה אלי והדריכה אותי איך להיכנס.

פתחה לי את הדלת החצאית מיני מאוד קצרה, היא נראית בת 39 או 41 לדעתי, גובה כמטר שבעים, שיער אדמוני קצר מורם למעלה כמו שרק הרוסיות יודעות איך לעצב אותו בצורה כזו, חזות רוסית כמובן, צבע עור בהיר חלק, חזה בינוני ופה מגיע התחת שלה שהוא תופעה בפני עצמו הוא פשוט עגלגל וברזילאי משהו, לא גדול כמו של שמנות אלא תחת גדול בטעם והיא יודעת לזוז איתו כמו שצריך (מתכופפת עם החצאית ומבליטה את הישבן הזה תוך כדי שהוא מופנה לפרצוף שלי), בקיצור בתור חובב ישבנים לא קטנים התחת שלה ממש חלומי, הדירה מריחה נקיה וקיים חדר זיונים/מסאז'ים ועוד מטבח ומקלחת, בית קטן סה"כ.

שאלתי מה זה כולל (כאילו דהה...) כי אני תמיד מעדיף אימות, מסאז' כולל הרפיה בעירום 250 ש"ח, אפשר לגמור לה בפה בתוספת של 50 ש"ח ואפשר לזיין את התחת המדהים שלה אנאלית בתוספת של 100 ש"ח, אז כמו שאומרים שהזין עומד השכל בתחת והלכתי על החבילה המלאה, הלכתי להתקלח וכשיצאתי היא בדיוק הורידה בגדים והתחת שלה נגלה אלי ללא מעטפת (קרי החצאית) והוא פשוט בולט ועגלגל כזה ורציתי כבר לתקוע אותו מבלי כל המסאז'ים מסביב אבל איכשהו ריסנתי את עצמי והמכשנו כרגיל.

המסאז' היה קצת קצר הייתי אומר אבל סביר, לא ניראה לי שהיא באמת מעסה עם דיפלומה אבל שיהיה...
סיימנו עם המסאז' ועברנו למציצה על שולחן המסאז'ים שם היא התחילה לנשק את האיבר כאילו שהיא מעריצה אותו ואז הכניסה את כולו לפה באיטיות, במציצה היא לא ממש שואבת אותו אבל היה סביר, עיסיתי לה את התחת תוך כדי ולא יכלתי להתאפק וביקשתי ממנו שנעשה 69, ירדתי לה במשך 20 דקות עד שכבר איבדתי את ההרגשה בלשון שלי, הכוס שלה מריח נהדר ונקי לגמרי לגמרי והוא בשרני, גם החור השני נקי וחסר ריח לחלוטין, בירידה שמתי לב להתכווצויות בכל חלקי הגוף שלה ושהיא כבר הפסיקה למצוץ בצורה סדירה והתחילה לאחוז לי ברגליים ולהגיד את השם שלי בצורה מחרמנת, בכל אופן היא גמרה פעמיים ושאלה אותי עייפה וסחוטה אחרי 2 גמירות ועוד עם שאריות של התכווצויות והקול שלה גם התעוות מידי פעם:"מה זה איך אתה עושה זה?! מאיפה אתה יודע?!" אמרתי לה שזה למדתי בבית ספר וצחקנו על זה, אחרי הירידות נהייתי חרמן אש אמרתי לה שאני רוצה את האנאלי, עברנו למיטה הגדולה ליד וזיינתי אותה בדוגי וכשהרגשתי שאני בא לגמור אמרתי לה שתסתובב אלי בשביל לתת לה את כל המטען אבל ה"מומנט" נעלם כי כניראה הוצאתי אותו מוקדם מידי אז היא המשיכה למצוץ בניסיון לגרום לי לגמור ועשתה לי ביד בכל מיני צורות וירדתי לה שוב פעם אך ללא הועיל... בכל אופן לא גמרתי והזמן שלי עבר כבר (שעה הייתי שם סה"כ במקום ארבעים דקות) והיא נורא התבעסה מזה שלא גמרתי והתחילה לייעץ לי מה לעשות אולי (לקחה את זה ללב כניראה).

כשבאתי לצאת ממנה התנשקנו קצת וליוותה אותי לדלת וכשניגשתי לרכב הושאר לי קנס של 100 ש"ח על שחניתי בכחול לבן בשעות אסורות נידמה לי

למרות המחיר ולמרות שלא גמרתי ולמרות הקנס אני אומר ששווה בהחלט לבקר אותה.

אגב, איפה משלמים קנס כזה? בעירית ת"א או בכל סניף דואר? כי זה סה"כ הקנס השני שקיבלתי בחיים שלי.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”