אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות]
32- [QUOTE=המשפיך]אנטוניו
רוצה להיזכר במסיבה הגדולה של ההשפרצות ?[/QUOTE]
מה זאת המסיבה הזאת ומתי תהיה המסיבה הבאה? - אורטל בחורה צעירה מטופחת ונאה לטעמי אבל יותר מדי "רוסיה" במראה.
בחרתי אותה בתור אופציה עיקרית בהתאמה למבנה הגוף שלי (גדול וגבוהה) וגם בגלל האפשרויות הנלוות שכתבו עליהם כאן בפורום, חלקן היא עשתה וחלקן הייתי צריך לבקש. גם לקראת הגמירה התנהגתי בנימוס והתחשבות ושאלתי אם אפשר לגמור לה על הפנים והיא הסכימה.
שילמתי 250 שקלים עבור הביקור שנמשך כשלושת רבעי השעה כמעט והגעתי לסיפוקי פעמיים כשבפעם השנייה לקח לי יותר זמן אבל היא לא הלחיצה.
הערה חשובה. אולי בגלל העובדה שאני צעיר היא הייתה ההתנסות המגוונת ביותר בביצועים שקיבלתי מבחורה אי פעם ואני מתכוון לליקוקים שלה באנלינגוס המציצה לעומק והסוף המקציף על פניהסמיילי מחוייך.
סוף הפרק הראשון של "הפריק"
33לשאלה הראשונה שלך
תראה בשרשור: לולה-21 במסיבת סקס+השפרצות/תמונות+דיווחים על המסיבה המפורסמת.
לא יודעים מתי תהיה עוד מסיבה, אני חושב שיש כמה שמחכים לעוד מקרה כזה. כאלה שפיספסו את הפעם ה-1.
34וידוי שלישי שלי לאחר התודויותיי כפי שדיווחתי על חוויותי אצל מסאז'יסטיות להלן
דוח1-שלי 22 מעסה מכשפת כחולת עין מקופידון
דוח2-לילך 22 מעסה ישראלית קומפקטית מיעב"ץ
די רציתי לממש שוב את חווית ההשפרצה האקראית על שלי מקופידון בניגוד לעצירות הנשלטת והלפלפית שלי על לילך
לכן שמתי פעמיי לכיוון וולפסון 48 לאחר אימות טלפוני כי אורטל נוכחת כדי לממש את העיניין. 03-5252424
לינק לפרסום: אין צורך מופיע למעלה בשרשור.
על המקום:
מיקום גיאוגרפי ברחוב בדרום העיר תל אביב לא מקום שהייתי מוצא את עצמי שם גם לא באקראי, ראיתי אדם אחד נכנס ומייד אחריו עוד אדם בצווארון, זה די הרתיע אותי מלהיכנס ולכן צילצלתי שוב כדי לבטל אולם המרכזנית נשמעה נעימה ומשכנעת שארד מייד והיא תדאג שלא אתקל באיש.
אזרתי אומץ וכך עשיתי הרי שכל אדם שנמצא במקום הגיע לשם לאותה מטרה שלשמה באתי והמרכזנית נשמעה משכנעת ולא רק זה היא גם דאגה לפתוח לי את הדלת ולהוביל אותי לאחד החדרים.
אורטל - מראה:
מדובר בבחורה גבוהה ומלאה קמעה יעידו על כך תמונותיה של הגברת למרות שאף אני סבור כי במציאות היא נראית יותר מרשימה.
טיפול/שירות בעלות של 250 שח"ים:
הגיע מייד לאחר שסיימתי להתקלח והחלה בריקוד צמוד, תוך כדי שהיא שואלת איך הגעתי למקום ואני בתמימותי עניתי לה שקראתי עליה באינטרנט, או אז אורו פניה עוד יותר והחלה מנשקת אותי (גם אני די תמיר וחסון) אין לי מושג אם זה בגלל מה שאמרתי או כי כך מקובל מבחינתה.
עצם היותי אסתטי ולמותר לציין שמור היטב לא בהכרח חיזקו את בטחוני כי זה בגללי.
נשכבנו על המיטה ואכן הבחורה חביבה ונעימה הן במראה, בתקשור ובמגע הגופני משתמשת בלשונה כדי להגיע לכל נקודה אסטרטגית על המפה הסינופטית של גוף האדם כולל אל מאחוריו וכאן המקום לציין שהפסקנו להתנשק. היא דיי הדהימה אותי במיומנויותיה שפירטו כאן קודמיי והיא הייתה נחושה לגרום לי לגמור מהר "כדי להספיק עוד אחד". הבהרתי לה שאני מעוניין רק בפעם אחת ושתתקדם יותר לאט כי אני רוצה להאריך את הגמירה.
"מותר על החזה" ? שאלתי ונעניתי "מותר בכל מקום רק לא על השיער" עם .
בסוף מימשתי את המטרה שלשמה הגעתי והמחלבות נטפו חלב שנזל על כל הפרונט של הגברת.
טובים ממני ציינו כאן את מיפרט הטיפול שלה אבל אני די יצאתי בתחושה מעורבת בחששות על עצם העובדה שהייתי עם מישהי משוחררת מדי לטעמי שמתנשקת ומלקקת הכל חופשי מדי !!! בנוסף התחושה הסובבת שיש עוד אנשים בקירבתי לא הוסיפה לרוגע שלי ומסיבות אלו אני מקווה שלא אשוב לבקר שוב במקומות דומים ואצל גברות ליבראליות.
נשאר לי וידוי נוסף שהשאיר בי את חותמו בצורה החזקה ביותר מהשבועיים האחרונים ואדווח על יסמין בהמשך.
כל דיווחי מופיעים בלינק על שמי:
נ.ב
אין לי טענות לאורטל, השירות שלה היה באמת מושקע מעל ומעבר אבל זה לא תואם כנראה את הצרכים שלי.
35
37אני עוד מנסה להתאפס על עצמי, יסמין די עירערה אותי ואני חייב למצוא את חלון הזמן ולכתוב גם עליה דיווח.
מאיך שהדברים הסתדרו לי או מתפתחים בחיי, אני די מרוצה. אורטל כמו שאמרתי לא מתאימה לי בגלל מידת ליבראליות היתר שלה ואין לי שום טענות כלפיה היא באמת עושה מעל ומעבר למה שציפיתי למפגש עם זונה בתשלום.