כ מחיקת כל הדיונים בפורום והתפטרות ההנהלה. - סקס אדיר

מחיקת כל הדיונים בפורום והתפטרות ההנהלה.

1

יהיה קשה לתאר במספר מילים את אכזבתנו מהתנהלות הפורום למרות שלא מעט אנשים הביעו שביעות רצון מאיך שהדברים נראים כאן כיום.
אולם לא זו הסיבה לכך שאנחנו נמחק כליל את כל מסד הנתונים של הפורום והגיבוי יישאר בידינו בלבד לאחר שנפרוש מניהול פעיל של הפורום כמעט 14 חודש אחרי שהשתלטנו עליו.

מנהלי אתר סקס אדיר עושים שרירים ומקשיחים עמדות רוצים לקבל שליטה ובלעדיות על הפורום ולסלק אותנו מהדרך.
כל זאת לאחר המאמצים הרבים שהשקענו בטיפוח הקהילה הקטנה והחביבה.

לאחר שיחה טלפונית נוקבת עם מנהל האתר הודעתי לו שאנחנו לא ניתן יד לדבר ואני מפרסם תגובה ראשונית קצרה בעיניין זה.

הם רוצים פורום פעיל ?

אין בעיה, שיתחילו מאפס.

בצער רב, עמית
מנהל הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

5

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !

אתה מסתלבט? זה קטע של 1 באפריל או מה?

עד שגיליתי את הפורום החזק הזה אתם רוצים לסגור אותו?

מאז שגיליתי את הפורום (כשבועיים) אני מרגיש מכוררררררררררררר

אני מציע שלא תפרשוווווו, המצב בחוץ על הפנים... אתה לא רואה בחדשות?

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

6

איזה קטע הזוי !

מרוב לחץ אחרי שיחת הטלפון לא שמתי לב לתאריך !

ואם הייתי שם לב, הייתי מעכב את ההודעה עד מחר

לאחים שלו: שימי יקרא את זה יותר מאוחר

מצטער אבל אין בי נימה של אופטימיות כרגע.

עמית.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

7

אני מקווה שזאת הסתלבטות של 1 באפריל כי אם אתם מתכוונים לנטוש אותנו הפורום הזה אבוד ..

אני ועוד רבים מחבריי השקיעו את נשמתם בפורום ורוב ההצלחה זה בזכותכם אני מקווה שזה לא נכון..

אנחנו מהווים היום קהילה מאוד גדולה כחברים בפורום ומקווים שההנהלה הנוכחית תשאר כי היא עשתה את העבודה מעל ומעבר למצופה גם אם המבט מלמעלה זה נראה כפעוט מדי( יש צורך בהערכות אך זה לא בהכרח דורש החלפת הנהלה נוכחית ).

הפורום הזה נמצא רק בחיתוליו ויש לו עוד הרבה מה לתרום ודרכים לאן להתפתח ( פורום סקס אדיר לא יבייש שום פורום סקס אחר בחו"ל)..

אני מציעה שתמצאו איזשהי פשרה ומחנה ביניים כי נעשתה כאן עבודה והשקעה עצומה שחלק מאיתנו אפילו לא מתחילים לקלוט עד כמה.

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

9

אינני בקי בנושא המשפטי - אך אולי חברי ההנהלה יכולים לשקול אפשרות של הקמת הפורום באתר עצמאי - אגב גביית דמי מנוי סמליים לכיסוי עלויות להפעלת האתר - אגב פרסום מיידי בפורום הקיים בדבר כתובת הפורום שצפוי לעלות ומועד צפוי לעלייתו לאויר.

מכל מקום - אני מקווה שמדובר בכל זאת בבדיחה של 1 באפריל

כמו כן - מבקש להציע - לטובת כל הנוגעם בדבר - כי הצדדים ינסו בכל זאת לנסות ולהגיע להבנות והסכמות ברורות - שיעמדו לאורך זמן - בדבר אופן הפעלת הפורום.

ולהנהלת הפורום - הצלחתכם היא הצלחתנו !!! ובכל דרך שתבחרו אנו נתמוך ונהיה עימכם !!!

shlom8
שלח תגובה

חזור אל “תמונות סקס | +ריכוז כל הסקרים שלנו +בדיחות הסקס הטובות ביותר”